Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 5

Mano rozes "ismete" juodais taskais ir jie plinta. Kiek cia pasiskaiciau, tai reiskia, kad per daug dregmes? oh.. bet su tokiomis lietingomis dienomis net nezinau kaip padeti gelbeti.
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2010 06 21, 16:05)
Mano rozes "ismete" juodais taskais ir jie plinta. Kiek cia pasiskaiciau, tai reiskia, kad per daug dregmes? oh.. bet su tokiomis lietingomis dienomis net nezinau kaip padeti gelbeti.

Jei juodi taškai ant lapų, tai toks grybelis. Purkšti insekticidu, nuskabyti pažeistus lapus ir nepalikti jų šalia rožės. Bet šiemet ta liga jau nepraeis (taip rašo), kitą pavasarį nupurkšti insekticidu iš anksto prevenciškai. Dėl tokios drėgmės labai gali būti, kad atsirado grybelis.
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 21, 16:13)
Jei juodi taškai ant lapų, tai toks grybelis. Purkšti insekticidu, nuskabyti pažeistus lapus ir nepalikti jų šalia rožės. Bet šiemet ta liga jau nepraeis (taip rašo), kitą pavasarį nupurkšti insekticidu iš anksto prevenciškai. Dėl tokios drėgmės labai gali būti, kad atsirado grybelis.

manau insekticidai nuo grauzianciu parazitu, o va fungicidai kaip tik nuo grybeliniu ligu.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2010 06 21, 16:54)
manau insekticidai nuo grauzianciu parazitu, o va fungicidai kaip tik nuo grybeliniu ligu.
visiškai teisingai, aš susimaišiau blush2.gif ačiū už pataisymą
Atsakyti
O jei.. cia mano graziausia roze...
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2010 06 21, 17:06)
O jei.. cia mano graziausia roze...
užjaučiu. user posted image nupurškus gal bent jau ne taip plėsis liga, o gal ir sustos, juk nebūtina tikėti visomis blogomis prognozėmis. Jei tiki augaliuku, tai jis ir jaučiasi ir gyja geriau. Aš tai pasikalbu, paguodžiu, nuraminu ax.gif žiūrėk ir pradeda taisytis.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 21, 14:31)
Ačiū 4u.gif
Prieš keletą metų esu gavusi  blush2.gif

Va nuojauta neapgavo, nes tikrai esate to nusipelniusi, uz savo grozio puoselejima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 06 21, 17:30)
Va nuojauta neapgavo, nes tikrai esate to nusipelniusi, uz savo grozio puoselejima  thumbup.gif

aciuks.gif gaila, kad dabar neturiu tiek laiko doh.gif , šiuo metu norisi auginti kuo įvairesnių gėlių, o po to viską keisiu "iš pagrindų" karsta.gif
Atsakyti
O galima dabar per lietu rozes fungicidais purksti?
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2010 06 22, 12:46)
O galima dabar per lietu rozes fungicidais purksti?

Ne schmoll.gif - juk nuplaus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pasirodau ir as savo graziuoles wub.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Papildyta:
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2010 06 22, 16:44)
Sveikos, pasirodau ir as savo graziuoles wub.gif
tikrai kad gražuolės, o kiek dar pumurų laukia savo eilės thumbup.gif
Atsakyti