Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 5

4u.gif kaip grazu! wub.gif maniskes,kaip buvo issalusois,tai lenda letai..bet jau kelios zydi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(veidax @ 2010 07 03, 15:30)
Tas grybas baubas kazkoks. Mano rozyne jis gyvena doh.gif
Trecius metus viska atlikineju pagal rekomendacijas, purskiu laistau previkiuru ir nuskinu lapus , ne velnio tie grybai nedingsta  verysad.gif  Siemet rozytes tokios grazios, pilnos ziedu, bet ir vel jau matau lapu su siom demem, uz menesio jei neankciau ir vel stoves plikos.....

Na , va grįžau iš sodo, tai nuskyniau visus lapus doh.gif , liko plika ir koks 20 žiedų . O sakykit jei ji serga tuo grybeliu ar neužkrės mano kitų rožių? Jau panika man doh.gif . Gal ją reik naikint, bet kaip gaila būtų verysad.gif . O jei ją padaugint kokią šakelę ar ir ta jau bus apkrėsta? Na tik nesijuokit, jei kvailai klausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 03, 22:40)
lotuliukas.gif  Nuostabaus grožio rožės  tongue.gif
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš apie beveislius kiemo katinus irgi taip sakau... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Juračiuks @ 2010 07 03, 23:07)
Na , va grįžau iš sodo, tai nuskyniau visus lapus   doh.gif , liko plika ir koks 20 žiedų . O sakykit jei ji serga tuo grybeliu ar neužkrės mano kitų rožių? Jau panika man   doh.gif . Gal ją reik naikint, bet kaip gaila būtų  verysad.gif . O jei ją padaugint kokią šakelę ar ir ta jau bus apkrėsta? Na tik nesijuokit, jei kvailai klausiu   blush2.gif

Tik jau taip nepanikuok bijau.gif cry.gif
Tai normalus raudonjuodis lapų grybinis dėmėtumas.Kai šilta ir drėgna sparčiau plečiasi. Kas čia gali išsaugoti neužsikrėtęs schmoll.gif Perneša ir amarai, ir kiti kenkėjai, ir skruzdės, ir pats žmogus... Tikriausiai jau su grybo sporom įsigijai schmoll.gif Nesitiki, kad ir kiti augalai nebūt užsikrėtę schmoll.gif Tik gal dar inkubacinis periodas schmoll.gif Nieko naikint nereikia. Viską teisingai darai. Tik gal ne visi lapai buvo su požymiais? Išsprogs nauji. Svarbiausia, kad rožytėms būtų paruošta derlinga ir giliai (0,5 m) žemė, kompostinė. O kai netrūks visų reikiamų maisto medžiagų, rožytė įsitvirtins ir bus atsparesnė ligoms. Manau, kad ne ant skervėjo pasodinta? Šiaip nupurkšk fungicidais.
http://www.rojaussod.../tema.php?s=215

Papildyta:
QUOTE(egis11 @ 2010 07 03, 22:59)

Žinai, pakeitė man šiandien Topo centre 4 GB kortelę į 2 GB. Monkės biznis blush2.gif Kažko nesusikalbėjo mano fotikėlis su kortele schmoll.gif Nors su kitais susikalbėjo. Kortelė,sakė,gera. Fotikas taip pat. O dėl ko taip - jiems irgi neaišku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 03 liepos 2010 - 22:42
QUOTE(Fonda @ 2010 07 04, 00:39)

Žinai, pakeitė man šiandien Topo centre 4 GB kortelę į 2 GB. Monkės biznis blush2.gif Kažko nesusikalbėjo mano fotikėlis su kortele schmoll.gif Nors su kitais susikalbėjo. Kortelė,sakė,gera. Fotikas taip pat. O dėl ko taip - jiems irgi neaišku schmoll.gif

Taip, Monkės biznis doh.gif , bet svarbiausia, kad dabar vėl foto sulaukėme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 06 29, 09:37)
Nuo stiebo reikia nulaužyt tas šakeles smile.gif

O jeigu jas įšaknydint g.gif ...kaži kokios gausis?
Atsakyti
Žinai, pakeitė man šiandien Topo centre 4 GB kortelę į 2 GB. Monkės biznis  Kažko nesusikalbėjo mano fotikėlis su kortele  Nors su kitais susikalbėjo. Kortelė,sakė,gera. Fotikas taip pat. O dėl ko taip - jiems irgi neaišku

dziugu girdeti ,kad su tokiais mazais nuostoliais,apsisukot thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 03, 16:39)
Ačiū 4u.gif  Tai "William Shakespeare" ax.gif

Mmmm... labai tokios norejau... bet sesuo pirko dovanu man ir nusprende, kad astrid grafin jai grazesne... kai prazys tada tik matysiu kaip atrodo, nes internetines nuotraukos daznai neatitinka tikroves...
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 07 03, 23:39)

Tik jau taip nepanikuok bijau.gif  cry.gif

Kad mano tai rožei koks 10metų, viskas visada buvo gerai smile.gif . Bet ačiū už patarimus 4u.gif , labai labai . Tikiuosi išsigelbėsim, parašysiu kaip seksis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 07 03, 22:30)
VEIDRODĖLI, pasakyk... sunglasses2.gif  irnesakyk.gif  flirt.gif
oi, koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2010 07 04, 14:03)
Mmmm... labai tokios norejau... bet sesuo pirko dovanu man ir nusprende, kad astrid grafin jai grazesne... kai prazys tada tik matysiu kaip atrodo, nes internetines nuotraukos daznai neatitinka tikroves...

Kai sužydės, įdėk foto - palyginsime sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2010 07 04, 10:40)
O jeigu jas įšaknydint  g.gif  ...kaži kokios gausis?
Turėtų gautis tokios pat, kartais net atsparesnės. Aš šiuo metu eksperimentuoju su įšaknydinimu. Pirmas kartas nesigavo. Aš iš nupjautų šakelių bandau. Bet ir buvau neuždengus, be to čia, kur esu, pragariškai karšta. Sukišau naujas šakeles, šį kartą uždengiau, buvo pora vėsesnių dienų (25 laipsnių šaltumo), tai laukiu vėl - ar nudžius, ar prigis. Vilčių jau turiu nedaug. Youtube pasižiūrėjau video siužetų apie įšaknydinimą, su vaizdu man visad lengviau suprasti. Gal ir tau patiktų 4u.gif http://www.youtube.c...h?v=Sux57CM2jUE
Atsakyti
Prasiskleide mano mylimiausia, tik saulute labai spalva iskreipe blush2.gif

user posted image

user posted image

o sakykit ar reiketu sita veikeja varyti lauk, nes jau labai savo snukuti, kaip i patalus igrudes?

user posted image

Bujojam

user posted image

ir bendras vaizdas, tik gal kampas nelabai geras pagautas blush2.gif

user posted image

Atsakyti