Įkraunama...
Įkraunama...

Ozo mokyklos nuotolinis mokslas

QUOTE(Temidė @ 2011 11 29, 00:25)
O kas, anot Jūsų, yra karjera?  g.gif Na niekaip neįsivaizduoju aš karjeros be vidurinės baigimo atestato. Kaip ne kaip, bet elementarios žinios bet kuriam žmogui yra būtinos, net ir tam, ''nedarančiam karjeros''. Tiesiog prisiverskit ir mokinkitės, manau, kad visai įdomios ir naudingos sau informacijos sužinosite. O dėl fizikos kalbėkite su auklėtoja, manau tikrai ras išeitį, kaip Jums pagelbėti. Juk tiek nedaug beliko ir laikysite atestatą savo rankose  mirksiukas.gif

Vat vat, aš irgi :] Aaplamai, manau, žmogui, darančiam karjerą..Na, iš jo ir reikalaujama tam tikrų, tą karjerą, atitinkančių žinių.
Aš buvau atsilikusi nemažai, dėl tam tikrų priežasčių, bet, prisivijau per na +/- 3,4geras, gero ir daug darbo dienas ;] aišku ne viską, turiu dar skolų, bet nekyla minčių mesti. schmoll.gif Juk nedaug liko ir atestatas greit bus rankose 4u.gif Isivaisduoji, kaip faina, koks jausmas geras bus, kad, peržengei tą 12 kl ribą ir jau eini į priekį, renkiesi ką mokytis, giliniesi į tą mokslą, semi žinias, ir, tikrai tada, su noru dideliu gali ir karjeros aukštumų pasiekti ; ) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uuoga: 29 lapkričio 2011 - 14:15
Nesuprantu neleidžia prisijungti verysad.gif .
Atsakyti
Su Naujaisiais Drakoniuko metais Jus!!! smile.gif
Kaip sekasi, kaip praejo atsiskaitymai???
Kur neleidzia prisijungti? Rasyk klases vadovei!!!

Atsakyti
-
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bučkis:): 10 sausio 2012 - 01:20
Kur visos mokinukes prapuolusios???? Ar yra 11 klases moksleiviu?
Atsakyti
Jums veikia moodle?
Man nuo pat ryto neveikia, o kaip žinia, šiandien prieš paskutinė diena pabaigti pusmečiui. Negaliu sukelti net jau atliktų užduočių.

Rašo "In Maintenance Mode" ir viskas. Bandant prisijungti "Ši svetainė yra tvarkoma ir šiuo metu nepasiekiama".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bučkis:): 29 sausio 2012 - 18:13
Pastoviai tas pats su jų ta sistema. Iš mokinių reikalauja, o programos jau eilę metų nesutvarkomos ir klaidos nei pamokose, nei kontroliniuose neištaisomos doh.gif
Atsakyti
Neveikia ir man, tai ka spejai ta padarei, man taip pat nieko neleidzia daryt.
Papildyta:
Man taip pat merginos, na dar kontolinius istaise, bet jei paveluotai siunti namu darbus netaiso... man net kelias dienas neveike po 24 valandos sistema. Taip kad liudna ir pikta, bet ka padarysi...
Papildyta:
Tai ar yra kas mokosi 11 klaseje?
Atsakyti
QUOTE(Kumute Metute @ 2012 01 29, 18:39)
Neveikia ir man, tai ka spejai ta padarei, man taip pat nieko neleidzia daryt.
Papildyta:
Man taip pat merginos, na dar kontolinius istaise, bet jei paveluotai siunti namu darbus netaiso... man net kelias dienas neveike po 24 valandos sistema. Taip kad liudna ir pikta, bet ka padarysi...
Papildyta:
Tai ar yra kas mokosi 11 klaseje?

Aš.

Man už pusantros savaites likę nd padaryt. Na ryt gal padarysiu kiek spėsiu, jei jau veiks.
O šiandien dar kėliaus iš pat ryto, ėjau miegot anksti, kad spėti padaryt viską. O čia, neveikia...

Pamokose aš klaidų nepastebėjau, tik Lietuvių k. Kad duodamos nuorodos tekstų kurios neveikia. O iš to teksto pateikiami klausimai į kuriuos reikia atsakyti. Ir ką tada daryti? Aš visur ieškau tų tekstų, galiausiai randu knygoj ar kur internete, bet kiek laiko tai užima.

Beje taip ir neišsiaiškinau su kūno kultūra. Aš laukiuosi, tai nuo tos dienos kai sužinojau, kad laukius, nebuvau net atsidariusi kūno kultūros. O sužinojau, kad laukiuos po mėnesio perėjus į šią mokyklą. Ir nesupratau kodėl, bet man porą mėnesių net nerodė kūno kultūros sąrašuose, tai net ir nežinojau, kad ją čia reikės irgi daryti. O dabar pažymą dėl neštumo tik per kitą vizitą galėsiu gauti, vasario mėn, įdomu ką man už pirmą pusmetį parašys? - neįskaityta? sad.gif Smagu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bučkis:): 29 sausio 2012 - 19:22
Sveiki, norejau pasiteirauti,ar yra cia tevliu kurie irase savo atzalas mokytis nuotoliniu budu nuo 6 metu? Cia kur vaikams gyvenatiems uzsienje. Jei tokiu yra gal galetu pasidalinti informacija?
Atsakyti
Sveiki, seniai nesikalbėjome 4u.gif
Kaip sekasi mokytis?
Turiu patarimą tiems, kurie mėgsta atlikinėti pamokas paskutinėmis dienomis (pabaigoj pusmečio). Susisiekite su mokytojais skaipu, tikrai padės. Jei kartais Moodle sistema sustreikuos (o tai jau ne nuo mūsų priklauso, nes Moodle yra pasaulinė nuotolinio mokymo platforma, prie kurios prieigą konkrečiai mums teikia KTU), tai skaipu su mokytojais visada galėsit susitarti - ar persiųsit atliktas pamokas, o gal atsiskaitysit žodžiu vietoj rašto darbų.
Jei neveikia kokios nors pamokose esančios interneto nuorodos, praneškite dalykų mokytojams (jei nesunku), nes kai kūrėme nuotolines pamokas, tos nuorodos tikrai veikė.
Beje, nenustebkite, jei palyginus greitu laiku keisis pamokos, užduotys, kontroliniai. Pasikeitė daugelio dalykų mokymo programos (ŠMM nurodymu), tai keistis turėsime ir mes.
Ir dar. Turiu klausimą (iš profesinio smalsumo): kaip 11-12 klasių mokiniams atrodo virtualios paskaitos? T.y. trumpos mokytojų paskaitėlės, paaiškinimai kiekvienos pamokos pradžioje? Ar naudojatės? Ar padeda?
Papildyta:
QUOTE(Gioia @ 2012 02 14, 00:44)
Sveiki, norejau pasiteirauti,ar yra cia teveliu kurie irase savo atzalas mokytis nuotoliniu budu nuo 6 metu? Cia kur vaikams gyvenatiems uzsienyje. Jei tokiu yra gal galetu pasidalinti informacija?

Laba diena, o ką konkrečiai norėtume sužinoti? Gal galiu kuo padėti, ką patarti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokytojaaa: 10 balandžio 2012 - 22:05
QUOTE(mokytojaaa @ 2012 04 10, 22:06)

Papildyta:
Laba diena, o ką konkrečiai norėtume sužinoti? Gal galiu kuo padėti, ką patarti?

Sveiki, mane domintų tik lietuvių kalbos pamokos, nes mano dukrytė lankys čia vietine mokykla, bet noriu,kad mokėtų ir lietuvių kalbą.Į Lietuvą neplanuojame grįžti, bet niekada negali sakyti niekada. Ar yra tokia galimybė, nuo kelių metų galima pradėti, ar yra kokios nors sutartys, mokesčiai, kokio sudėtingumo pamokos?
Ačiū
Atsakyti