Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

Tai vat būtent, kad tepiau pagal instrukciją, o ne iš idėjos. Tiesiog neužteko man 2 kartų pilnam poveikiui.
Atsakyti
turiu klausimą. jei nuo driclor nustojama prakaituot, per kur tas visas prakaitas išeina?
Atsakyti
QUOTE(draco'a @ 2012 04 22, 16:39)
turiu klausimą. jei nuo driclor nustojama prakaituot, per kur tas visas prakaitas išeina?

Na mano situacija tokia,vasara per didziausius karscius liemenele buna dregna,ko nebuvo iki driclor naudojimo. Bet ne tiek,kad tai keltu kazkokiu nepatogumu. Kaip kitoms nezinau.
Atsakyti
As neseniai nusipirkau Driclor is prakaituoju.lt uz 40lt.
Tris naktis is eiles panaudojau ( grauze tikrai baisiai ) ir is karto pastebejau rezultata- sausos pazastys.
Taciau nemanau kad ji istisai naudosiu. Nes si priemone uzkemsa prakaito liaukas, o tai tikrai nera sveika.
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 04 23, 20:43)
Na mano situacija tokia,vasara per didziausius karscius liemenele buna dregna,ko nebuvo iki driclor naudojimo. Bet ne tiek,kad tai keltu kazkokiu nepatogumu. Kaip kitoms nezinau.

As kol kas driclor nenaudoju, taciau vasara man ne tik liemenele o ir kelnaites buna dregnos. doh.gif biggrin.gif Galvoju ji isbandyt.
QUOTE(Blanchet @ 2012 04 24, 15:49)
As neseniai nusipirkau Driclor is prakaituoju.lt uz 40lt.
Tris naktis is eiles panaudojau ( grauze tikrai baisiai ) ir is  karto pastebejau rezultata- sausos pazastys.
Taciau nemanau kad ji istisai naudosiu. Nes si priemone uzkemsa prakaito liaukas, o tai tikrai nera sveika.

Manyciau kad prakaito liauku neuzkemsa, o suletina ju veikla, stabdo prakaito gamyba. Tai skirtingi dalykai. Cia tas pats kas sakyti kad kremai veidui skirti riebiai odai stabdantys riebalu issiskyrima uzkemsa veido poras.
Atsakyti
Man prakaituodavo tik pazastys. Naudojant driclor,pazastys sausos,bet kai labai karsta,tai liemenele dregna palieka. Matyt vis gi tas prakaitas issisunkia per kitas vitas,kai pazastyse dricloras gyvena biggrin.gif

Bet mergaites,jeigu tikrai labai gausiai prakaituojat ir ne tik pazastys,pirmiausia reiktu issitirti skydliauke ir hormonus,gali buti kazkokiu sutrikimu,kuriuos reikia gydyti. O tada jau bandyti driclor.
Atsakyti
Labutis visoms mirksiukas.gif As jau pora metu naudoju Driclor, esu patenkinta, nebeprakaituoju, pasitepu tik karta arba du i dvi savaites. Tik kaip ir kazkuri jau rasete tas prakaitas niekur nedingsta, jis is kuno vistiek turi pasisalinti tai man irgi pasisalina jis krutines srityje, liemenele sudregsta ir dar vasaros metu man veidas prakaituoja, ko anksciau pries naudojant niekad nebudavo, tai tas man labai nepatinka, nes jei karsta diena ir yra veiklos lauke daugiau, tai man didelis nepatogumas. Jei ne sie du minusai, tai butu super, na bet taip dauuug geriau, nei kad pazastys slapios... Jau net nelabai pamenu to jausmo smile.gif Tikiuosi jo daugiau ir nebus smile.gif Sekmytes visoms! smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
oi kaip apsidžiaugiau sužinojusi apie šią priemonę.
Lekiau šiandien į vaistinę pirkti. Pažastys šlapios... verysad.gif
Šįvakar bandysiu blush2.gif
O kaip dėl depiliavimo kitą rytą? Viskas gerai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vhilma @ 2012 04 30, 14:48)
Laba diena 4u.gif
oi kaip apsidžiaugiau sužinojusi apie šią priemonę.
Lekiau šiandien į vaistinę pirkti. Pažastys šlapios...  verysad.gif
Šįvakar bandysiu  blush2.gif
O kaip dėl depiliavimo kitą rytą? Viskas gerai?  smile.gif

As visada taip ir darau,po driclor panaudojimo nakti,ryte drasiai galiu skusti pazastis.
Atsakyti
As ir neperseniaussiai ji isbandziau. Daug efektyviau nei visi kt. bigsmile.gif Aisku nera sveika unsure.gif

Kazkas is mamyciu klause tai per kur prakaituojam jei uzkemsa pazastu poras?

Mano nugara vos nepastoviai slapia,tai manau per visur kitur ir salinasi prakaitas ax.gif
Atsakyti
Tai va, nusipirkau ir panaudojau. Naktis buvo kažkokia nerami - daug varčiausi, tačiau ne dėl driclor biggrin.gif Spėju, dėl to nelabai man jis suveikė. Diena buvo gana įtempta, daug lakstymo, tai truputį buvo...
Panaudojau antrą dieną iš eilės. Ir puiku thumbup.gif Šiandien vaikščiojau, kaitau, sakiau šakės jau bus, reiks skalbtis grįžus. Bet ne. Sausa mirksiukas.gif
Ir jokio graužimo, deginimo, niežtėjimo, nieko. thumbup.gif
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2012 05 01, 20:07)
Mano nugara vos nepastoviai slapia,tai manau per visur kitur ir salinasi prakaitas ax.gif

O aš galvoju, kad jei man taip darysis - nustosiu naudot. Nes jau koks skirtumas, šlapios pažastys ar nugara? Vis tiek šlapia ir nemalonu... g.gif Aišku, nebent nugara nedaug... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vhilma @ 2012 05 02, 22:58)
Tai va, nusipirkau ir panaudojau. Naktis buvo kažkokia nerami - daug varčiausi, tačiau ne dėl driclor  biggrin.gif Spėju, dėl to nelabai man jis suveikė. Diena buvo gana įtempta, daug lakstymo, tai truputį buvo...
Panaudojau antrą dieną iš eilės. Ir puiku  thumbup.gif  Šiandien vaikščiojau, kaitau, sakiau šakės jau bus, reiks skalbtis grįžus. Bet ne. Sausa  mirksiukas.gif
Ir jokio graužimo, deginimo, niežtėjimo, nieko.  thumbup.gif

O aš galvoju, kad jei man taip darysis - nustosiu naudot. Nes jau koks skirtumas, šlapios pažastys ar nugara? Vis tiek šlapia ir nemalonu...  g.gif  Aišku, nebent nugara nedaug...  mirksiukas.gif

O as manau,kad skirtumas vis gi yra. Jei prakaituoja kitos vietos,tai bent to nemalonaus kvapo nera. Pas mane nebuvo labai smarkus prakaitavimas,bet kvapas tai buvo zudantis doh.gif
Atsakyti