Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 5

QUOTE(jediara @ 2010 08 19, 21:48)
Tai fungicidai labiau skirti didesniems plotams, todėl ir fasavimas atitinka kainą  mirksiukas.gif

LABAS RYTAS,tai kiek supratau mažomis fasuotėmis nėra pirkt g.gif .
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2010 08 18, 11:40)
Gal saulė nualino, ar neleidžia naujų ūgliukų?

jas saulė apšviečia nuo pat ankstyvo ryto iki 17val ,bet žiedus krauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 08 20, 09:21)
LABAS RYTAS,tai kiek supratau mažomis fasuotėmis nėra pirkt g.gif .

Gal didesniuose miestuose, o pas mus nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 20, 08:39)
Gal didesniuose miestuose, o pas mus nėra  verysad.gif

blink.gif tai ir aš galiu plungei nerast g.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 08 19, 21:48)
Tai fungicidai labiau skirti didesniems plotams, todėl ir fasavimas atitinka kainą  mirksiukas.gif

kaži kokia jo kaina g.gif ,už valandėlės į memelį lėksiu tai ten turėčiau rast g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 20 rugpjūčio 2010 - 07:55
Negaliu patikėti, kad Plungėj Žalios stotelės ar Senukų nėra. schmoll.gif Kažkas čia ne taip tongue.gif
O fungicidų niekas kitas nepakeis, jie ir mažiems plotams reikalingi.
Skaityti paskutinę pastraipą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 08 20, 08:21)

jas saulė apšviečia nuo pat ankstyvo ryto iki 17val ,bet žiedus krauna  blush2.gif

Pas mane irgi ištisą dieną ant saulės augančios tokios parudavę, lyg rudenį, bet jau naujas šakeles leidžia, pumpurus krauna, atrodo ta kaitri saulė nudeginus bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 08 20, 09:26)
Negaliu patikėti, kad Plungėj Žalios stotelės ar Senukų nėra.  schmoll.gif Kažkas čia ne taip tongue.gif
O fungicidų niekas kitas nepakeis, jie ir mažiems plotams reikalingi.
Skaityti paskutinę pastraipą  4u.gif

dar nepažiūrėjau žalioje stotelėje,bet senukai yra blush2.gif ,bet juose tikrai nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 08 20, 17:45)
dar nepažiūrėjau žalioje stotelėje,bet senukai yra blush2.gif ,bet juose tikrai nėra doh.gif

Jais prekiauja Lytagra ir apsaugos priemonėmis ūkininkams prekiaujančiose įmonėse, nes 1 l apie 170 Lt.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 20, 21:29)
Jais prekiauja Lytagra ir apsaugos priemonėmis ūkininkams prekiaujančiose įmonėse, nes 1 l apie 170 Lt.

AČIŪ 4u.gif ,ALE kokie brangūs,kaži ar ilga jų garantija,nes man jų užtėktu kokiai 10m lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 08 20, 23:04)
AČIŪ  4u.gif ,ALE  kokie brangūs,kaži ar ilga jų garantija,nes man jų užtėktu kokiai 10m lotuliukas.gif

Gal turi kokį pažįstamą ūkininką - įpiltų 100 g. mirksiukas.gif , nes tikrai užteks 10 m lotuliukas.gif
Atsakyti
nepasakiau, kad tas fungicidas amistar parduodamas didelioje pakuoteje...galeciau ipilti to fungicido, bet kad jau jus iš plungės esate o aš iš panevėžio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(plateliai @ 2010 08 20, 21:04)
AČIŪ  4u.gif ,ALE  kokie brangūs,kaži ar ilga jų garantija,nes man jų užtėktu kokiai 10m lotuliukas.gif

arba galėčiau atežti į plungę jums to fungicido...nes kaip ir žadu į palangą lėkti kitos savaitės vidurį (aišku priklausys nuo orų) tai pro šalį vistiek važiuočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidacim @ 2010 08 20, 22:30)
nepasakiau, kad tas fungicidas amistar parduodamas didelioje pakuoteje...galeciau ipilti to fungicido, bet kad jau jus iš plungės esate o aš iš panevėžio smile.gif
Papildyta:

arba galėčiau atežti į plungę jums to fungicido...nes kaip ir žadu į palangą lėkti kitos savaitės vidurį (aišku priklausys nuo orų) tai pro šalį vistiek važiuočiau  smile.gif

PRO KUR JŪS VAŽIUOJAT Į PALANGA blush2.gif ,ar ne pro Šiaulius-Telšius.Kažkaip nesigaudou,kai giminių toje pusejė nera blush-anim-cl.gif2:Telšiuose mano vyras dirba,privažiuot galėtu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 20 rugpjūčio 2010 - 22:23
siandien kalvariju turguj maciau grazuole stiebine roze - geltona (80 lt - cia daug ar normaliai? g.gif man kazkaip daugoka pasorode nors nelabai orientuojuos blush2.gif
jei butu bordo, jauciu buciau ir neatsilaikius biggrin.gif

beje, maximoj vakar surizikavau paciupt mini rozyte smile.gif labai jau graziai ji i mane savo ruzavais ziedukais ziurejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mg*: 21 rugpjūčio 2010 - 11:14