Įkraunama...
Įkraunama...

Ozo mokyklos nuotolinis mokslas

QUOTE(Uuoga @ 2011 09 09, 16:03)
Sveikos? Jus visos jau gavot kodus? ??

Jei kodų dar negavote, kažkas netaip, kreipkitės pati į savo klasės vadovę.
Papildyta:
QUOTE(Niya @ 2011 09 08, 21:42)
Norėjau paklausti kaip su savikontrolės užduotimis? jos man neveikia,  o norėtusi pasitikrinti  verysad.gif  4u.gif

Gaila, bet savikotrolė šiuo metu neveikia (dėl serverio keitimo), manau, kad dar šiais mokslo metais veiks, tik turėkite kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Laba diena , visoms ! 4u.gif

Noreciau ir as prisijunti i jusu bureli, as esu 11-ke.
Kolkas man sunku, nes nesimokiau gal 5 metus...
Gyvenu uzsienyje ir delto pasirinkau sia mokykla, manau, kad labai dideliu problemu neturejau, kartais erzindavo, kai reikedavo pakeisti dalykus, na bet dabar viskas gerai...
Gal yra 11- okiu kurios supranta chemija ir galetu padeti?
Papildyta:
Beje e-dienynas prades veikti nuo rugsejo 12 d.
Atsakyti
Sveiki, mano atsiliepimai nekokie. labai didelis kruvis, daug namu darbu, esu dar tik 9os klases mokinys, viska turi pats skaityti, jai nori gerai mokintis turi sedeti prie kompo nuo ryto iki vakaro, nelieka laiko net laisvam laikui, visa diena ari kaip koks arklys verysad.gif nepatariu eiti i ozo mokykla nuotoliniu budu. pazymi labai sunku gauti gera. Mokykloje tikrai mokausi geriau.
Atsakyti
QUOTE(RokasČo @ 2011 09 13, 11:37)
Sveiki, mano atsiliepimai nekokie. labai didelis kruvis, daug namu darbu, esu dar tik 9os klases mokinys, viska turi pats skaityti, jai nori gerai mokintis turi sedeti prie kompo nuo ryto iki vakaro, nelieka laiko net laisvam laikui, visa diena ari kaip koks arklys verysad.gif  nepatariu eiti i ozo mokykla  nuotoliniu budu. pazymi labai sunku gauti gera. Mokykloje tikrai mokausi geriau.

Nera ko skustis lotuliukas.gif kam ejai tada i oza? g.gif
Kas nori, tas mokosi ir nesiskundzia ! 4u.gif thumbup.gif Sekmes visiems !
Atsakyti
Gal sakau susiskaipinam... g.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va, turiu ir as kodus, jau visa savaite, kaip darbuojuos; )) is itorijos gavau 10 ir 8 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif + laiko daugiau,uzduotim atlikti wink.gif ir tas pats ir su lietuviu kalba 4u.gif ir aplamai, visi mokytojai, man atrodo draugiski, nes ko beklausciau,labai greit sulaukiu issamaus atsakymo wink.gif aisku, kad prie knygu pasedet reikia, bet juk nereik noret kad, 5 min pasedi ir atliktos uzduotys, tai, minimaliam pazimiui uztenka i pora klausimu atsakyt ir viskas, o jeigu nori gero ivertinimo, reik ir laiko tam skirt. tik va su matematika.. nieko nesuprantu doh.gif schmoll.gif verysad.gif verysad.gif nemoku jos..
Atsakyti
Sveika, Uuoga clap.gif
Saunuole, kad darbuojiesi, as taip pat darbuojuosi kiekviena dienele. Man su matematika irgi sunkiau, bet kolkas visi 10 ir 9, is pirmu temu. Judu i prieki, bet labai patenkinta, ir geri pazymiai... smile.gif
Sekmes!
Atsakyti
Man dar nėr matematikos unsure.gif
Atsakyti
Terpeje yra kalendoriukas, ant skaiciuko uzvedus pele gali matyti kokios pamokos. Koks tavo skype?
Atsakyti
As tik is istorijos gavau pazimius du ; ) is kt dakyku dar ne ; ))
Atsakyti
As tarpiniu pazymiu turiu daug smile.gif Biologijos, literaturos, matematikos, vokieciu, chemijos...
Gal yra 11-kiu, kurios vokieciu pasirinkusios?
Atsakyti
Sveikutes, kaip sekasi mokytis? Ar spejate? Kiek laiko praleidziate prie pamoku per diena?
Man atrodo, kad lietuviu tempas per didelis, as nespeju, o kaip jums ? Ar yra dirbanciu? Kas mokosi 11d.klaseje? smile.gif
Atsakyti