Įkraunama...
Įkraunama...

Ozo mokyklos nuotolinis mokslas

Kur visi prapuole??? ohmy.gif

Gal kam nors jau buvo kontrolinis? Labai nusivyliau kontrolinio darbo sistema... sad.gif Vis gi yra nauju zmoguciu mokykloje ir turetu buti bent pavyzdys ar paaiskinimas kaip atlikti kontrolini darba, ar reikia kazka rasyti kabutese, ar ne ir pan...
Papildyta:
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 08 13, 09:09)
Nuo 2001 metu , tai 9 metus  doh.gif  biggrin.gif

Sveikutes, as taip pat 11-oke? as esu 11d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kumute Metute @ 2011 09 23, 17:54)
Kur visi prapuole??? ohmy.gif

Gal kam nors jau buvo kontrolinis? Labai nusivyliau kontrolinio darbo sistema... sad.gif Vis gi yra nauju zmoguciu mokykloje ir turetu buti bent pavyzdys ar paaiskinimas kaip atlikti kontrolini darba, ar reikia kazka rasyti kabutese, ar ne ir pan...

Sveiki, aš dėl kontrolinių. Daugumoje dalykų kontroliniai yra kaip testai, kur reikia pažymėt teisingą atsakymą. Sistema pati suskaičiuoja balus ir parašo įvertinimą. Tie kontroliniai, kuriuose reikia kažką įrašyti patiems, mokytojų yra tikrinimai kiekvieno mokinio, todėl jei kažkur (kur nebūtina) neparašėte kabučių, tikrai nieko tokio, nes jei atsakymas geras, mokytojas jį tikrai užskaitys. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pas mane bio TP 10 visi, geografija irgi visi TP 10, etika įsk. Lietuvių dar neturiu pažimių, dar tik atlikinėju užduotis ir mąstau atsišviesti konspektus egzaminam ruoštis smile.gif Istorijos, lietuvių. Būna kai užsikabinu už temos, tai pridarau krūvą užduočių, o pamiršau,kad šiandien šeštadienis biggrin.gif galvoju, kodėl visų mokytojų skype išjungti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mokytojaaa @ 2011 09 23, 20:43)
Sveiki, aš dėl kontrolinių. Daugumoje dalykų kontroliniai yra kaip testai, kur reikia pažymėt teisingą atsakymą. Sistema pati suskaičiuoja balus ir parašo įvertinimą. Tie kontroliniai, kuriuose reikia kažką įrašyti patiems, mokytojų yra tikrinimai kiekvieno mokinio, todėl jei kažkur (kur nebūtina) neparašėte kabučių, tikrai nieko tokio, nes jei atsakymas geras, mokytojas jį tikrai užskaitys.  mirksiukas.gif

Tikiuosi, bet is tikruju man nepatiko, kad apskaiciuoja pati sistema, nes is 11 atsakymu uzskaite tik 5 atsakymus... doh.gif

Uuoga, as dar nepradejau geografijos, nes koja kisa literatura... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kumute Metute @ 2011 09 24, 14:48)
Tikiuosi, bet is tikruju man nepatiko, kad apskaiciuoja pati sistema, nes is 11 atsakymu uzskaite tik 5 atsakymus... doh.gif

Laba diena, dar kartą primenu:
kontroliniai, kuriuose reikia kažką įrašyti patiems, mokytojų yra tikrinimai kiekvieno mokinio atskirai. Ir nekreipkite dėmesio ką apskaičiuos sistema, nes mokytojas skaičiuos pats...
Atsakyti
QUOTE(Kumute Metute @ 2011 09 24, 16:48)

Uuoga, as dar nepradejau geografijos, nes koja kisa literatura... verysad.gif

Aš tai stengiuos iš pradžių padaryt lengvesnes pamokas, o po to skirt laiko daugiau tom, kurios man užima daugiau laiko, tada nereik nervuotis, kad kitų nespeju smile.gif žodžiu - sistema sau patogią reikia atrasti, šiandien ruošiaui kontroliniui, amm.. dėl mokytojų - man visi labai geri, pataria, padeda smile.gif leidžia atsiskaityt kaip patogiau wink.gif smile.gif aš patenkinta 4u.gif ir pamokos nėr sunkios, reik tiesiog suprasti, ką mokaisi
Atsakyti
O as nelabai patenkinta...
Atsakyti
help.gif help.gif

Visad užduotis galima po vieną pridėti siuntimui, o dabar pasitaikė kita siuntimo forma...rašo - "Užduotys jau pateiktos tikrinimui ir negali būti keičiamos" negaliu kitų užduočių pridėti, ką tokiu atveju daryti? Laukti kol šią ištaisys ir kitas tuomet siųsti ar kaip? Bijau kad po to gausiuos jau kaip ir po laiko - pavėluotai. g.gif
Atsakyti
Niya,, parasyk savo vadovei del to... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mokinukės 4u.gif
Aš pati va tik nuo šiandien kimbu į mokslus. Rugsėjį tepadariau tik dvi pamokas iš anglų, ir tai nepilnai doh.gif Nu visą mėnesį nebuvo visiškai noro ar įkvėpimo daryti. Prisėsdavau ir jausdavau kaip mintys krypsta kitur, nieko neišėjo. Tai dabar prisižadėjau, kad viskas, nuo šiandien, imu kiekvieną dieną sąžiningai dirbti biggrin.gif bigsmile.gif

Ach dar norėjau paklausti, kaip su tai visais A ir B lygiais? Kaip sužinoti kokį dalyką kuriuo lygiu mokaisi? Nes Moodle aplinkoje to nematau parašyta, o kalendoriuose dažnai būna, kad vieną dieną pamokos A lygiui, o kitą B lygiui. Tai ir neaišku kurias man daryti unsure.gif
Atsakyti
Sveika Selme!
Pirmiausia pasiziurek taip: paspausk kur raso tavo varda ir pavarde, o tai raso desineje puseje virsutiniam kampe, tada atsidarys tavo profilis, ir matysi savo pasirinktus dalykus. Jei ka rasyk kl.aukletojai.
Man irgi sunku suspeti, ypac literatura... Stengiausi nuo pirmu dienu neatsilikti , bet nepavyko...
Parasyk man i skype : coliuke97
Atsakyti
Vat rodo ten tik dalykus, o lygių jokių g.gif Skype pakviesiu kai tik susitvarkysiu, neveikia man ji kažko blink.gif
Atsakyti