Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 5

Mano mylimoji ,,eltora,, ,nebijo,nei vėjo nei lietaus nebarsto žiedlapiu,tik vienas minusas baigiant žydėt išblunka spalva. user posted image

Pagavau ,,parazitę blink.gif ,,,kuri rožes mano laužo,kaži ko ji ten ieškojo blink.gif,tikrai ne gamtinius reikalus atlikinėja g.gif
user posted image

user posted image

http://www.davidaust...oses.asp?Theme= ir galima ir iš čia parsisiūst mirksiukas.gif tik lietuvoje pas rožininkus pirkt pigiau išeina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 25 liepos 2010 - 21:41
QUOTE(plateliai @ 2010 07 25, 21:13)
...

http://www.davidaust...oses.asp?Theme= ir galima ir iš čia parsisiūst  mirksiukas.gif tik lietuvoje pas rožininkus pirkt  pigiau išeina blush2.gif

o iš kitos klimato juostos parsisiuntus, ar išgyvena augaliukai? Ir kaip ieškot LT rožininkų? Sibirką jau žinau, einu landžioti po rojaus sodus biggrin.gif

Geras toks tigrinis rožyno prižiūrėtojas lotuliukas.gif mano katė su kačiukais laikosi atokiau nuo duriančiųjų, o ir šiaip neina knisinėtis į mulčiuotas vietas. Labai gražios rožės wub.gif bandysiu vytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 07 25, 22:13)
Mano mylimoji ,,eltora,

Yra už ką mylėt - labai labai wub.gif

QUOTE(raganele @ 2010 07 26, 01:00)
o iš kitos klimato juostos parsisiuntus, ar išgyvena augaliukai?

Siunčiausi tik iš Olandijos, neprigijo nei viena, išskyrus draugei siųstą stiebinę Rumba, bet ir ši skurdo ir šiuo metu vos gyva (antri jai metukai), nelabai gyvens.
Atsakyti
plateliai, gražios rožytės 4u.gif . Tas gyvas rainas papuošimas labai prie jų tinka biggrin.gif . Maniškis katukas irgi labai mėgsta tarp gėlių slapstytis, kibinti mane už kojų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2010 07 26, 01:00)
o iš kitos klimato juostos parsisiuntus, ar išgyvena augaliukai? Ir kaip ieškot LT rožininkų? Sibirką jau žinau, einu landžioti po rojaus sodus  biggrin.gif

Geras toks tigrinis rožyno prižiūrėtojas  lotuliukas.gif mano katė su kačiukais laikosi atokiau nuo duriančiųjų, o ir šiaip neina knisinėtis į mulčiuotas vietas. Labai gražios rožės  wub.gif bandysiu vytis  biggrin.gif

Gyvens ir dar kaip mirksiukas.gif Tik reikia siustis atitinkamas rozes, kurios priklauso musu zonai, na gali buti truputeli ir siltesnei priklausyti, tiesiog bus reikalinga kitokia prieziura ziema mirksiukas.gif maksimalus dengimas ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Kiek grožybių bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

štai, pagaliau atsigavo ir pražydo manoji "Queen of Sweden". user posted image
Sveikatos neturiu girti visus žiedus, bet akį paganyti laaabai smagu. Ačiū, kad įdedat savo grožybių nuotraukytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 07 27, 00:06)
Sveikos,

Labai labai grazi wub.gif wub.gif Tokia tyra, svelni wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar auginat kas lietui neatsparių rožių?ar yra kokių apsaugos priemonių?Turiu viena tokią akinamai baltą. O vešlumas, o gražumas, kol...nepalyja...ismeta violetinėm dėmelėm.Iš baltų virsta taškuotomis.pavadinimo nežinau
Atsakyti
QUOTE(amsv @ 2010 07 27, 11:01)
Sveikos. Ar auginat kas lietui neatsparių rožių?ar yra kokių apsaugos priemonių?Turiu viena tokią akinamai baltą. O vešlumas, o gražumas, kol...nepalyja...ismeta violetinėm dėmelėm.Iš baltų virsta taškuotomis.pavadinimo nežinau

Ir aš tokią baltą turiu verysad.gif
Atsakyti
Pirkau dvi vienodas vijoklines rozes Vilniuje Kalvariju turguje pas toki dieduka, tai dabar prazydo viena gelsva-kokios ir norejau, o kita baltai ruzava verysad.gif Ir tos baltai ruzavos daug sakeliu is skiepo vietos, tai galvoju gal blogai pasodinau, gal cia ersketroze? o gal blogai suskiepyta? ar gali taip buti? O kur Vilniuje Merginos perkate rozes? lauksiu pagalbos...
Atsakyti
QUOTE(amsv @ 2010 07 27, 11:01)

Užjaučiu... tikrai gaila, kai turi tokį grožį ir taip jis greitai sugenda
Atsakyti