Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 5

QUOTE(jediara @ 2010 06 23, 20:20)
Po lietaus  4u.gif

Kokios nuostabios - barchatas pirmoj foto wub.gif

Kaži toks ilgas lietus be šilumos neužneš rožytėms kokios ligos? unsure.gif
Atsakyti
Mano baltukės bujoja ir kasdien mane džiugina. Dabar patręštos ir prižiūrėtos atsiskleidė visam savo gražume. Negaliu atsidžiaugti, tai įdedu ir jums
user posted image
šitų tai tikrai pridauginsiu, jei tik pavyks. MB tai truputį juokiasi iš mano rožių veisyklėlės, bet juk gali ir pavykti. Radau to įsišaknijimo hormono, keletą pasodinau, žiūrėsim, ar kas darysis, ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai neturu ko pasirodyt, bet jau jūsų grožiai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 24, 04:29)
Mano baltukės bujoja ir kasdien mane džiugina. Dabar patręštos ir prižiūrėtos atsiskleidė visam savo gražume. Negaliu atsidžiaugti, tai įdedu ir jums

šitų tai tikrai pridauginsiu, jei tik pavyks. MB tai truputį juokiasi iš mano rožių veisyklėlės, bet juk gali ir pavykti. Radau to įsišaknijimo hormono, keletą pasodinau, žiūrėsim, ar kas darysis, ar ne  rolleyes.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Šitos tai tikros gražuolės. Gal žinote pavadinimą? ax.gif Kaip gerai, kad pas Jus nelyja, o šviečia saulutė thumbup.gif , nes po šio lietaus tikrai rožes reikėtų nupurkšti fungicidu, nes nieko gero toks oras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 24, 12:47)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  Šitos tai tikros gražuolės. Gal žinote pavadinimą? ax.gif Kaip gerai, kad pas Jus nelyja, o šviečia saulutė thumbup.gif , nes po šio lietaus tikrai rožes reikėtų nupurkšti fungicidu, nes nieko gero toks oras  schmoll.gif
šios yra Glamis Castle, angliška rožė iš David Austin, bet matau, kad Sibirkos rožynas jų neturi. Ji išvesta 1992, pieno baltumo. Jei labai norit ir niekur nerasit kaip parsisiųsti ir jei man pavyktų dauginimas, bandyčiau tas padaugintas parvežti kaip nors rolleyes.gif, jei jos išgyventų beveik paros kelionę. Daug "jeigu" bet galima bandyti, jei norit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 24, 03:29)
user posted image
šitų tai tikrai pridauginsiu, jei tik pavyks. MB tai truputį juokiasi iš mano rožių veisyklėlės, bet juk gali ir pavykti. Radau to įsišaknijimo hormono, keletą pasodinau, žiūrėsim, ar kas darysis, ar ne  rolleyes.gif

pas mane jau 5 metai , šiemet savo seneles persodinau į kitą vietą,tai truputuką vėluoja su žiedais, o pernai tai neimatė lapų kiek žiedų buvo wub.gif . O dauginu jas, pavasarį prilengdama šakeles. Jau ir sau ir kitų darželius puošia
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 24, 16:29)
šios yra Glamis Castle, angliška rožė iš David Austin, bet matau, kad Sibirkos rožynas jų neturi. Ji išvesta 1992, pieno baltumo. Jei labai norit ir niekur nerasit kaip parsisiųsti ir jei man pavyktų dauginimas, bandyčiau tas padaugintas parvežti kaip nors rolleyes.gif, jei jos išgyventų beveik paros kelionę. Daug "jeigu" bet galima bandyti, jei norit.  4u.gif

Taip, šakelės labai norėčiau blush2.gif O tas jeigu - pati puikiai žinau, kartais labai norisi, kad išleistų šakneles, bet..... doh.gif
Šiaip rožes esu vežusi iš Airijos, tai automobilyje virš dviejų parų buvo ir nieko, grįžo šiek tiek pavargusios, kaip ir mes biggrin.gif
Atsakyti
mamai padovanojom medį tokių

user posted image[img]

user posted image

kažin kaip tie medeliai žiemoja?kaip juos prižiūrėt??gal kas auginat(manau kad tikrai auginat,gražu gi be galo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidulka 30: 24 birželio 2010 - 23:52
QUOTE(jediara @ 2010 06 25, 00:07)
Taip, šakelės labai norėčiau  blush2.gif 
gerai, bandysiu prigydyti, laiko turiu iki rugpjūčio vidurio tai gal per tą laiką ir išmoksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulka 30 @ 2010 06 25, 00:46)
mamai padovanojom medį tokių

kažin kaip tie medeliai žiemoja?kaip juos prižiūrėt??gal kas auginat(manau kad tikrai auginat,gražu gi be galo)

Na žienai tai juos reikėtų apdengti nuo šalčio. Mamiškės neatlaikė antros žiemos. schmoll.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

vaidulka 30,aš tokius,,medžius,, auginu vazonuose ,bet jie buna įleisti į žemę,o rudenį kasu ir tempiu į garažą.Labai labai gražūs tas ,,medis,,,jis turėtu kvepėti wub.gif

Nieko nesuprantu kas su tom mano rožėm,birželio pirmai puokštę iš savo rožių darydavau,o šiemet vos vos dabar pradeda žydėd g.gif .
Pasirodou blush2.gif ,,eltora,,
user posted image
nepamenu pavadinimo doh.gif user posted image

"Abra Kadabra"user posted imageuser posted image

o mano medis šnd taip atrodo ax.gifuser posted image

vijoklinės žiedelisuser posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 25 birželio 2010 - 08:35
QUOTE(plateliai @ 2010 06 25, 09:11)

o mano medis šnd taip atrodo ax.gifuser posted image

Pamačiau ir užpavydėjau wub.gif Lygiai mano tokia buvo kai prkau, ta, kuri žuvo. Kur pirkai, ar ji peržiemojo pas tave? Ir gal žinai koks čia skiepas? Labai ieškau tokios, reikia iki ašarų doh.gif Kai sužydi nėra gražesnio reginio wub.gif
Atsakyti