Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno l/d "Žuvintas", Žuvinto g. 8

O vaakr kai as atejau pasimti savo paneliu tai simonukas verke, norejo, kad ji greiciau namo pasiimtu sad.gif

Na maniskes tai labai verkti pradejo paliekamos. Inesa jau sukant i Zuvinto gatve pradeda kartoti ne ne, o islipus is masinos rodo, kad atgal turim vaziuoti. Gaila vaiku, bet kai iseities nera tai teks bandyt slifuotis.

O del drabuziu tai keista, kad neissilpaia, bandyk pamerkti ar i vanis ar i ace delicate, as beveik visas demes issimu, jei sunkiau imas, tai su grynais sumirkinu demes, kartais tenka ilgiau pamirkinti. O siaip taimanau aukletojos net ir nesiruose matyt kad vaikas purvinasi, svarbu uzsiemes ir ramus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na kas liecia lopseli, Boruzles, tai lyg ir viskas linksta io geraja puse, kas liecia musu mazyli. Jau kaip ir susitaiko su tuo, kad ten reikia buti, aisku zyzalas buna, bet ir namuose daznai toks buna, sunkoka jam keltis taip anksti, norisi pabudus ior isgerus pieno buteliuka dar pagulineti, bet kadangi teveliai nebespeja, tai jam ir nebeleidziam pasidziaugti tokiu malonumu schmoll.gif kokie bjaurus esam, ane??? blush2.gif kas leicia maista, tai jau valgo ir aukletoja ar auklyte (nauja, sviesi tokia auksta moteriske, ji man labai patiko) sake kad vienas is geriausiai valganciu thumbup.gif o palikti irgi buna visko ir asaru tik isukus I ta gatve, o buna sake kad ir be jokiu asaru, pats nueina i grupe, o jau kai ateinam pasiimti tai iskart i asaras, bet kaip ziuriu visi vaikai vienodai i visa tai reaguoja 2.gif
Reikia nemazai laiko ir gelezines kantrybes, kol musu mazieji persilauz ir ateis laikas, kad prasys, kad veztume i darzeli-darba (taip aiskinam savajam, kad visi vaziuojam i darbus mirksiukas.gif )
Atsakyti
blue o tai seniu buvo kita aukletoja?
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2006 08 24, 08:44)
blue o tai seniu buvo kita aukletoja?

viena vienintele diena (gal balandzio men, kai tik pradejom vesti maziu i darzeli) vyras sake ja mate, as jos akyse nemaciau. Ji sake atostogaujanti (kaip kad vaiko auginimo atostogose), ir dirbo kartu su savo vaiku, tas vaikas isvien jai ant keliu sededavo, del to esu girdejusi ne vienos mamaos nepasitenkinimus.
o taip tai budavo tik aukletoja Rasa ir vadinama auklyte, jos vardo nezinau, tai su auklyte ir buvom sukonfliktave del musu vaiko nusutinto iki zaizdu uzpakaliuko. Kolkas jos dar nemaciau, gal tostogauja, o gal ir nebera g.gif

o kiek buvom kalbeje su vedejos pavaduotoja, kiek patys zinom tai turi dirbti maziausia dvi aukletojos grupeje ir auklyte ar dvi ar viena nezinau, jos juk dirba pamainomis, ir vienu metu turetu jos buti dvi, bet kiek lankemes, kartu nesam mate ne karto, del to kelem klausyma tai pavaduotojai kaip cia yra, nes vienam zmogui suziureti 10 tokiu maziuku doh.gif fiziskai neimanoma schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif
vakar kartais Simona ne tetis pasieme ir ar jo nevadina Simuku smile.gif Nes mano Inetukas lyg i ji rode ir vis kartojo, kad Simukas smile.gif Auklyte sake, kad jau mano Inetukas zino visus darzelio vaiku vardus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2006 08 24, 09:02)
Sveikos, na kas liecia lopseli, Boruzles, tai lyg ir viskas linksta io geraja puse, kas liecia musu mazyli. Jau kaip ir susitaiko su tuo, kad ten reikia buti, aisku zyzalas buna, bet ir namuose daznai toks buna, sunkoka jam keltis taip anksti, norisi pabudus ior isgerus pieno buteliuka dar pagulineti, bet kadangi teveliai nebespeja, tai jam ir nebeleidziam pasidziaugti tokiu malonumu  schmoll.gif  kokie bjaurus esam, ane???  blush2.gif  kas leicia maista, tai jau valgo ir aukletoja ar auklyte (nauja, sviesi tokia auksta moteriske, ji man labai patiko) sake kad vienas is geriausiai valganciu  thumbup.gif  o palikti irgi buna visko ir asaru tik isukus I ta gatve, o buna sake kad ir be jokiu asaru, pats nueina i grupe, o jau kai ateinam pasiimti tai iskart i asaras, bet kaip ziuriu visi vaikai vienodai i visa tai reaguoja  2.gif
Reikia nemazai laiko ir gelezines kantrybes, kol musu mazieji persilauz ir ateis laikas, kad prasys, kad veztume i darzeli-darba (taip aiskinam savajam, kad visi vaziuojam i darbus  mirksiukas.gif )

Smagu kad jums jau daug geriau, o žiūriu auklėtojos ten labai maišo mūsų vaikus, vis taviškį randu aprengta su mano vaiko drabužėliais. thumbup.gif
O keltis visiems sunku, maniškis irgi vieną diena pats atsikelia, kita diena reikia kelt, na kitaip nebus, bet aš džiaugiuosi kad nors paliekant nebūna ašarų. smile.gif
O ten ta auklytė tokia aukšta trumpais plaukais? nes jau kelinta dieną tik ją ir matau. g.gif
QUOTE(Blue @ 2006 08 24, 12:34)
viena vienintele diena (gal balandzio men, kai tik pradejom vesti maziu i darzeli) vyras sake ja mate, as jos akyse nemaciau. Ji sake atostogaujanti (kaip kad vaiko auginimo atostogose), ir dirbo kartu su savo vaiku, tas vaikas isvien jai ant keliu sededavo, del to esu girdejusi ne vienos mamaos nepasitenkinimus.
o taip tai  budavo tik aukletoja Rasa ir vadinama auklyte, jos vardo nezinau, tai su auklyte ir buvom sukonfliktave del musu vaiko nusutinto iki zaizdu uzpakaliuko. Kolkas jos dar nemaciau, gal tostogauja, o gal ir nebera  g.gif

o kiek buvom kalbeje su vedejos pavaduotoja, kiek patys zinom tai turi dirbti maziausia dvi aukletojos grupeje ir auklyte ar dvi ar viena nezinau, jos juk dirba pamainomis, ir vienu metu turetu jos buti dvi, bet kiek lankemes, kartu nesam mate ne karto, del to kelem klausyma tai pavaduotojai kaip cia yra, nes vienam zmogui suziureti 10 tokiu maziuku doh.gif  fiziskai neimanoma  schmoll.gif

Mano vaikas jau keli mėnesiai lanko lopšelį o aš nežinau kas yra kas. doh.gif Auklėtoja kaip supratau Rasa, o prieš atostogas kita tokia šviesi buvo, tai ji vadinama auklytė? Jei kalba eina apie tą pačią, tai ji grįš rugsėjį nes atostogauja.
Gerai nors tiek kad konfliktų mes kažkaip neturėjom ir tikiuosi nebus jų. tongue.gif

O aš kai ateinu pasiimti savo mažių, tai vis viena iš dvynukių lekia ieškot mamytės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2006 08 25, 12:24)
Smagu kad jums jau daug geriau, o žiūriu auklėtojos ten labai maišo mūsų vaikus, vis taviškį randu aprengta su mano vaiko drabužėliais.  thumbup.gif
O keltis visiems sunku, maniškis irgi vieną diena pats atsikelia, kita diena reikia kelt, na kitaip nebus, bet aš džiaugiuosi kad nors paliekant nebūna ašarų.  smile.gif
O ten ta auklytė tokia aukšta trumpais plaukais? nes jau kelinta dieną tik ją ir matau.  g.gif
Mano vaikas jau keli mėnesiai lanko lopšelį o aš nežinau kas yra kas.  doh.gif  Auklėtoja kaip supratau Rasa, o prieš atostogas kita tokia šviesi buvo, tai ji vadinama auklytė? Jei kalba eina apie tą pačią, tai ji grįš rugsėjį nes atostogauja.
Gerai nors tiek kad konfliktų mes kažkaip neturėjom ir tikiuosi nebus jų.  tongue.gif 

O aš kai ateinu pasiimti savo mažių, tai vis viena iš dvynukių lekia ieškot mamytės.  smile.gif

Apie dvynukes ta paty galiu pasakyti, tik ka nors pamatau is mamayciu taip ir lekia, asaru pakalne...
Kas liecia ta auksta sviesiais plaukais, tai is vyro kalbu supratau, kad cai nauja aukletoja, su ja buna tokia tamsaus gymio zmogus-auklyte (ruskella, kaip mano vyras sako blush2.gif ) o ta auklyte kuri dirba su aukletoja Rasa taip ir supratau, kad atsotogauja... visu as taip irgi nesu maciusi, tai kas karta ir speliojam kas yra kas g.gif
o kad maiso musu mazius tai aukletoja Rasa jau man minejo paciomis pirmomis lankymo dienomis, sako jie mums labai panasus ax.gif o kad buciau maciusi ne savais drabuziais, tai dar nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
Taip taip - Simukas ir į daržiuka ir iš jo keliauja su tėčiu, nes aš ne tam miesto gale dirbu... Man irgi visas istorijas atpasakoja, kad kažkuri mergaitė-dvynukė sakė : "Simutis", šaunuolė, kad tokia komunikabili, draugiška.
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2006 08 25, 19:32)
Apie dvynukes ta paty galiu pasakyti, tik ka nors pamatau is mamayciu taip ir lekia, asaru pakalne...
Kas liecia ta auksta sviesiais plaukais, tai is vyro kalbu supratau, kad cai nauja aukletoja, su ja buna tokia tamsaus gymio zmogus-auklyte (ruskella, kaip mano vyras sako  blush2.gif ) o ta auklyte kuri dirba su aukletoja Rasa taip ir supratau, kad atsotogauja... visu as taip irgi nesu maciusi, tai kas karta ir speliojam kas yra kas  g.gif
o kad maiso musu mazius tai aukletoja Rasa jau man minejo paciomis pirmomis lankymo dienomis, sako jie mums labai panasus  ax.gif  o kad buciau maciusi ne savais drabuziais, tai dar nemaciau  schmoll.gif

na gal aš anksčiau ateinu pasiimt, bet šeštadienį kai buvo darbo diena, auklytė sako pametėm jūsų vaiko bliuzkutę, o aš žiūriu kad tavo mažius su ja. kitą sykį buvo kepures sukeitę, mirksiukas.gif bet tai smagu, juk ir amžius panašus tik kelių dienų skirtumas, ot susidraugaus ir bus chebra, na maniškis tai velniukas, tai ir tavo mažių primokins visko. doh.gif
Atsakyti
MAniškė jau po savaitės keliauja į darželį, nervinuos juodai doh.gif Blogiausia kad ir aš išeinu į darbą ir į darželį ją vežiops tėtis, o ji paskutiniu metu pasidarė visiškas mamičiukas doh.gif Pvz. nuėjo su tėčiu į parduotuvę, o aš likau lauke ir prisiminė vaikas kad mamos nėr, tai visą laiką kol išėjo iš ten kartojo mama mama wub.gif Bet gal kai manęs nebus ji kaip tik lengviau pripras prie darželio g.gif O dar ji tokia sarmatlyva, kai tik kas pakalbina iš kart ir slepiasi smile.gif

Kaip jau kažkada rašiau eisim į boružėles, tai labai prašau parašykit ką reikia atsinešt. Kad reikia drabužėlių pakeitimui, pampersų ir servėtėlių tai mums pasakė. O ko reikia daugiau? Kokius batukus darželyje nešioja jūsų vaikai? Ar nešat buteliuką?
Atsakyti
Buteliuka buvau atnesus, bet ten juos mokina gerti is musiskiu, tai greit labai ismoko gerti is paprastu smile.gif Dar nesiau seilinus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 08 28, 11:00)
MAniškė jau po savaitės keliauja į darželį, nervinuos juodai  doh.gif  Blogiausia kad ir aš išeinu į darbą ir į darželį ją vežiops tėtis, o ji paskutiniu metu pasidarė visiškas mamičiukas  doh.gif  Pvz. nuėjo su tėčiu į parduotuvę, o aš likau lauke ir prisiminė vaikas kad mamos nėr, tai visą laiką kol išėjo iš ten kartojo mama mama  wub.gif  Bet gal kai manęs nebus ji kaip tik lengviau pripras prie darželio  g.gif  O dar ji tokia sarmatlyva, kai tik kas pakalbina iš kart ir slepiasi  smile.gif

Kaip jau kažkada rašiau eisim į boružėles, tai labai prašau parašykit ką reikia atsinešt. Kad reikia drabužėlių pakeitimui, pampersų ir servėtėlių tai mums pasakė. O ko reikia daugiau? Kokius batukus darželyje nešioja jūsų vaikai? Ar nešat buteliuką?

Įsivaizduoju kaip tau sunku, man lengviau buvo tuo klausimu, nes maniškiui kažkaip jei yra vaiku, tai mamos nereikia. blush2.gif
O į darželį veža irgi tėtis, nes aš į darbą važiuoju ant 7. o paimu tai jau aš.
Pamatysi viskas bus gerai, svarbu pati nesinervuok, nes vaikai labai jaučia kai mums sunku.

Mums darželyje reikėjo susipirkti indus, tai sriubai lėkštė, negili lėkštutė, ir puoduką, ir šiaip mūsų prašė kad pirktume tokius pačius, nes nori kad vaikai iš vienodų valgytų. thumbup.gif
drabužėliai, pampersai, servetėlės, dar reikėjo tualetinio popieriaus nunešt, na kad kažkaip pirmą dieną pamatysi ko trūks, o aš pirmą dieną radau jį su svetimom pėdkelnėm, nes kitų nebuvau įdėjusi.
Mes kolkas vaikščiojom su basutėm, bet jau išaugom jas, tai nebežinau ką reikės dabar pirkti, g.gif o pradžioj buteliuką su snapeliu nešiau ir aš, bet vis spintutėj taip ir būdavo jis, labai greitai jis išmoko gerti iš puodelio. Dar gerai turėti seilinuką, nes pradžioj maniškis, nemokejo pats valgyti. doh.gif
Atsakyti