Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

Sveikos,
paskaitinėjau čia atsiliepimus apie Driclor'ą ir galiu pasakyt, kad kai kurios velniškai per daug jį naudojat. Iš tikrųjų labai gausaus prakaitavimo GYDYMUI reikia tepti 2 dienas per savaitę (dvi dienas iš eilės) ir nebetepti. Vienos dienos po depiliacijos užtenka tik toms, kurios turi ne tokią jautrią odą (pvz aš) smile.gif Gydymą testi apie du menesius, o paskui dažniausiai nebereikia jo naudoti, nes su prakaitavimu susitvarko įprasti dezodorantai:) O dabar iš kur aš tai žinau:) Ogi mūsų šeimos draugo žmona (jie iš Airijos) gydėsi šiuo preparatu (jai buvo paskirtas gydytojo) ir ji naudojosi būtent tokiom instrukcijom smile.gif
Prakaitas niekur nedingsta biggrin.gif jis pasišalina per visas kitas prakato liaukas, kurios yra ant nugaros, pėdų, delnų ir kt. Taip, Driclor gali užkimšti poras, tačiau tą patį gali padaryti visi kiti dezodorantai, o nuo šito neapsisaugosi, kadangi polinkis į tai yra genetiškai paveldimas. Na esmę supratote, jei kiltų klausimai-visada galiu pabandyti į juos atsakyti smile.gif
Atsakyti

velnias, geras reikalas sis driclor. noreciau ir as pirkti, nes labai reikia. bet kad tas aliuminio choridas, is kurio jis sudarytas, labai kenkmingas sveikatai, ir gali sukelti vezi. bijausi.
Atsakyti
QUOTE(ziuzana @ 2010 10 20, 12:38)
Sveikos visos smile.gif norėčiau kreiptis į visas dėl kiekvienos nuomonės...Taigi esu labai sunerimusi dėl driclor naudojimo pasekmių. Šitą produktą jau naudoju apie metus ir jaučiu pasireiškiančius nemalonius pojūčius kairėje krūtinėje. Stengiuosi mažiau naudoti driclor, dabar beveik išvis mažai naudoju, nes bijau. Aš nežinau, gal čia ne nuo to tie nemalonūs pojūčiai, bet aš tikrai pajutau po to, kai pradėjau jį naudoti. Padėkit man prašau, gal man eiti tirtis? sad.gif((

Man po kelių mėnesių naudojimo pradėjo kilti tokios kaip votys(gydytoja sakė pavadinimą,bet pamiršau blush2.gif )ant menčių,šlaunų.Taip pat ir negerumai krūtinėje prasidėjo.Pasitepus driclor, po kokio pusvalandžio, krėsdavo šaltkrėtis.Apie raudonas ištinusias pažastis nei nekalbu doh.gif .Taigi, prakaituoju toliau...Vasarą nusimato vestuvės,o aš jau dabar išproto einu ka daryt!!!
Atsakyti
Na man tai šis daikčiukas tikras išsigelbėjimas. Tiesiog nuostabus biggrin.gif Iš pradžių kai tik įsigyjau, taigi iškart norėjosi pamatyti rezultatą kuo greičiau, tai padaugindavau jo, bet kai pradėjo skaudėti pažastis, pradėjau naudoti kaip parašyta, tad nepadauginus tikrai viskas susitvarkė. ir vėliau užtekdavo panaudoti kartą ar du per mėnsį ir rezultatas matydavosi.
reik viską naudotis su saiku, nepadauginant ir viskas bus gerai (aišku nekalbu apie labai jautraus organizmo ir odos žmones, bei alergiškus tam tikriems dalykams) thumbup.gif
Atsakyti
As nusipirkau Driclor ir prisiskaiciau, kad jis kruties vezi sukelia g.gif Tai ka, nusinesiau pas gydytoja, jis paskiate ten viska, sako nereikia taip giliai kapstyti, jei tinka, nealergizuoja, tai ir galima naudoti. sake tikrai nekenksmingas preparatas tongue.gif
Atsakyti
Kiekviena priemone turi salutiniu poveikiu, kuriuos jie ivardija. Jei jau pardavineja vaistinese tai gal nera taip blogai? smile.gif
As pati naudoju jau kokius 6 metus ir dziaugiuos siuo atradimu, nes slapios pazatys davarydavo iki asaru...
Atsakyti
Seniau naudojau Driclor. Nervina, kad labai man griaužia, na bet pliusas tame, kad jį reikia kelias dienas į savaitę tepti, o po to išvis galima sustoti. Tai vėl bandysiu grįžti prie jo, nes dabar orai šyla, apsirengiu per daug, labai suprakaituoju, nervina doh.gif
Atsakyti
Pries tepant reikia maziausiai 24h neskusti pazastu, turi buti sveika oda, be zaizdeliu. Tepti reikia pries einant miegoti, nusiplauti pazastis, nusausinti, leisti naturaliai nudziuti, tada uztepti ir paguleti atmestom rankom kol isdzius. Man kartais budavo pagrauzdavo, bet dabar jau ne, o dabar ir naudoju tik karta per kokiu 2-3 men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2011 03 30, 21:50)
Pries tepant reikia maziausiai 24h neskusti pazastu, turi buti sveika oda, be zaizdeliu. Tepti reikia pries einant miegoti, nusiplauti pazastis, nusausinti, leisti naturaliai nudziuti, tada uztepti ir paguleti atmestom rankom kol isdzius. Man kartais budavo pagrauzdavo, bet dabar jau ne, o dabar ir naudoju tik karta per kokiu 2-3 men smile.gif

Na atrodo lyg taip viską ir darau, bet vis tiek griaužia man... g.gif
Atsakyti
Ir visad grauzia? Gal oda labai jautri?
Na pagrazdavo ir man kartais, bet svarbu nedraskyk.
Atsakyti
Man irgi ziauriai grauzia doh.gif kai pasitepu buna bemiege naktis lotuliukas.gif

QUOTE(Cucumi @ 2011 04 07, 12:38)
Ir visad grauzia? Gal oda labai jautri?
Na pagrazdavo ir man kartais, bet svarbu nedraskyk.

Atsakyti
Sunku pasakyti.
O ryte nebuna raudona?
Atsakyti