Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka ekologiška kosmetika

QUOTE(Palomina @ 2011 01 22, 00:10)
atsakymas matosi kas yra dabar ir kas buvo pries tai.. dabar oda po prausimo negauna jokio drekiklio isskyrus ampules, t.y. ju sudeti paziurejus tai vendeninio tipo priemone.. sakykim vietoj toniko.. o seniau tai oda gaudavo aliejaus.. skirtumas tai yra.. kai oda kazko gauna ir kazko negauna..
iseitis yra - nekankinti odos ir uztepti ko nors (kokio nors kremo ar aliejaus), arba stengtis islaukti ta adaptacijos perioda kai oda negauna nakciai jokio kremo ar aliejaus..
ir dar.. dabar yra ziema.. sildymo sezonas.. dregmes odai reikia daug daugiau..

Dėkui už atsakymą smile.gif
Man irgi įtarimas, kad šiuo metu netinkamas momentas (žiema, šildymo sezonas) pereiti vakare tik prie kapsulių, vis gi reikia drėkiklio. Tačiau valymo kremas patiko, tai po jo pasirinksiu kažką iš drėkinančių kremų, o ryte ir toliau naudosiu aliejų. Na, o prie kapsulių sugrįšiu pavasarį ar vasarą...
Atsakyti
Nusipirkau Dr. Hauschka drėkinamąją kaukę (Hydrating mask). Kas kiek laiko ją reikia naudoti?
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2011 01 23, 11:59)
Nusipirkau Dr. Hauschka drėkinamąją kaukę (Hydrating mask). Kas kiek laiko ją reikia naudoti?

1-2 kartus į savaite
Atsakyti
nebezinau ar patinka man tas toner cream... g.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 01 24, 14:21)
nebezinau ar patinka man tas toner cream... g.gif

kodėl?
Atsakyti
Gal kas nors naudojo plauku priemones sios firmos gal galima atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(ucuke @ 2011 01 24, 18:33)
Gal kas nors naudojo plauku priemones sios firmos gal galima atsiliepimu?

naudojau plauku balzama ir sampuna normaliems plaukams.. balzamas labai patiko, o sampunas ne, nes neisplaudavo plauku visai..
Atsakyti
o kaip paakiu kremas?gal kas naudoja?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 24, 18:38)
naudojau plauku balzama ir sampuna normaliems plaukams.. balzamas labai patiko, o sampunas ne, nes neisplaudavo plauku visai..

o kokiems plaukams buvo balzamas? as dar maciau kazkoks aliejus yra kaip kauke reik naudoti, gal ji teko naudoti?
Atsakyti
QUOTE(ucuke @ 2011 01 24, 19:21)
o kokiems plaukams buvo balzamas? as dar maciau kazkoks aliejus yra kaip kauke reik naudoti, gal ji teko naudoti?

balzamas sakyciau nereikliems plaukams.. tiesiog siaip palepinti plaukus.. o sausiems tai per silpnas bus..
to aliejaus neteko naudoti.. man avokadu aliejus plaukams pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 24, 19:23)
balzamas sakyciau nereikliems plaukams.. tiesiog siaip palepinti plaukus.. o sausiems tai per silpnas bus..
to aliejaus neteko naudoti.. man avokadu aliejus plaukams pats geriausias  thumbup.gif

http://www.hannover-...-Oil-100ml.html
imetu to aliejuko nuoroda
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2011 01 24, 19:23)
to aliejaus neteko naudoti.. man avokadu aliejus plaukams pats geriausias  thumbup.gif

o tai tas avokadu aliejukas irgi sitos firmos ar kokios kitokios, nes mano plaukai gana sausi nuo dazymo, ir nzn kaip juos atsigaivinti.
Atsakyti
QUOTE(Monet @ 2011 01 21, 23:46)
Šiandien pirmas vakaras, kai pradėjau naudoti Hauschka priemones. Pradėjau nuo valymo kremo ir ampulių. Pirmas kartas nuvylė - nors mano oda rieboka, tačiau odą tempia. Prieš tai porą mėnesių naudojau KN hidroliatus ir Akamuti rožių aliejų, tai to nejutau.
Nors šiandien tik pirmas kartas, bet pradėjau abejoti ar man šios priemonės tiks unsure.gif Jei odą tempia ir ji atrodo labai jautri, gal tai reiškia, ši priemonė neti nka?

Nors Palomina jau labai sauniai atsake i jusu post'a, taciau man atrodo, kad verta tiesiog islaukti adaptacini laikotarpi - ne veltui tas ampules DH rekomenduoja 28 dienas naudoti - tai kursas, per kuri oda turi priprasti, kaip ir su homeopatija, jeigu pasirenkate jums tinkancias priemones, is pradziu rezultato nesimato, gali buti net pablogejimas, o veliau - zymus pagerejimas. Tik, kantrybes, zinoma, reikia... smile.gif 4u.gif
Atsakyti