Atejau pasiguost (o gal ir sulaukt komentaru, pasiulymu) del '
Cleansing milk' - man jis laabai prastas kaip makiazo valiklis. Naudoju pagal instrukcija: ant padrekinto veido tepu pienelio, pasimozoju ir nuplaunu, BET... sluostantis veiduka visas ranksluostis lieka purvinas nuo pudros

Simtakart geresnis ir pigesnis EarthScience 'a-d-e creamy cleanser' prausiklis, kuris labai maloniai nuplauna veiduka ir kuriuo labai lengvai nusivalo visas makiazas (tiek pudra, tiek tusas). Nors tusa Dr.Hauschka nuplauna gerai, bet tikrai nevisiskai lengvai. Dabar senoje temoje susiradau keleta atsiliepimu apie sita pieneli, tai kazkuri raso, kad reikia pirma juo nuvalyt (t.y. nepraust juo), bet kad ne taip rasoma instrukcijoj. Ar cia patirtis tokia per bandymus atejus?
Vyrui vis pasiguosdavau, kaip man jis nepatinka, tai jis pabande ir sake labai malonus prausiklis - aisku jam nereikai nieko nuplovinet, tai kaip prausiklis geras. Nesidazius ir man jis patinka, bet kaip sakiau makiazo valymui jis visiskai netinkamas.

O vat 'volume mascara' tusas superinis

Na ne sventems, bet kadieniniam pasidazymui liuksiskas - jau turbut 5-6 menesius naudoju ir nepakites nei kvapas, nei dazymas. Suprantu, kad reiketu ismest (paprastai tusus ismetu po 3men), bet nekyla ranka.