Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 5

Kiek daug žiedų, kaip smagu skaityti temelę wub.gif

Juračiuks, jei taip atrodo
user posted image
tai grybelis. Tos dėmelės kraštuose tamsios, beveik arba visai juodos. Jei taip, tada nuskabyk susirgusius lapelius, nupuršk nuo grybelinių susirgimų (fungicidu). Bet labai nesitikėk, kad liga dings, ją tik gali šiek tiek sustabdyti. O kitą pavasarį iš karto dar rožėms nesergant nupuršk prevenciškai, tai tada kitais metais gal ir nesirgs.
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 07 02, 16:34)
Kiek daug žiedų, kaip smagu skaityti temelę  wub.gif

Juračiuks, jei taip atrodo

Taip taip man ,rodos, taip ir yra mano rožei. Bandysiu purkšt , o dėl nuskabymo, tai liks tada ji be lapų , tik žiedai g.gif . Na, labai ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 23, 21:35)

Pirmoji turėjo būti "Abra Kadabra", bet dryžiukai "kažkur dingę",

Mano "Abra Kadabra" atrodo lygiai taip pat, nera dryziuku

QUOTE(vaidulka 30 @ 2010 06 25, 01:46)
mamai padovanojom medį tokių
kažin kaip tie medeliai žiemoja?kaip juos prižiūrėt??gal kas auginat(manau kad tikrai auginat,gražu gi be galo)

Maciau, kaip moterys pas latvi pirko stiebines rozes ir jis parode, kad ziema reikia visa stieba lenkti iki zemes ir pridengti visa ta virsune, kuri iskiepyta i kota. Atrode baisu, kad tas kotas nuluš, bet nieks nelūžo, kotas visas išsilenke lanku ir viskas...
QUOTE(nila_ks @ 2010 06 25, 14:38)
Rodau savas grazuoles  blush2.gif

user posted image

Kaip vadinasi sita roze? Labai grazi wub.gif

QUOTE(jediara @ 2010 07 01, 22:05)
Gražuoliai žiedeliai  wub.gif  wub.gif  wub.gif , o čia mano dar viena  ax.gif

user posted image

Nereali wub.gif ir ziedlapiai taip graziai banguojasi bigsmile.gif Kokia cia veisle?
Atsakyti
Tas grybas baubas kazkoks. Mano rozyne jis gyvena doh.gif
Trecius metus viska atlikineju pagal rekomendacijas, purskiu laistau previkiuru ir nuskinu lapus , ne velnio tie grybai nedingsta verysad.gif Siemet rozytes tokios grazios, pilnos ziedu, bet ir vel jau matau lapu su siom demem, uz menesio jei neankciau ir vel stoves plikos.....
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2010 07 03, 14:56)

Kaip vadinasi sita roze? Labai grazi  wub.gif
Nereali  wub.gif  ir ziedlapiai taip graziai banguojasi  bigsmile.gif  Kokia cia veisle?

Ačiū 4u.gif Tai "William Shakespeare" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2010 07 03, 13:56)
Kaip vadinasi sita roze? Labai grazi  wub.gif

Dekui 4u.gif , bet deja pavadinimo neatsimenu, pernai metais pirkau maximoje. Praeita vasara vos spalva matesi, tokia nublukusi, schmoll.gif o ant virselio buvo ryskiai oranzine, bet va siais metais pasirode visu savo grazumu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 03, 19:46)
Dekui 4u.gif , bet deja pavadinimo neatsimenu, pernai metais pirkau maximoje. Praeita vasara vos spalva matesi, tokia nublukusi, schmoll.gif  o ant virselio buvo ryskiai oranzine, bet va siais metais pasirode visu savo grazumu wub.gif

Kad Maximoje, tai tiesiog neįtikėtina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 03, 19:17)
Kad Maximoje, tai tiesiog neįtikėtina  bigsmile.gif

Pirkau toje popierineje dezuteje, pirmais metais buvo tokia feee, o dabar grazuole didis.gif Kaip is bjaurojo anciuko pavirtusi i gulbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 03, 20:22)
Pirkau toje popierineje dezuteje, pirmais metais buvo tokia feee, o dabar grazuole didis.gif Kaip is bjaurojo anciuko pavirtusi i gulbe biggrin.gif

Pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 03, 15:39)
Ačiū 4u.gif  Tai "William Shakespeare" ax.gif

VEIDRODĖLI, pasakyk... sunglasses2.gif irnesakyk.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 07 03, 22:30)
VEIDRODĖLI, pasakyk... sunglasses2.gif  irnesakyk.gif  flirt.gif

lotuliukas.gif Nuostabaus grožio rožės tongue.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 03 liepos 2010 - 21:40