Sveikos!!! visos 10 rasykit man i AZ!! padesim viena kitai ir bus lengviau mokytis..
beje, zinau buda kaip galima atidaryti pamoku temas kontroliniu metu!!!
QUOTE(agne13 @ 2010 10 12, 14:50)
Sveikos!!! visos 10 rasykit man i AZ!! padesim viena kitai ir bus lengviau mokytis..
Tai kad pamokos atsidaro paprastai per kontrolini visada atsidarau

Sveikos
. Tvarkaraštyje rodo kūno kultūra, tai ar reikia tas pamokas daryti? Man pasirinkimo lape nebuvo

QUOTE(Nox @ 2010 10 15, 12:27)
Sveikos
. Tvarkaraštyje rodo kūno kultūra, tai ar reikia tas pamokas daryti? Man pasirinkimo lape nebuvo 

Man irgi ji yra. Auklėtojos klausiau kas čia per nesąmonė, tai atsakė, kad tai privaloma ir būtina daryti užduotis

QUOTE(selme @ 2010 10 15, 15:33)
Man irgi ji yra. Auklėtojos klausiau kas čia per nesąmonė, tai atsakė, kad tai privaloma ir būtina daryti užduotis 

Hmmm

QUOTE(Nox @ 2010 10 15, 20:57)
Hmmm
. Mane tai ji erzina, jeigu nepklausi tai nieko ir neparašo, nepadariau nei vienos užduoties dar
.

Kiek žinau ji mum visom nepatinka. Labai šalta ir ne taktiška.
Ehh, na va, pirmadienį jau nešiu dokumentus į Ozą. Nors tiek visi prigasdino, kad krūvis ten nežmoniškas... net pati auklėtoja įspėjo, kad sunku labai...
Žiūrėsim kaip ten bus.

Ar oze bus atostogos?

Vat neaišku ar bus. Šiaip kiek dabar matot, tai užduočių kai kur įkelta jau keliems mėnesiams į priekį. Tai čia manau jau asmeninis reikalas ar daryt pamokas per atostogas ar ne. Aš tai darysiu, nes kitaip nebus ką veikt
O šiaip panyčkos, kurios nepilnametės dar ir mokotės čia, kuo dar užsiimat be mokslų? Ir iš kur esat??

O šiaip panyčkos, kurios nepilnametės dar ir mokotės čia, kuo dar užsiimat be mokslų? Ir iš kur esat??

Aš tikėjausi kad man bus atostogos tai paklausiau sesers (ji mokytoja bet ne oze) kada mokykloi buna atostogos ir ji sake kad nuo 23 iki 30 ir as nusipirkau bilietus y lietuva, o pasirodo kad man ju nebus tai dabar viska y prieky reikes pasidaryti

Ar pagal Lietuvos įstatymus atostogos neturėtų būti reglamentuotos visose mokyklose?

Velniai ten žino. Reikia čia gal auklėtojos klausti. O kuri nors iš jūsų gal ketinat moksleivio pažymėjimą darytis??? Man labai reikia, bet niekaip neina susisiekti su mokykla
Kvanka ten administratorė ar tai sekretorė. Į laiškus nemoka aiškiai atsakyti, o ragelio niekas nekelia. Vapšė..