Įkraunama...
Įkraunama...

Ozo mokyklos nuotolinis mokslas

QUOTE(Gioia @ 2012 04 11, 00:36)
Sveiki, mane domintų tik lietuvių kalbos pamokos, nes mano dukrytė lankys čia vietine mokykla, bet noriu,kad mokėtų ir lietuvių kalbą.Į Lietuvą neplanuojame grįžti, bet niekada negali sakyti niekada. Ar yra tokia galimybė, nuo kelių metų galima pradėti, ar yra kokios nors sutartys, mokesčiai, kokio sudėtingumo pamokos?
Ačiū

Laba diena,
gana daug informacijos rasite tinklapyje www.ozomokyklalietuvaiciams.eu arba ozomokykla.eu > Nuotolinis mokymas > Lituanistinė mokykla
Mokymas LR piliečiams nemokamas, priimama nuo 7 metų, visi dokumentai oficialūs (nurodyti tinklapiuose), pamokos nėra visai lengvos, nes mokymas yra organizuojamas pagal LR ŠMM Bendrąsias ugdymo programas, t.y. pagal standartus to, ko įprastai mokosi vaikai Lietuvos mokyklose. Tačiau kadangi tai savarankiškas nuotolinis mokymas, vaikučiai pamokėles gali paruošti bet kada, sau patogiu laiku - kasdien, kas savaitė, kas mėnuo.
Atsakyti
Man neaišku kaip ten tuos namų darbus atliekat,viską spausdinat klaviatūra ar rašot ranka,o po to skenuojat ir siunčiat. Na pvz., matematikos,chemijos uždavinius su visomis formulėmis nelengva rašyti kompiuteriu, tam reiktų nemažai laiko,ypač neįgudusiam. Ranka rašyti daug greičiau ir paprasčiau.
Atsakyti
Galima visaip, bet norint nuotoliniu būdu mokytis, teks vis tiek išmokti formules rašyti kompiuteriu, nes per kontrolinius jokių skanavimų nebūna, laikas eina, o uždavinius spręsti reikia, atsakymo parašyti neužtenka.
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 04 11, 01:36)
Sveiki, mane domintų tik lietuvių kalbos pamokos, nes mano dukrytė lankys čia vietine mokykla, bet noriu,kad mokėtų ir lietuvių kalbą.Į Lietuvą neplanuojame grįžti, bet niekada negali sakyti niekada. Ar yra tokia galimybė, nuo kelių metų galima pradėti, ar yra kokios nors sutartys, mokesčiai, kokio sudėtingumo pamokos?
Ačiū

Labas vakaras. Išsamią informaciją apie lituanistinį mokymą šioje mokyklėlėje galite rasti jos tinklapyje: http://www.ozomokyklalietuvaiciams.eu/
Galimybė mokytis tikrai yra. Mokytis galima nuo 7 metų. Mokesčių tikrai jokių nebuvo ir nėra. Pamokos įdomios, patrauklios. Daug namų darbų reikia atlikti žodžiu ir atsiųsti vaizdo medžiagą arba susiekus skype su mokytoja pasikalbėti. Žinoma, darbo yra, bet mokytojai tikrai geranoriški, nes supranta, kaip svarbu vaikučius skatinti išlaikyti ryšius su Lietuva, su jos kalba, tradicijomis, istorija. Sėkmės. Tikrai verta.
Atsakyti
QUOTE(mamax3 @ 2012 04 26, 12:11)
Man neaišku kaip ten tuos namų darbus atliekat,viską spausdinat  klaviatūra ar rašot ranka,o po to skenuojat ir siunčiat. Na pvz., matematikos,chemijos uždavinius su visomis formulėmis nelengva rašyti kompiuteriu, tam reiktų nemažai laiko,ypač neįgudusiam. Ranka rašyti daug greičiau ir paprasčiau.

Laba, patariu ne ranka rašyti (nors tai galima, bet ne skatinama), o mokytis viską atlikti kompiuteriu. Tokiu būdu stipriai lavinasi IT įgūdžiai. Reikia šiek tiek laiko pripratimui, bet po to viskas einasi pakankamai greitai. Juo labiau, kad ateitis neišvengiamai bus stipriai susijusi su IT ir Jūsų įgūdžais - mokslas, darbas, laisvalaikis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziauriai fainiai buvo sitoje mokykloje!!!! Man patiko!!!! Ir neblogai baigineju 12 klase!!! Puikiai suderninau seima darba ir grizinejimus i Lietuva!!!! Pakartociau viska dar ir dar karta!!!! Nepamirstama liks Ozo mokykla!!!! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jennysas @ 2012 05 15, 01:18)
Puikiai suderninau seima darba ir grizinejimus i Lietuva!!!!

O kaip valstybinius egzaminus sekasi laikyti Jums?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 05 15, 12:34)
O kaip valstybinius egzaminus sekasi laikyti Jums?

Valstybiniu dar nebuvo, taciau jau issilaikiau viena mokyklini ir L.k. iskaita, tai gavau desimtukus....tikiuosi, kad ir valstybiniuose pasiseks gerai, nes mokiausi smile.gif
Atsakyti
Sėkmės dideliausios. Duokit žinoti, kaip pasiseks 4u.gif
Atsakyti
Labai "nuostabiu" metu neveikia tinklapis siuntimui doh.gif .
Atsakyti
Sveiki, žodžiu esu dešimtokas, ir norėjau paklausti ar priimtu mane normaliai į šitą mokyla, vidurkis mano netoli 8, pusmečiuose mažiausi septynetai, aišku aš normaliai norėčiau eiti, ne nuotoliniu mokymosi būdu, ir kiek girdėjau, kad ten yra tik viena sustiprintos informacinių technologijų klasė, ir jau mane draugas prigazdino, kad gali nepaimti, nes daug ateina vaikų į tą klasę, ir šiaip norėjau sužinoti daugiau apie tą mokyklą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eric: 28 gegužės 2012 - 17:56
QUOTE(Eric @ 2012 05 28, 18:55)
Sveiki, žodžiu esu dešimtokas, ir norėjau paklausti ar priimtu mane normaliai į šitą mokyla, vidurkis mano netoli 8, pusmečiuose mažiausi septynetai, aišku aš normaliai norėčiau eiti, ne nuotoliniu mokymosi būdu, ir kiek girdėjau, kad ten yra tik viena sustiprintos informacinių technologijų klasė, ir jau mane draugas prigazdino, kad gali nepaimti, nes daug ateina vaikų į tą klasę, ir šiaip norėjau sužinoti daugiau apie tą mokyklą.

Ta mokykla - dabar jau gimnazija - tikrai šauni. Ypač tiems, kas domisi šiuolaikinėmis technologijomis ir suvokia, kad gyvena vis dėlto informacinėje visuomenėje. Visoje gimnazijoje veikia net bevielis internetas. O tų klasių (kur pagilinta IKT) mokiniams duodami nešiojami kompiuteriai (ir į namus taip pat, ne tik klasėje). Dar ten mokytojai šaunūs. Ir išmoko gerai, paruošia egzaminams, ir bendrauja nuoširdžiai bei draugiškai. Žodžiu, kolektyvas geras, atmosfera gera, mokymosi rezultatai geri (pernai, kas buvo pasirinkę valstybinius egzaminus, visi šimtu procentų išlaikė).
Atsakyti