Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 5

QUOTE(mamadonata @ 2010 07 23, 13:38)
pas latvi pirkau "abrakadabra" ir neturi ji dryziuku - visai, issiskleide trys ziedai sia vasara. Roze sodinta siemet pavasari. Ar tai reiskia, kad dryziuku jau ir nebebus?

QUOTE(Awita @ 2010 07 23, 15:57)
Va man irgi šitai įdomu, norėjau klaust. Kas augina - parašykit, galvoju jei abra-kadabra, tai gal padaro kokį šposą kasmet?  g.gif

Abrakadabra rožę auginu pirmus metus, taigi patirties kaip ir neturiu. Visi 4 pražydę žiedai buvo margi. Manyčiau, kad šposą padaryt koks vienas žiedas gal ir galėtų, bet ne visi.
Dar kartą parodysiu savają

[attachmentid=201549]
Atsakyti
Dar kartą parodysiu savają

labai grazi smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Tręšiate rožes su trąšomis? g.gif Mano šiemet tokios menkos, lyginant su preita vasara, matyt žiema stipriai paveikė unsure.gif Turiu skystų nusipirkusi, bet manau, kad geriau būtų birios trąšos .... O kokias jus naudojat? GAL kas parekomenduos? g.gif
Atsakyti
zigzag, labai gražutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2010 07 24, 11:20)
Abrakadabra rožę auginu pirmus metus, taigi patirties kaip ir neturiu. Visi 4 pražydę žiedai buvo margi. Manyčiau, kad šposą padaryt koks vienas žiedas gal ir galėtų, bet ne visi.

Nuostabi, tokios labai norejau ir tikejausi, bet deja... Vienas pazystamas sake, kad sita roze visada reikia pirkti su ziedu, nes net pardavejas, jei roze nezydejo, nezino, kas gavosi skiepijant ir kaip atrodys
QUOTE(aistutėlė @ 2010 07 25, 15:30)
4u.gif
Tręšiate rožes su trąšomis?  g.gif Mano šiemet tokios menkos, lyginant su preita vasara, matyt žiema stipriai paveikė  unsure.gif Turiu skystų nusipirkusi, bet manau, kad geriau būtų birios trąšos .... O kokias jus naudojat? GAL kas parekomenduos? g.gif

As turiu granuliuotas trasas, esu girdejus, kad jos geresnes nei skystos. Siemet tresiau tik viena karta... is tikruju nezinau kas kiek laiko ir kada per sezona reikia tresti rozes... Gal labiau patyrusios daugiau pasisakys ax.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Aš iš turgaus rožes perku su žiedu,viena kart ,,pasimokiau,,,tai dabar nupirkus turiu ir pasimerkimui blush2.gif .Trešiu ne viena ir ne du kartus :ax:per vasarą, tik nežinau ar gerai darau,bet užtad žydi bigsmile.gif (trąšos:kemyra arba Sults pabarstau)
blush2.gif dar karta rodau max stiebinę user posted image

Pas mane abrakadabra ant to pačio kero yra ir margų ir vienos bordinės spalvos žiedų blink.gif user posted image

AR kvepia ,,Bonanza,, labai jau graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 25 liepos 2010 - 20:39
Va manoji abrakadabra... be dryziuku...
user posted image

O cia Bonanza - krūminė, pirkta iš latvio
user posted image

Papildyta:
QUOTE(plateliai @ 2010 07 25, 22:31)
Labutis 4u.gif
Aš iš turgaus rožes perku su žiedu,viena kart ,,pasimokiau,,,tai dabar nupirkus turiu ir pasimerkimui  blush2.gif .Trešiu ne viena ir ne du kartus  :ax:per vasarą, tik nežinau  ar gerai darau,bet užtad žydi  bigsmile.gif  (
  blush2.gif dar karta rodau max stiebinę

Fantastiska bigsmile.gif kiek daug ziedu thumbup.gif kaip is reklamos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos rožininkės smile.gif ką tik grįžom iš Anglijos, užvakar visą dieną praleidom David'o Austin'o rožių sode esu visiškai sužavėta ir pakerėta wub.gif grožio ir kvapų. Noriu bent vieną pergolę su rožynėliu pasidaryti, kiek tai įmanoma mūsų klimate. Gal kas auginate "generous gardener" anglišką rožę? Ji be konkurencijos man ten buvo pirmoj vietoj, įdomu, kaip pas mus jaustųsi ir kur gauti... Ir išvis kokios pas mus gali išžiemot vijoklinės? Krūmus tai dengt galima, bet jei noriu pergolės rožėm apsvijusios, ar įmanoma?
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 07 23, 16:57)
Va man irgi šitai įdomu, norėjau klaust. Kas augina - parašykit, galvoju jei abra-kadabra, tai gal padaro kokį šposą kasmet?  g.gif

Auginu Abrakadabra antrus metus. Pas mane ir pirmais metais, ir antrais žydėjo margai, net per daug to margumo, nes pražysta ant vieno stiebo mažiausiai penki žiedai smile.gif. Pirkau pas latvį, tik kad man ne tą pavadinimą užrašė. Šiemet tik išsiaiškinau, kaip savo augmenija pradėjau kataloguoti rolleyes.gif
Man ji patinka tuom, kad nebijo nei lietaus, nei vėjo. Žiedlapiais nesibarsto į šonus, aišku, kaip ir kitos tamsių spalvų rožės nemėgsta kaitrios saulės. Pablunka žiedai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2010 07 25, 21:39)
Sveikos rožininkės smile.gif ką tik grįžom iš Anglijos, užvakar visą dieną praleidom David'o Austin'o rožių sode esu visiškai sužavėta ir pakerėta  wub.gif grožio ir kvapų. Noriu bent vieną pergolę su rožynėliu pasidaryti, kiek tai įmanoma mūsų klimate. Gal kas auginate "generous gardener" anglišką rožę? Ji be konkurencijos man ten buvo pirmoj vietoj, įdomu, kaip pas mus jaustųsi ir kur gauti... Ir išvis kokios pas mus gali išžiemot vijoklinės? Krūmus tai dengt galima, bet jei noriu pergolės rožėm apsvijusios, ar įmanoma?

bigsmile.gif kaip ten gražu thumbup.gif ,jau ir isivaisduoju kaip kvepėjo wub.gif Paklausinėkit forume ,,rojaus sodai- rožės,, tikrai Lietuvoje ji yra ,tik kaip ji auga nežinau.Viską šiais laikas parsisiūsti galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 25 liepos 2010 - 20:55
QUOTE(plateliai @ 2010 07 25, 21:31)
.Trešiu ne viena ir ne du kartus  :ax:per vasarą, tik nežinau  ar gerai darau,bet užtad žydi  bigsmile.gif  (trąšos:kemyra arba Sults pabarstau)

Aš irgi tręšiu kas kelias savaites pagal nuojautą, bet granules tirpinu vandenyje.

Tavo stiebinė - pašėlus mirksiukas.gif thumbup.gif
QUOTE(mamadonata @ 2010 07 25, 21:34)
Va manoji abrakadabra... be dryziuku...

Nuostabi, dar gražesnė, net nepasigendu ruožiukų wub.gif
QUOTE(0-0_lina @ 2010 07 25, 21:42)

Man ji patinka tuom, kad nebijo nei lietaus, nei vėjo.

O aš maniau, kad jos iš lepiųjų g.gif Labai gražiai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai grazi tavoji abrakadabra bigsmile.gif ir kiek daug ziedu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadonata: 25 liepos 2010 - 20:57