Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka ekologiška kosmetika

Man irgi Hauschka sumažino spuogelių ir odos riebalavimąsi, tai matau dabar, kai jau pora mėnesių nenaudoju jos ir perėjau ant Logona priemonių, tai vėl oda riebaluojasi ir spuogų atsirado daugiau, net kiti žmonės pastebėjo verysad.gif O prieš tai apie 2 metus naudojau visas Hauchka priemones - toniką, prausiklį, aliejų, kaukę ir intensive treatment kas kelis mėnesius. Poras man labai gerai išvalydavo molio kaukė.
QUOTE(shemsa @ 2010 06 15, 21:30)
niu zinokit galiu pasakyt, kad nezinau tiksliai kas, bet sutvarke man odos riebaliuka truputi, anksciau buvo misri i riebuma, o dabar misri normali, maziau riebaluojas T zona. o naudojau facial toner, aliejuka normalizuojanti, dar turiu jo truputi ir svarainiu miniuka turejau, anksciau jis man buvo per riebus, bet dabar vos ne kaip tik, noriu dar pabandyt roziu light, tik nzn kaip reikia atsilaikyt nenusipirkus  blush2.gif  , nes dar turiu kitu kremuku nepabaigtu  blush2.gif
tik truputi dar kemsas poros, gal kas gali patart kaip su ta problema kovot, ka galeciau panaudot  g.gif

Atsakyti
Dar koki grozi uztikau, cia irgi limited edition bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 08 24, 21:51)
Taip taip, yra toks grožis, mačiau realiai labai gražios spalvos thumbup.gif

lt yra?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 24, 20:59)

Aš mačiau Vokietijoje, bet lyg ir "Žalia Žalia" turi, na bet jau tą ryškų lūpdažį tai tikrai mačiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 25 rugpjūčio 2010 - 09:51
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 08 24, 17:43)
Dar koki grozi uztikau, cia irgi limited edition bigsmile.gif
user posted image

Jeigu neklystu, praėjusią vasarą tokius šešėlius Žalia žalia mačiau, - bet man asmeniškai nepatiko spalvos, labiau mėgstu natūralias.
Atsakyti
Merginos o gal Kaune jos galima kur nors įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 09 18, 16:19)
Merginos o gal Kaune jos galima kur nors įsigyti?

Deja kolkas nėra 4u.gif
Atsakyti
panarsiau sudeciu analizes puslapi ir stai ka radau apie pudra
http://www.cosmetics...Finale_Leggero/
tai biski nesuprantu kaip ce iseina g.gif , nes kiek skaiciau, kad nera ji tokia nekalta g.gif
Atsakyti
Gal galetumete parekomenduoti lengva drekinanti kremuka misriai/riebiai odai, kad tiktu naudoti pries tepant makiazo pagrinda?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 24, 16:55)
Gal galetumete parekomenduoti lengva drekinanti kremuka misriai/riebiai odai, kad tiktu naudoti pries tepant makiazo pagrinda?

skaiciau, kad roziu light daug kam patinka ir normalizuojanti aliejuka daug kas naudoja .
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 24, 14:03)
skaiciau, kad roziu light daug kam patinka ir normalizuojanti aliejuka daug kas naudoja .

Labai neblogas yra moisturizing day cream, labai lengvas, puikiai tiks misriai odai. jeigu oda vietomis yra sausesne nei normali ir jauna, tuomet quince day cream neblogai, o jei sausa ir brandesne tuomet galima ziureti rose cream day light. ir derinti su aliejuku - tepti ant riebiu vietu arba miksuoti ji kartu su kremuku. Pabandysit ir pajusit kaip oda labiau nori. Ar tiesiog aliejuka miksuoti ir tepti and viso veido, arba tik atskirom vietom.
Be to Hauschkos tikrasis poveikis atsiskleidzia naudojant visa serija kartu su valomuoju kremu ir toniku.
Maciau buna pirkti ir mazu bandymuku agituoju pameginti!

Sekmes atrandant Hauschka!:)
Atsakyti
Aš noriu įsigyti tą mažiuką rinkinuką pamėginimui, bet nesąmonė... Rinkinukas 10 eurų, o siuntimo kaina 14. verysad.gif
Atsakyti