ten ne visu dalyku lygius rodo, o tu nepameni kokius pasirinkai?
Labukas, gal zinote kokiu kodeku reikia, kad galima butu paziureti ozo terpei video?
Na va, auklėtoja apšvietė, kad dienyne turi būti parašyti visi lygiai. Einu tikrint

Sveikos merginos!!!!! na kaip sekais mokslai??????

QUOTE(jennysas @ 2011 10 08, 01:58)
Labas, labas, aš bent jau be keiksmažodžių nepasakysiu

na neblogai galeciau pasakyti, tik laiko truksta, nes darbas, seima, vaikai...... o dar seip visokiu problemu..... bet kai atsisedu mokytis tai aplink mane visas pasaulis isnyksta :DDD
Papildyta:
na neblogai galeciau pasakyti, tik laiko truksta, nes darbas, seima, vaikai...... o dar seip visokiu problemu..... bet kai atsisedu mokytis tai aplink mane visas pasaulis isnyksta :DDD
o kodel be keiksmazodziu???????
Papildyta:
QUOTE(selme @ 2011 10 24, 11:38)
Sveikutes, gal yra kurios mokosi biologija A lygiu?
Mokytis sunkoka, bet ka padarysi, reikia...
Mokytis sunkoka, bet ka padarysi, reikia...

Kaip prisijungti prie dienyno?

Paprasyk klases aukletojos , ji tau pasakys prisijungimo duomenis. Kurioje klaseje mokaisi?
QUOTE(jennysas @ 2011 10 24, 14:51)
Todėl nes jau va mokslo metų vidurys, o aš neprisiverčiu niekaip mokytis.. jau gavau pirmą papeikimą. Dar man įmetė fiziką spalio gale, o pernai dar prašiau, kad vietoj fizikos noriu rinktis rusų kalbą. Tai dabar nebežinau išvis ar verta kažką man ten daryti, jei dėl fizikos ir matematikos neišeis baigti dvylikos klasių.. visai su skaičiais nedraugauju, o ir nėra kas padėtų

Žiūriu aplink tiek daug žmonių karjerą padariusių be vidurinės diplomo, tai kodėl ir aš negaliu taip?

QUOTE(selme @ 2011 11 28, 17:15)
Todėl nes jau va mokslo metų vidurys, o aš neprisiverčiu niekaip mokytis.. jau gavau pirmą papeikimą. Dar man įmetė fiziką spalio gale, o pernai dar prašiau, kad vietoj fizikos noriu rinktis rusų kalbą. Tai dabar nebežinau išvis ar verta kažką man ten daryti, jei dėl fizikos ir matematikos neišeis baigti dvylikos klasių.. visai su skaičiais nedraugauju, o ir nėra kas padėtų
Žiūriu aplink tiek daug žmonių karjerą padariusių be vidurinės diplomo, tai kodėl ir aš negaliu taip?

Todėl, kad vidurinis mokslas būtinas, ir, atestatas reikalingas

QUOTE(selme @ 2011 11 28, 16:15)

O kas, anot Jūsų, yra karjera?