QUOTE(Blue @ 2006 08 24, 09:02)
Sveikos, na kas liecia lopseli, Boruzles, tai lyg ir viskas linksta io geraja puse, kas liecia musu mazyli. Jau kaip ir susitaiko su tuo, kad ten reikia buti, aisku zyzalas buna, bet ir namuose daznai toks buna, sunkoka jam keltis taip anksti, norisi pabudus ior isgerus pieno buteliuka dar pagulineti, bet kadangi teveliai nebespeja, tai jam ir nebeleidziam pasidziaugti tokiu malonumu

kokie bjaurus esam, ane???

kas leicia maista, tai jau valgo ir aukletoja ar auklyte (nauja, sviesi tokia auksta moteriske, ji man labai patiko) sake kad vienas is geriausiai valganciu

o palikti irgi buna visko ir asaru tik isukus I ta gatve, o buna sake kad ir be jokiu asaru, pats nueina i grupe, o jau kai ateinam pasiimti tai iskart i asaras, bet kaip ziuriu visi vaikai vienodai i visa tai reaguoja
Reikia nemazai laiko ir gelezines kantrybes, kol musu mazieji persilauz ir ateis laikas, kad prasys, kad veztume i darzeli-darba (taip aiskinam savajam, kad visi vaziuojam i darbus

)
Smagu kad jums jau daug geriau, o žiūriu auklėtojos ten labai maišo mūsų vaikus, vis taviškį randu aprengta su mano vaiko drabužėliais.
O keltis visiems sunku, maniškis irgi vieną diena pats atsikelia, kita diena reikia kelt, na kitaip nebus, bet aš džiaugiuosi kad nors paliekant nebūna ašarų.
O ten ta auklytė tokia aukšta trumpais plaukais? nes jau kelinta dieną tik ją ir matau.
QUOTE(Blue @ 2006 08 24, 12:34)
viena vienintele diena (gal balandzio men, kai tik pradejom vesti maziu i darzeli) vyras sake ja mate, as jos akyse nemaciau. Ji sake atostogaujanti (kaip kad vaiko auginimo atostogose), ir dirbo kartu su savo vaiku, tas vaikas isvien jai ant keliu sededavo, del to esu girdejusi ne vienos mamaos nepasitenkinimus.
o taip tai budavo tik aukletoja Rasa ir vadinama auklyte, jos vardo nezinau, tai su auklyte ir buvom sukonfliktave del musu vaiko nusutinto iki zaizdu uzpakaliuko. Kolkas jos dar nemaciau, gal tostogauja, o gal ir nebera
o kiek buvom kalbeje su vedejos pavaduotoja, kiek patys zinom tai turi dirbti maziausia dvi aukletojos grupeje ir auklyte ar dvi ar viena nezinau, jos juk dirba pamainomis, ir vienu metu turetu jos buti dvi, bet kiek lankemes, kartu nesam mate ne karto, del to kelem klausyma tai pavaduotojai kaip cia yra, nes vienam zmogui suziureti 10 tokiu maziuku

fiziskai neimanoma
Mano vaikas jau keli mėnesiai lanko lopšelį o aš nežinau kas yra kas.

Auklėtoja kaip supratau Rasa, o prieš atostogas kita tokia šviesi buvo, tai ji vadinama auklytė? Jei kalba eina apie tą pačią, tai ji grįš rugsėjį nes atostogauja.
Gerai nors tiek kad konfliktų mes kažkaip neturėjom ir tikiuosi nebus jų.
O aš kai ateinu pasiimti savo mažių, tai vis viena iš dvynukių lekia ieškot mamytės.