Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka ekologiška kosmetika

QUOTE(Lelijėlė @ 2011 05 02, 09:11)
man abu tiko. tokie grynai pavasariniai/vasariniai lengvi kremukai, puikiai isigeriantys ir paliekantys svelnia oda.
ir tikrai nejauciu super didelio skirtumo, gal mano oda normaliai misri tada  tongue.gif

Man kazkaip tas svarainiu nesusigeria i oda, o palieka toki kaip riebala g.gif Gal netaip naudoju? Tepu ant svaraus nuvalyto veido...
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2011 05 02, 09:23)
Man kazkaip tas svarainiu nesusigeria i oda, o palieka toki kaip riebala  g.gif Gal netaip naudoju? Tepu ant svaraus nuvalyto veido...

man su natūraliais kremais buna tas pats, tai aš pirma pasipurškiu hidroliatu, toniku ar pan ir tada tepu. Tiesa svarainių bandžiau seniai ir man jis per riebus pasirodė. Ir nežinau kaip pagal Hauschkos filosofiją reik tept juos
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 05 02, 10:58)
man su natūraliais kremais buna tas pats, tai aš pirma pasipurškiu hidroliatu, toniku ar pan ir tada tepu. Tiesa svarainių bandžiau seniai ir man jis per riebus pasirodė. Ir nežinau kaip pagal Hauschkos filosofiją reik tept juos

Bandziau tiesiog ant sudrekinto vandeniu veido tepti, tai dar didesni riebala palieka doh.gif Reikes pabandyti dar su ju purskiamu toniku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2011 05 02, 11:23)
Man kazkaip tas svarainiu nesusigeria i oda, o palieka toki kaip riebala  g.gif Gal netaip naudoju? Tepu ant svaraus nuvalyto veido...

O gal labai daug tepat? Pabandykit tik kruopelytę panaudoti, tokio dydžio kaip dvi degtuko galvutės - turėtų gerai susigerti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kam idomu butu realios Summer impressions bronzanto foto,atspalvis cool breeze.Man labai patiko,priekaistu neturiu.
user posted imageuser posted image
palyginimui su senuoju bronzantu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 03, 09:33)
Gal kam idomu butu realios Summer impressions bronzanto foto,atspalvis cool breeze.Man labai patiko,priekaistu neturiu.

Evelincik, kuris labiau patinka - senasis ar šitas?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 03, 09:23)
Evelincik, kuris labiau patinka - senasis ar šitas?

sis,senaji atidejau,nors ir senasis man patiko,bet naujas man lengviau tepasi.beje,spalva ant mano odos siltesne istikruju nei kad atrodo is foto(nesu idegus,sviesiaode),blizguciai nera ikyrus,reikia isiziuret,kad rast ant veido,drasiai galima manau ir ziema naudot,kiekis nemazas,15g(senasis 9g) Man svarbu,kad nebutu ryzas,nesiteptu ruozais,neblizgeciau kaip eglute ir nesimatytu pudros sluoksnio ant veido,tai sias funkcijas atlieka.Tiesa,sio lengviau padaugint,pratus,kad senaji reik biskeli pabruzint.Na ir gerai dar,kad yra 2 atspalviu,pamodeliuot galima
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 03, 11:02)
sis,senaji atidejau,nors ir senasis man patiko,bet naujas man lengviau tepasi.beje,spalva ant mano odos siltesne istikruju nei kad atrodo is foto(nesu idegus,sviesiaode),blizguciai nera ikyrus,reikia isiziuret,kad rast ant veido,drasiai galima manau ir ziema naudot,kiekis nemazas,15g(senasis 9g) Man svarbu,kad nebutu ryzas,nesiteptu ruozais,neblizgeciau kaip eglute ir nesimatytu pudros sluoksnio ant veido,tai  sias funkcijas atlieka.Tiesa,sio lengviau padaugint,pratus,kad senaji reik biskeli pabruzint.Na ir gerai dar,kad yra 2 atspalviu,pamodeliuot galima

Nebežinau kurį imti biggrin.gif Šiaip aš irgi šviesiaodė, tas senasis toks ryžas atrodo bronzatas, šalia naujo ypač, tačiau bandžiau jį ant rankos - labai graži ir natūrali spalvytė. Jaučiu reikia rašytis makiažui Biotekoje, pamatysiu kaip realiai ant veido atrodo.
Atsakyti
senas tikrai visai ne ryzas ant veido,salia naujo paryzejo biggrin.gif
pabandziau ant rankos nufotkint.Kairej naujas,kazkiek rudesnis jis nei senas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 03, 09:32)
Nebežinau kurį imti biggrin.gif Šiaip aš irgi šviesiaodė, tas senasis toks ryžas atrodo bronzatas, šalia naujo ypač, tačiau bandžiau jį ant rankos - labai graži ir natūrali spalvytė. Jaučiu reikia rašytis makiažui Biotekoje, pamatysiu kaip realiai ant veido atrodo.

Realiai apsimoka labiau naujaji,nes kiekis nerealus lyginant su tradiciniu. O del ,,ryzumo" tai tradicinis ne ryzas, bet jei lyginsim su cool breeze, tai cool breeze yra visai salto atspalvio, jei toks labiau patinka, tai tikrai neprasausi. Ir bent jau visa balandi biotekoj buvo -15 % jam g.gif ar dabar tebera nezinau.
Atsakyti
Na jau pakankamai prisibandžiau skystą Hauschkos bronzantą, galiu rašyti atsiliepimą. Nors labai tamsus atrodo indelyje, bet sumaišius su kremu (naudojau nepilną paspaudimą ir tepiau visą veidą bei kaklą) gaunasi šviežiai gaivus veidukas. Spalva man labai tiko, nemurzina, labai lygiai išsitepa. Bandžiau ir tik skruostus, smakrą ir nosiuką tepti, irgi tiko, labai švelniai matėsi. Taip pat išbandžiau jį ir verkdama doh.gif va tada ir pamačiau, kad veidas patamsėjęs, nes buvau ryžai baltais dryžiais nuėjus biggrin.gif Taigi, rekomenduoju būti stiprioms ir nepasiduoti ašaroms biggrin.gif čia taikoma visiems gyvenimo atvejams wink.gif Visgi manau, jog pamodeliavimui kietasis geriau, o jeigu tingisi dažytis tiesiog šio su kremu sumaišyti.
Ačiū Micefee, už gerą sandėrį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 03, 12:34)
Realiai apsimoka labiau naujaji,nes kiekis nerealus lyginant su tradiciniu. O del ,,ryzumo" tai tradicinis ne ryzas, bet jei lyginsim su cool breeze, tai cool breeze yra visai salto atspalvio, jei toks labiau patinka, tai tikrai neprasausi. Ir bent jau visa balandi biotekoj buvo -15 % jam g.gif ar dabar tebera nezinau.

Yra nuolaida. Vakar pirkau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anj: 03 gegužės 2011 - 18:16