Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(Lilijana5 @ 2012 05 07, 11:42)
Sveikos merginos, ziuriu kad man jau baiginejasi sis stebuklas. Gal kuri zinote is kur jo galima butu gauti pigiau?  Gal kuri siuntetes ar panasiai?  Noreciau originalaus ne is kokiu vaisktiniu. Dekoju uz atsakyma. smile.gif

Na del to originalus ar ne,ka turit omeny? Kuo jis skiriasi,ar tai tiesiog isitikinimas,kad cia parduoda prastesnius? Nusineskit savo pakuote i vaistine ir palyginkit sudeti. Tada nekils klausimu.
Atsakyti
Nusipirkau ir as si stebukla smile.gif panaudojau dar tik 4 kartus (tris is eiles, po to po dvieju dienu vel) ir mano negaliu net patiket, kad nebeturiu slapiu pazastu jausmo bigsmile.gif esu is gana stipriai prakaituojanciu, ypac kai staigiai pasikeicia temperatura arba susinervinu. Tikrai buvau skeptiskai nusiteikus, kai paskaitinejau sia tema ir maniau, kad jau man tai tikrai nesuveiks biggrin.gif naudosiu ir toliau as ji, nes labiausiai nepakenciu, kai ant marskineliu matosi prakaito demes schmoll.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir aš,negaliu patikėt kad suveikė,sausos pažastys bigsmile.gif daug metų nešioju tik tamsius rūbus,nes negaliu pakęst šlapių dėmių,tiesiog nervai nelaikydavo,o dabar sausa smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytės 4u.gif
nusipirkau ir aš driclor. rezultatas jau po dviejų dienų yra, tikrai ne taip prakaituoju. bet yra man problema verysad.gif man degina pažastis kai užsitepu, mąstau gal kad per mažai laiko po skutimo praeina kai užtepu... po poros maždaug valandų g.gif ar kam nors dar taip buvo? ar čia praeis? ar tiesiog man jis netika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daizit @ 2012 05 23, 12:24)
sveikos mamytės  4u.gif
man degina pažastis kai užsitepu, mąstau gal kad per mažai laiko po skutimo praeina kai užtepu... po poros maždaug valandų  g.gif  ar kam nors dar taip buvo? ar čia praeis? ar tiesiog man jis netika?  g.gif

Manau, viskas dėl pažastų depiliavimo. Geriau tą dieną išvis nesidepiliuoti, o ryte atsikėlus. g.gif
Aš dažniausiai taip darau. Nes kažkada tą pačią dieną buvau nusidepiliavusi ir naktį graužė. Gyvent galima, bet nemalonu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daizit @ 2012 05 23, 12:24)
sveikos mamytės  4u.gif
nusipirkau ir aš driclor. rezultatas jau po dviejų dienų yra, tikrai ne taip prakaituoju. bet yra man problema  verysad.gif  man degina pažastis kai užsitepu, mąstau gal kad per mažai laiko po skutimo praeina kai užtepu... po poros maždaug valandų  g.gif  ar kam nors dar taip buvo? ar čia praeis? ar tiesiog man jis netika?  g.gif

Taigi grieztai pasakyta,jokio depiliavimo pries procedura! Saugok oda,pazastyse ji labai pazeidziama. Kai skuti pazastis,oda lieka pazeista,kad ir plika akim nesimato,vis tiek yra mikro pazeidimu. Neisivaryk ligos. Vakare pasitepei,ryte nusiprausi ir gali skusti. Bet tik ne pries. Ir poros valandu odai atsistatyti tikrai neuztenka. As net ryte pazastu neskutu,jei planuoju vakare teptis driclor. Atrask savo geriausia varianta. As 2 dienas neskutu,pries planuojama procedura,tada oda nesudirgsta ir nedegina,neparausta.
Atsakyti
Na, po pirmos dienos poveikis silpnas, bet tikrai mažiau. lauksiu toliau rezultatų. Tik iš vaistinės tikrai neapsimoka, toooks mažuliukas buteliukas blink.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 05 23, 14:42)
Taigi grieztai pasakyta,jokio depiliavimo pries procedura! Saugok oda,pazastyse ji labai pazeidziama. Kai skuti pazastis,oda lieka pazeista,kad ir plika akim nesimato,vis tiek yra mikro pazeidimu. Neisivaryk ligos. Vakare pasitepei,ryte nusiprausi ir gali skusti. Bet tik ne pries. Ir poros valandu odai atsistatyti tikrai neuztenka. As net ryte pazastu neskutu,jei planuoju vakare teptis driclor. Atrask savo geriausia varianta. As 2 dienas neskutu,pries planuojama procedura,tada oda nesudirgsta ir nedegina,neparausta.

galiu neskusti pažastų ir savaitę prieš tepdama Driclor, bet vistiek ir man žiauriai griaužia. Kiekvieną kartą, turiu morališkai pasiruošt tam griaužimui. gali būti kiekvienai skirtingai. Prieš nusipirkdama irgi visą info buvau susirinkusi, bet vistiek po kiekvieno tepimo griaužia. Kenčiu, nes po tiek metų šlapių pažastų verta ir pakentėti. Bet pažastų oda kažkokia išsausėjusi.
Atsakyti
QUOTE(Gerda*** @ 2012 05 27, 13:31)
galiu neskusti pažastų ir savaitę prieš tepdama Driclor, bet vistiek ir man žiauriai griaužia. Kiekvieną kartą, turiu morališkai pasiruošt tam griaužimui. gali būti kiekvienai skirtingai. Prieš nusipirkdama irgi visą info buvau susirinkusi, bet vistiek po kiekvieno tepimo griaužia. Kenčiu, nes po tiek metų šlapių pažastų verta ir pakentėti. Bet pažastų oda kažkokia išsausėjusi.

Taip,kiekvienai skirtingai,nesiginciju. Bet isivaizduok,jei pasiteptum nuskustas pazastis,kai oda pazeista ir sudirgusi... Man grauze pirma karta,ejau nakti nusiprausti.O dabar tai nemalonus kazkoks jausmas buna pazastyse,bet net nzn kaip ji ivardinti. Del issausejimo,taip,labai sausina oda. Kadangi mano oda ir siaip labai sausa,tai po proceduros pazastis pasitepu lengvu drekinamuoju kremu.
Atsakyti
bet juk informaciniame lapelyje parasyta, kad niezejimas ir griauzimas yra normalu g.gif man ir ant nedepiliuotu pazastu uztepus griauzia ir niezti, ryte kai nusiprausi tas niezejimas isnyksta, ir plius naudoju dezodorantus tik jautriai odai. O buvo karta kad labai nugriauze oda, paliko raudona, tai pora dienu nenaudojau ir susinormalizavo. As panaudojau ji gal 5 kartus, man uzteko smile.gif
Atsakyti
Ir man driclor labai padejo smile.gif dabar naudoju karta ar du per savaite ir viskas gut smile.gif kad nedegintu bandykit tept tik vos vos, nes daug pritepus neimanoma miegot biggrin.gif
Atsakyti