Įkraunama...
Įkraunama...

Ozo mokyklos nuotolinis mokslas

QUOTE(Nox @ 2010 10 16, 23:06)
Ar oze bus atostogos?  blink.gif

Būna atostogos kaip priklauso 4u.gif
Atsakyti
Na tai kas nors turit info dėl moksleivio pažymėjimų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2010 10 21, 00:25)
Na tai kas nors turit info dėl moksleivio pažymėjimų?  ax.gif

Jau išsiaiškinau pati biggrin.gif

Ieva, o į kurią tu klasę eisi ? rolleyes.gif
Atsakyti
Jau einu. tongue.gif Į dvyliktą.
Atsakyti
QUOTE(Ievutt @ 2010 10 29, 21:01)
Jau einu. tongue.gif Į dvyliktą.

O jei ne paslaptis, kodėl perėjai čia? Gi paprastoj mokykloj lengviau mokytis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Na vat ateidama buvau kitos nuomonės. biggrin.gif Kažkokios svarbios priežasties kaip ir nebuvo, gal tik kad lankomumas mano anaiptol ne pats geriausias būdavo... blush2.gif O vos man išėjus į Ozą, senoje mokykloje pradėjo labai stipriai gaudyt tokius pabėgelius ir mest iš mokyklos, ar bent jau taip girdėjau. Tai bet kuriuo atveju ilgai ten nebūčiau užsilaikius. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievutt @ 2010 11 05, 15:22)
Na vat ateidama buvau kitos nuomonės.  biggrin.gif Kažkokios svarbios priežasties kaip ir nebuvo, gal tik kad lankomumas mano anaiptol ne pats geriausias būdavo... blush2.gif  O vos man išėjus į Ozą, senoje mokykloje pradėjo labai stipriai gaudyt tokius pabėgelius ir mest iš mokyklos, ar bent jau taip girdėjau. Tai bet kuriuo atveju ilgai ten nebūčiau užsilaikius.  g.gif

Nu panaši situacija į mano biggrin.gif
O dabar tu čia darai pamokas nuo tos dienos kai prisiregistravai čia, ar turi atlikti visas užduotis kurios buvo jau nuo rugsėjo mėnesio??

Beje, merginos, žiūriu visos apmigot jau, temos nelankot nors ir sėdit prie interneto kasdien (juk taip reikia pamokoms biggrin.gif ) , tad budinkitės greit ir rašykit kaip sekas mokslus krimst, kas kiek atsilikot, kas korepetitorių gerų susiradot, kas mokytojus papirkot biggrin.gif biggrin.gif
Aš pati, tai baisiai baisiai atsilikus lietuvių kalboje ir matematikoje. Matematikos tik už 6-ias pamokas atsiskaičius esu, o dabar berots jau 33-ia eina. Tai košmaras bus prisivyti. Lietuvių kol kas stengiuos atsilikimus anuliuoti. Fizikos namų darbus man padarė draugas, bet gavau penketą vistiek. Mokytoja nesuprato jo savito sprendimo stiliaus. Tai vat, ne visada gerai jei kiti padaro namų darbus už tave.. doh.gif Dabar pati sėdėsiu ir kalsiu matyt unsure.gif Laiko ištisai nerandu namų darbas, nes prisigalvoju nerealiausių priežasčių, kurių pagrindinės tai tingėjimas ir miegojimas iki pietų. Vat minusiukas nuotolinio mokslo - skatina tinginį. Tai padėties pataisymui pradėjau aktyviai ieškotis kokių nors kursų, kad specialybę gaučiau ir eičiau dirbti. Vat. Pasipasakojau aš, tai dabar, merginos, jums eilė tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Haha gerai būtų, kad reikėtų pamokas daryt tik nuo tos dienos kai užsiregistravau, bet kur ten... Dabar taip atsilikus, kad baisu ir pagalvot. Irgi labiausiai matematikoj ir lietuvių. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievutt @ 2010 11 06, 18:17)
Haha gerai būtų, kad reikėtų pamokas daryt tik nuo tos dienos kai užsiregistravau, bet kur ten... Dabar taip atsilikus, kad baisu ir pagalvot. Irgi labiausiai matematikoj ir lietuvių.  doh.gif

O tai kodėl tau taip liepė nuo pradžių daryti? Juk nuo rugsėjo lankei savo mokyklą kaip suprantu?? blink.gif Šaaaaakės.. aš dar tada ne itin atsilikus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, nu man normaliai lyg ir, labai daug neatsilieku. Tik biologija kuria pridejo po 2 menesiu tai gaunu vytis, as pastebejau kad inai pas mane yra tvarkarastyje, parasiau aukletojai tai jinai sako taip ji tau priklauso ir pridejo. Samdziau chemijos korepetitoriu tai padejo pasivyti. Nes ten tai zalia buvau. Ir turiu beda su vokieciu, viena pamoka dar tepadaraiu, jauciu irgi ieskosiu kas pades. Tai va tokie reikaliukai . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2010 11 06, 22:35)
O tai kodėl tau taip liepė nuo pradžių daryti? Juk nuo rugsėjo lankei savo mokyklą kaip suprantu??  blink.gif  Šaaaaakės.. aš dar tada ne itin atsilikus  biggrin.gif  blush2.gif

Na iš senos mokyklos atsinešiau tik iš trijų dalykų pažymius, tai tų dalykų visų atsiskaitinėt nereikia, o kur neturėjau nė vieno pažymio visas pamokas turiu atlikt..
Ir šiaip per visą šitą laiką kiek buvau Oze, turiu pasakyt, kad ten didelė betvarkė... Pažymių iš senos mokyklos atsineštų nesurašo, į elektroninį dienyną pila vienetus neaišku už ką, atrašyt neatrašo. Aš netgi du dvejetus iš vokiečių kalbos turiu, nors net nesu pasirinkus vokiečių. wacko.gif Kai auklėtojos dėl jų paklausiau - jokio atsakymo. Kontrolinių pažymiai irgi tai yra tai dingsta... Žodžiu...
Atsakyti
QUOTE(Ievutt @ 2010 11 07, 00:25)
Na iš senos mokyklos atsinešiau tik iš trijų dalykų pažymius, tai tų dalykų visų atsiskaitinėt nereikia, o kur neturėjau nė vieno pažymio visas pamokas turiu atlikt..
Ir šiaip per visą šitą laiką kiek buvau Oze, turiu pasakyt, kad ten didelė betvarkė... Pažymių iš senos mokyklos atsineštų nesurašo, į elektroninį dienyną pila vienetus neaišku už ką, atrašyt neatrašo. Aš netgi du dvejetus iš vokiečių kalbos turiu, nors net nesu pasirinkus vokiečių.  wacko.gif Kai auklėtojos dėl jų paklausiau - jokio atsakymo. Kontrolinių pažymiai irgi tai yra tai dingsta... Žodžiu...

Taip, betvarkė ten nesveika. Aš per lietuvių kontrolinį turėjau gauti 8, bet gavau 5. Ir tik todėl, kad atsakymus parašiau ne tokia eilės tvarka kaip, kad buvo į sistemą suvesta ir ne esmė, kad atsakymo reikšmė dėl to visiškai nesikeičia.. Aš ten jei parašydavau auklėtojai, tai gaudavau atsakymą tokiu tonu, kad tipo nieko čia nenusimanau ir sėdėčiau tyliai, svarbu užduotis daryti. O ką jau kalbėti apie susisiekimą su raštine dėl moksleivio pažymėjimo.. tik po penkto laiško atrašė bjauriu tonu " Jo jau padarem pasymejima ateikit pasimt"... blink.gif
Toks vaizdas, kad tuos nuotolinius mokinius jie laiko žemiau visko..
Žodžiu gyrėsi gyrėsi mokykla, kad gerą sistemą turi, bet pasirodo ta sistema šūdo verta yra doh.gif Eisiu į visus forumus ir peiksiu dabar lotuliukas.gif

Atsakyti