Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 5

mamulka10, gražuolytės rožytės 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 08 14, 23:33)
O kodėl nuotraukytės neįdėjai, smalsu pažiūrėt  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis,mano roželes jau ligos pradėjo pult (lapai rudom dėmėm),nepadeda ,,previcur ,, schmoll.gif
Atsakyti
vakar maximoj maciau vazoniukus su tokiom 'mini rozes".. idomu, cia kambariniai ar lauko?
Papildyta:
ir kaip (kiek laiko) jos žydi? pvz tiktu kambario dekoravimui?
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2010 08 14, 12:55)
mano rozes  4u.gif

kokios gražios... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2010 08 18, 10:17)
vakar maximoj maciau vazoniukus su tokiom 'mini rozes".. idomu, cia kambariniai ar lauko?
Papildyta:
ir kaip (kiek laiko) jos žydi? pvz tiktu kambario dekoravimui?

Labiau tinkamos lauke auginti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 08 17, 12:48)
Labutis,mano roželes jau ligos pradėjo pult (lapai rudom dėmėm),nepadeda ,,previcur ,, schmoll.gif

Gal saulė nualino, ar neleidžia naujų ūgliukų?
Atsakyti
Vakar savašaknę pasodinau į dirvą - tikiuosi, kad peržiemos rolleyes.gif
Atsakyti
Mano raudonos mini rožytės žydi jau visą vasarą (jos pas mane jau 3 sezonas), o šią žiemą (atsimenate šalčius) išgyveno be papildomo pridengimo ax.gif Tiesiog laiku nespėjau (o gal pamiršau). Labai esu jomis patenkinta. Auga moliniame vazone, tręšiu retkarčiais, žiemai įkasu į gruntą

Norėčiau paklausti: ar augtų vijoklinės rožės, jei dirva drėgnoka? gana aukštai gruntiniai vandenys...
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 08 17, 11:48)

Tau ir previcuras nelab padės..mano rožėm ta pati liga (raudonjuodis dėmėtumas) buvo, tai aš jas išgydžiau su kontaktiniu fungicidu AMISTAR, o jei nepavyktu tokio rasti pirkti tai gal CANDIT rastum (nors jis kaip girdėjau išimtas iš prekybos)...amistaras man iš kart padėjo, rožės visos atsigavo..sėkmės gydant rožytes
Atsakyti
QUOTE(vaidacim @ 2010 08 18, 22:00)
Tau ir previcuras nelab padės..mano rožėm ta pati liga (raudonjuodis dėmėtumas) buvo, tai aš jas išgydžiau su kontaktiniu fungicidu AMISTAR, o jei nepavyktu tokio rasti pirkti tai gal CANDIT rastum (nors jis  kaip girdėjau išimtas iš prekybos)...amistaras man iš kart padėjo, rožės visos atsigavo..sėkmės gydant rožytes

Ačiū,jau ryt lėksiu pirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 08 19, 22:44)
Ačiū,jau ryt lėksiu pirkt  ax.gif

Tai fungicidai labiau skirti didesniems plotams, todėl ir fasavimas atitinka kainą mirksiukas.gif
Atsakyti