QUOTE(Ievutt @ 2010 11 05, 15:22)
Na vat ateidama buvau kitos nuomonės.

Kažkokios svarbios priežasties kaip ir nebuvo, gal tik kad lankomumas mano anaiptol ne pats geriausias būdavo...

O vos man išėjus į Ozą, senoje mokykloje pradėjo labai stipriai gaudyt tokius pabėgelius ir mest iš mokyklos, ar bent jau taip girdėjau. Tai bet kuriuo atveju ilgai ten nebūčiau užsilaikius.
Nu panaši situacija į mano
O dabar tu čia darai pamokas nuo tos dienos kai prisiregistravai čia, ar turi atlikti visas užduotis kurios buvo jau nuo rugsėjo mėnesio??
Beje, merginos, žiūriu visos apmigot jau, temos nelankot nors ir sėdit prie interneto kasdien (juk taip reikia pamokoms

) , tad budinkitės greit ir rašykit kaip sekas mokslus krimst, kas kiek atsilikot, kas korepetitorių gerų susiradot, kas mokytojus papirkot
Aš pati, tai baisiai baisiai atsilikus lietuvių kalboje ir matematikoje. Matematikos tik už 6-ias pamokas atsiskaičius esu, o dabar berots jau 33-ia eina. Tai košmaras bus prisivyti. Lietuvių kol kas stengiuos atsilikimus anuliuoti. Fizikos namų darbus man padarė draugas, bet gavau penketą vistiek. Mokytoja nesuprato jo savito sprendimo stiliaus. Tai vat, ne visada gerai jei kiti padaro namų darbus už tave..

Dabar pati sėdėsiu ir kalsiu matyt

Laiko ištisai nerandu namų darbas, nes prisigalvoju nerealiausių priežasčių, kurių pagrindinės tai tingėjimas ir miegojimas iki pietų. Vat minusiukas nuotolinio mokslo - skatina tinginį. Tai padėties pataisymui pradėjau aktyviai ieškotis kokių nors kursų, kad specialybę gaučiau ir eičiau dirbti. Vat. Pasipasakojau aš, tai dabar, merginos, jums eilė