Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(festina lente @ 2012 05 03, 10:51)
O as manau,kad skirtumas vis gi yra. Jei prakaituoja kitos vietos,tai bent to nemalonaus kvapo nera. Pas mane nebuvo labai smarkus prakaitavimas,bet kvapas tai buvo zudantis  doh.gif

na, tada suprantama smile.gif
Aš galiu pasidžiaugti, kad nei kvapo, nei šlapių pažastų nebėra thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Dabar Euro vaistinej sis preparatas pigesnis, maciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egggluttte: 03 gegužės 2012 - 17:27
Kur rast to Dricloro g.gif Gal kas per daug turi rolleyes.gif ?
Papildyta:
QUOTE(egggluttte @ 2012 05 03, 17:27)
Dabar Euro vaistinej sis preparatas pigesnis, maciau  4u.gif

va,atsakymA radau biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, nerandu skelbimu lentoj, tad brukstelkit jei kurios platinat. Domina tik parsiusti, Lietuviskasis manes nesuzavejo sad.gif Kazkaip ji reikia naudot daug dazniau, nei kad turetaji anksciau. Pirkau vaistinej, kazkaip nesitiki, kad skiestas butu. Gal dar kurioms taip buvo? Kur isigijote ir tikrai patenkintos likot?
Atsakyti
QUOTE(Gamteka @ 2012 05 04, 23:09)
Kur isigijote ir tikrai patenkintos likot?

Aš pirkau Lietuvoje, Gintarinėje vaistinėje. Patenkinta thumbup.gif
Bet parsiųsto nebandžiau, tai negaliu lygint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gamteka @ 2012 05 04, 23:09)
Kur isigijote ir tikrai patenkintos likot?

As pirkau cia http://www.prakaituoju.lt/ Nereikejo net i pasta eiti,atnese i namus.
Atsakyti
Baigiasi mano pirktas internetu. O dabar perskaičiau, kad iš vaistinės netoks geras. Ir kaip tyčia akcija g.gif O kaip kitos, kurios naudoja iš vaistinės, ar geras poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2012 05 05, 17:22)
Baigiasi mano pirktas internetu. O dabar perskaičiau, kad iš vaistinės netoks geras. Ir kaip tyčia akcija g.gif O kaip kitos, kurios naudoja iš vaistinės, ar geras poveikis?

Aš tai esu pirkus, bet tik vaistinėje, dar nepirkau iš interneto. Tai man labai geras thumbup.gif pabandžiau ir patiko, tik va vaistinėse visad brangiau, todėl internete ieškojaus:)
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2012 05 05, 17:22)

As manau,kad jie nesiskiria,tik organizmas pripranta ir ta priemone tampa maziau efektyvi.
Atsakyti
kad kaip tik kuo ilgiau naudoja, tuo reciau teptis reikia.. Na nusipirksiu vel angliska, pasakysiu ar pasikeite kas ar ne
Atsakyti
QUOTE(Gamteka @ 2012 05 07, 09:07)
kad kaip tik kuo ilgiau naudoja, tuo reciau teptis reikia.. Na nusipirksiu vel angliska, pasakysiu ar pasikeite kas ar ne

Kiekvienai vis kitaip. Skaiciau,kad kai kurioms po kiek laiko jis nebepadeda. Man jo reikia vis reciau. Turbut priklauso nuo problemos dydzio.
Atsakyti
Sveikos merginos, ziuriu kad man jau baiginejasi sis stebuklas. Gal kuri zinote is kur jo galima butu gauti pigiau? Gal kuri siuntetes ar panasiai? Noreciau originalaus ne is kokiu vaisktiniu. Dekoju uz atsakyma. smile.gif
Atsakyti