Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 5

QUOTE(egis11 @ 2010 07 20, 23:54)
jediara,o kur yra geresnis?? blush2.gif  smile.gif

Man patinka latvių rožininko Ainars augalai - rožės "nesumaišytos", augaliukai gražūs ir kaina gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 20, 23:57)
Man patinka latvių rožininko Ainars  augalai - rožės "nesumaišytos", augaliukai gražūs ir kaina gera  thumbup.gif

cia tas kaune kur turgui stovi?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 21, 00:08)
cia tas kaune kur turgui stovi?? smile.gif

Žaliakalnyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 21, 00:09)
Žaliakalnyje  ax.gif

aciu ,kad priminei thumbup.gif tai pas ji zmona ir pirkus buvo, visas rozes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 21, 00:12)
aciu ,kad priminei  thumbup.gif tai pas ji zmona ir pirkus buvo, visas rozes  smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 20, 21:48)
O manęs šis rožynas kažkodėl nevilioja  ax.gif

Kodel g.gif
Man tai jis patinka tuo kad turi senoviniu mano mylimiausiu roziu wub.gif
O siaip tai gal ir nieko ipatingo o latviu as ir zavejausi bet kazkaip per zemes ukio paroda ji labai ispeike zmones nes tipo sumaisytos veisles rozes silpnos doh.gif
Tai ir zinok zmogau kur cia teisybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 20, 22:57)
Man patinka latvių rožininko Ainars  augalai - rožės "nesumaišytos", augaliukai gražūs ir kaina gera  thumbup.gif

Gal galima adresiuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 07 21, 09:37)
Kodel  g.gif
Man tai jis  patinka tuo kad turi senoviniu mano mylimiausiu roziu  wub.gif
O siaip tai gal ir nieko ipatingo o latviu as ir zavejausi bet kazkaip per zemes ukio paroda ji labai ispeike zmones nes tipo sumaisytos veisles rozes silpnos  doh.gif
Tai ir zinok zmogau kur cia teisybe  g.gif

Teisybe, kad sibirkos rozes yra tikrai puikios, ir jei prazysta ne tas, ka pirkai, be mokescio pakeicia. Labai saziningi ir savo darba mylintys zmones. Tiesiog buvau ir maciau/girdejau.
Rozes ju yra kiek kitokios, nei pas dauguma Lt augintoju, nes augina jie senovines, damaskines, angliskasias rozes. Jos daznai subtilesniu spalvu, tad ne visiems patinka.
Kliente sia ziema nei vienos is ju roziu nedenge, o dabar zydi viskas thumbup.gif Manau aiskiai parodo ju atsparuma bei sveikuma.
Atsakyti
Ta Smth1 klientė yra "varna", kad nė vienos rožės nesugebėjo uždengti biggrin.gif , bet iš esmės gavosi neprastas eksperimentas. Pagrindiniame rožyne visos rožės buvo nušalusios iki žemės, bet ataugo. Aišku, masės dar neturi, teks turbūt kitai žiemai bent jau durpėmis kai kurias apkaupti. O štai kitoje namo pusėje klimatas buvo ne toks palankus ir iš 10 rožių išgyveno tik viena - tankiadyglė (škotiška) rožė. Jai jokie šalčiai nebaisūs. Visas kitas teko mesti lauk. Štai tokie esminiai skirtumai tame pačiame sklype...

O jeigu į temą - visom keturiom pritarčiau merginoms, kurios Sibirką giria. Labai malonus bendravimas ir puiki kokybė. Esu jų nuolatinė klientė 4u.gif

Tik svarbu dar ir pačiam žinoti, ko nori. O ir pasodinti reikia tinkamai. Pasikartosiu, bet gal kam nors bus naudinga - skiepijimo vieta turi būti bent 10 cm po žeme. Tokiu atveju, net jeigu rožė nušala iki žemės, ji atauga iš "požeminės" dalies.
Atsakyti
Tik svarbu dar ir pačiam žinoti, ko nori. O ir pasodinti reikia tinkamai. Pasikartosiu, bet gal kam nors bus naudinga - skiepijimo vieta turi būti bent 10 cm po žeme. Tokiu atveju, net jeigu rožė nušala iki žemės, ji atauga iš "požeminės" dalies.
o as net nezinojau doh.gif likusias gyvas is po ziemos,persodinom ir skiepa palikom lauke,tai dabar prazydo roze kurios net neturejom,kazkokia lieva,kol pilnai nebuvo issiskleidus gal ir nieko ,kai issiskleide kazkokia bespalve ,isblukus pasidare,ir grazus buvo tik kelias dienas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 21, 07:31)
o as net nezinojau  doh.gif likusias gyvas is po ziemos,persodinom ir skiepa palikom lauke,tai dabar prazydo roze kurios net neturejom,kazkokia lieva,kol pilnai nebuvo issiskleidus gal ir nieko ,kai issiskleide kazkokia bespalve ,isblukus pasidare,ir grazus buvo tik kelias dienas doh.gif

Uj, būtiniausiai skiepas po žeme 4u.gif Nes kitaip žemiau skiepo vietos irgi augs šakos, bet ten jau bus ne rožė, o erškėtis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 07 21, 09:37)
Kodel  g.gif
Man tai jis  patinka tuo kad turi senoviniu mano mylimiausiu roziu  wub.gif
O siaip tai gal ir nieko ipatingo o latviu as ir zavejausi bet kazkaip per zemes ukio paroda ji labai ispeike zmones nes tipo sumaisytos veisles rozes silpnos  doh.gif
Tai ir zinok zmogau kur cia teisybe  g.gif

Labai geros pas juos rozes, tai yra pas Sibirka, vat apie Aivars to pasakyti negaliu, kadangi turiu visu Letuvos augintoju roziu ir Aivars tai manau jo yra silpniausios, praeitais metais net nesugebjo zydeti, turejo po 1-2 sakas, siemet isleido po viena papildoma doh.gif lotuliukas.gif tuo tarpu Sibirko bujoja, neissalo nei viena. Galbut kaina truputuka didesne, bet bent jau zinai ka perki ir uz ka moki 4u.gif o ir perki ne pirmametes rozes, ta daug ka reikia 4u.gif

Atsakyti