Mergaites, kiek dabar kainuoja Gonal 900IU?

QUOTE(ashley @ 2010 06 19, 15:38)
turejau 1 (1 laipsnio) 4 lasteliu embriona (be jokios fragmentacijos), su likusiais 2 kiek kitokia situacija. Tiek daug vilciu dejau i ta vieninteli 

kazkaip kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad daug realiau situacija matytusi iki blastocistos embrionus paauginus, nes buna, kad is tu puikiuju 2 dienu embrionu iseina didelis pshhh, o tie, kurie is pradziu atrode gan paliege, ima ir pradeda gerai vystytis. kitaip nebutu man aisku, kodel, nepastojusios su idealiais embrio pilno IVF ciklo metu, su saldytais ir ne tokiais idealiais uzkimba..
aisku, cia gal dar milijonai kitu priezasciu yra, kuriu nei mes pacios, nei gal ir gydytojai nezino.
merginos, ashley, lenkak - neplakit saves rykstem. suprantu, kad skaudu dabar, bet jus gi sitoj situacijoj nekaltos.. yra kaip yra. reik judet pirmyn

Papildyta:
QUOTE(late @ 2010 06 19, 16:20)
As nebegaliu,gal rasiu pas jus koki protinga atsakyma,man 9 diena po isodinimo HCG -26,1,PRADEJAU TEPLIOT,gleivine sumazejo tik 8 mm,su vaistukais tepliojima sulaike,bet krutine dingo 

krutine tai cia niekuom deta, svarbu, kad netepliotu!! augina gleivine? progesterona padidino?
o kaip HCG, ar normaliai auga?
late

QUOTE(RositaK @ 2010 06 18, 23:25)
sveikos,
as vel savo vezese
kazin kaip sekasi mikai
skorpui35
sakykit, ka dar itraukti sarasiukin

kazin kaip sekasi mikai

Sveika sugryžus, vat iškart ir tvarka, visos surikiuotos, suskaičiuotos...
Ačiū tau Rosita kad mus prižiūri

O man teko dar vieną skyrelį aplankyti - donoras. Pas MB situacija negerėja, buvom pas andrologę, tai negali paaiškint kodėl taip nutiko, jinai mano kad greičiausiai tai genetika ir siūlo tik donorą

Tai vat jau pirmadienį lekiam į LV kontrolinei echoskopijai ir po kelių dienų jei viskas gerai bandysim IUI su donoru, natūraliam cikle. tokios pas mane naujienos.
Bet jei merginos nieko prieš tai aš ir čia nosiuką pakaišiosiu, nes labai jau rūpi kaip jums čia sekasi, taip norisi kad visoms vieną kartą pasisektų ir sąrašėlio liktų tik antra dalis

QUOTE(zirza @ 2010 06 19, 16:23)
kazkaip kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad daug realiau situacija matytusi iki blastocistos embrionus paauginus, nes buna, kad is tu puikiuju 2 dienu embrionu iseina didelis pshhh, o tie, kurie is pradziu atrode gan paliege, ima ir pradeda gerai vystytis. kitaip nebutu man aisku, kodel, nepastojusios su idealiais embrio pilno IVF ciklo metu, su saldytais ir ne tokiais idealiais uzkimba..
aisku, cia gal dar milijonai kitu priezasciu yra, kuriu nei mes pacios, nei gal ir gydytojai nezino.
merginos, ashley, lenkak - neplakit saves rykstem. suprantu, kad skaudu dabar, bet jus gi sitoj situacijoj nekaltos.. yra kaip yra. reik judet pirmyn
Papildyta:
krutine tai cia niekuom deta, svarbu, kad netepliotu!! augina gleivine? progesterona padidino?
late
linkiu, kad sitas kartas butu tikrai ir pagaliau 

Papildyta:
late

Geriu estrofema po 6,pries tai geriau po tris,per isodinima buvo 10mm,o dabar mazeja

skorpas35, svarbiausia ne priemones, o tikslo siekis - abiems po
tikekit vienas kitu
late, kaip 9d.p.i. tai normalus skaiciukai mano manymu. zinoma, butina kartoti HCG. del gleivines mazejimo - ar taip jau tiksliai visad apskaiciuoja ja milimetras i milimetra- nemanau
tepliojimas tikiuos negausus. jau labai noreciau tave apacion 'imesti'
lenkak, o tai su snaigutemis jau bandei si menesi ir nepavyko?
zaza1, sekmes
zirza, ok

late, kaip 9d.p.i. tai normalus skaiciukai mano manymu. zinoma, butina kartoti HCG. del gleivines mazejimo - ar taip jau tiksliai visad apskaiciuoja ja milimetras i milimetra- nemanau

zaza1, sekmes

zirza, ok

QUOTE(RositaK @ 2010 06 19, 17:59)
skorpas35, svarbiausia ne priemones, o tikslo siekis - abiems po
tikekit vienas kitu
tepliojimas tikiuos negausus. jau labai noreciau tave apacion 'imesti'
zaza1, sekmes
zirza, ok

zaza1, sekmes

zirza, ok

Nebeteplioju visai,oi nezinau gali imest,bet taip baisu ir trapu,as zinau skaiciukai tai geri,bet va ta gleivine koja kisa

QUOTE(ralija @ 2010 06 19, 16:12)
Sveikute

Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2010 06 19, 00:25)
Sveika sugrizusi

As dabar laukiu greit ateisianciu mmm ir pradesiu badytis

QUOTE(late @ 2010 06 19, 18:04)
Nebeteplioju visai,oi nezinau gali imest,bet taip baisu ir trapu,as zinau skaiciukai tai geri,bet va ta gleivine koja kisa 

Estrofemas padarys savo

QUOTE(dizzy___ @ 2010 06 19, 18:16)
Estrofemas padarys savo
Si karta as gal iki 13 sav vis "patepliodavau", del krutines nesijaudink, tiesiog per anksti jai dar but ispappusiai i Pamelu gretas veliau isirasysi, luktelk viena kita savaitele
Labai tikiu, kad sis kartas bus
Sekmes Tau, mergyt 

Bet ta estrofema as jau nuo isodinimo geriu

Aciu mergaites uz palaikyma

QUOTE(late @ 2010 06 19, 17:21)
Bet ta estrofema as jau nuo isodinimo geriu
,o jis mazeja,nu noriu but Pamelo,nes visai neturiu tos krutines
ir kad su mazejo ,nervas ima,nu tikiu,kad O.K turi visdelto DIEVO diploma.

as laikau uz tave kumscius

QUOTE(ashley @ 2010 06 19, 18:33)
Aciu labai,visdelto 6 IVF,pirmadieni papasakosiu istorijos tesini