Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(visenka @ 2012 03 31, 23:39)
taip galima tepti ir delnus ir ******,visas prakaituojancias vietas.

Ortodex,Certain Dri,Prespirex,Driclor kuri premone stipriausia pagal aliuminio kieki? Kurias kuno vietas galima tept pirmomis trimis priemonemis?
Atsakyti
Gal kuri žinote ar būna neoriginalių driclor? Anksčiau naudojau vieną buteliuką, viskas buvo thumbup.gif , bet pasibaigus galiojimo laikui nusipirkau kitą ir nuo to laiko man kažkaip nelabai jis veikia, labai dažnai tepti reikia. Jums taip nepasitaikė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auryte: 03 balandžio 2012 - 08:00
QUOTE(Auryte @ 2012 04 03, 08:59)
Gal kuri žinote ar būna neoriginalių driclor? Anksčiau naudojau vieną buteliuką, viskas buvo  thumbup.gif , bet pasibaigus galiojimo laikui nusipirkau kitą ir nuo to laiko man kažkaip nelabai jis veikia, labai dažnai tepti reikia. Jums taip nepasitaikė?

Isbandykit Odaban,jis veiksmingesnis www.prakaituoju.lt visa inf.apie ji. O Driclor kur pirkot pirma ir antra karta? Gal vaistinej geriau pirkt nors ir brangiau.
Atsakyti
Abu kartus pirkau per tarpininkes, tik skirtingas. Reiks turbūt vaistinėje pažiūrėti.
Pasiskaičiau aš Jūsų puslapį ir man labai įdomiai rašo, kad abu reikia naudoti maždaug 1-2 kartus į savaitę. Sakyčiau dažnai. O Jūs gal pati bandėte Odaban, kad žinote, jog veiksmingesnis?
Atsakyti
Vaistinese Driclor kainuoja apie 38lt su kortele bet tik 20ml. Apie Odaban skaiciau google,iveskit Hiperhidroze ir surasit straipsni apie ji,pati nebandziau. Driclor sake gyd.pats geriausias bet naudojau ji savaite ir vos vos padejo,taigi nusprendziau pilnai issityrt sveikata.Ziurint kokios vietos jums prakaituoja nes ir D ir O galima naudot pazastims,delnam,pedoms tik O dar tinka veidui ir siaip visam kunui,ju sudetys irgi skiriasi truputi,o aliuminio tiek pat- 20%.
Papildyta:
O del ju naudojimo tai naudokit pagal poreiki,kaikuriems uztenka 1karta per sav.,kitiems 1k.per men.,o kaikuriems dazniau- netgi 2 kartus per sav.
Atsakyti
sveikos,
man toks klausimas:Driclor-yra rutulinis dezodorantas,ar buna ir kremas,spray?
Atsakyti
Man tas pats, pirmas buteliukas veike idealiai, o kai nusipirkau kita is kitos tarpininkes tai beveik isvis neveikia, labai minimaliai verysad.gif

QUOTE(Auryte @ 2012 04 03, 08:59)
Gal kuri žinote ar būna neoriginalių driclor? Anksčiau naudojau vieną buteliuką, viskas buvo  thumbup.gif , bet pasibaigus galiojimo laikui nusipirkau kitą ir nuo to laiko man kažkaip nelabai jis veikia, labai dažnai tepti reikia. Jums taip nepasitaikė?

Atsakyti
Driclor yra rutulinis antiperspirantas,o Odaban - spray,dar yra kremas delnams ir dar kazkoks buteliukas skirtas pedu ir batu nemaloniam prakaito kvapui salinti. Visa info prakaituoju.lt
Atsakyti
QUOTE(visenka @ 2012 04 05, 21:16)
Driclor yra rutulinis antiperspirantas,o Odaban - spray,dar yra kremas delnams ir dar kazkoks buteliukas skirtas pedu ir batu nemaloniam prakaito kvapui salinti. Visa info prakaituoju.lt

aciuks.gif Uzsisakiau siandien driclor.labai tikiuos ,kad pades.nes jau kiek visokiu spec dezodorantu esu perbandzius-atrodo padeda,o kai apsipranta po kurio laiko-vel slapios pazastys ir kvapas.......
Atsakyti
Manau tikrai turetu padet nes Driclor sudetyje yra 20% alium.chlor.,o paprastuose dez-tuose zymiai maziau,beto Driclor yra antiperspirantas kuris (ne taip kaip dezod.) mazina gausu prakaitavima,atitinkamai ir kvapas isnyksta nes kur nera prakaito ten nebus ir kvapo. Sekmes ji naudojant :-) tikiuosiu geri rezultatai ne uz kalnu ;-)
Atsakyti
Neįsivaizduoju gyvenimo be Driclor, kaip smagu vaikščioti sausom pažastim net karščiausią vasaros dieną thumbup.gif
Atsakyti
As turiu Driclor kazkur 2 metai,dar ne puses buteliuko neisnaudojus. Pasitepu karta i menesi,pries tai aisku pazastu nedepiliuoju pora dieneliu. Vasara gal dazniau reikia,kai labai karsta. Vakare nusiprausi,sausai nusisluostai ir patepi driclor. Ryte svariai nuprausi ir viskas. Kartais truputeli papersti,man dazniau kutena,tada sunkiau uzmigti buna. Jokiu kitu priemoniu pazastims senai nebenaudoju. Aisku gal mano problema nebuvo labai didele,bet jau tikrai pamirsus ir slapius drabuzius ir prakaito kvapa. Pirkau is int.parduotuves prakaituoju.lt Neatsimenu kiek tada kainavo,dabar kainos gal pasikeite. Pastininke atnese i namus.
Nesuprantu,kai kurios cia rase,kad labai brangu... O kiek isleidziate visiems imanomiems dezodorantams?ir kiek jie veiksmingi? Mano atveju,per pora metu nei puses neisnaudojus,tai cia beveik kaip uz aciu,tokia priemone. Patart niekam nepatariu ir nesiulau,tegul kiekvienas renkasi ir bando pats,kas kam tinka.
Atsakyti