aciu, jau isigijau

Sveikos driclorininkes
,
as sita geri atradau pries kokius 4 metus (o gal ir seniau), tuomet dar LT ji sunku buvo gauti, tai drauge is UK parveze.
Prakaituodavai kaip velns
ar vasara +30, ar ziema -30, pas mane pazastys tiek prakaituodavo, kad bliuskos budavo slapios iki liemens
neperdedu
i diena turedavau keisti min 4 bliuskas, jei noredavau nors kiek padoriai jaustis.
Kai atrasau Driclor stebukla - mano gyvenimas pasikeite tikraja ta zodzio prasme
nebeprakaituoju (nebent po sportu ar labai karsta vasaros diena)! Pradzioj naudojau kokia savaite kiekviena vakara, poto maciau, kad prakaitavimas mazeja, tai reciau tepiau - po karta i savaite. Ir taip vis retyn ir retyn. Ir dabar jau gal koki karta per pusmeti tik panaudoju ji ir tiek
Tikrai geras dalykelis!
Sekmes ji naudojancioms

as sita geri atradau pries kokius 4 metus (o gal ir seniau), tuomet dar LT ji sunku buvo gauti, tai drauge is UK parveze.
Prakaituodavai kaip velns

Kai atrasau Driclor stebukla - mano gyvenimas pasikeite tikraja ta zodzio prasme

Tikrai geras dalykelis!
Sekmes ji naudojancioms

as taip pat noreciau, parasykite gal kas zinot kokius platintojus i az gal pigiau gautusi nei vaistinej

QUOTE(zolata @ 2011 05 18, 14:16)
Aš kol žindžiau nenaudojau

Pirkčiau naują Driclor Kaune, užtektų ir mažesnio kiekio.
Labas rytas 
Pasiziurejau, kad maniskio galiojimas senokai baigesi
brukstelkit Kauno platintojos i az, prasau

Pasiziurejau, kad maniskio galiojimas senokai baigesi

Pirkčiau ir aš tą stebuklingą priemonę Šiauliuose, galiu ir siųstis. Į a.ž. Ačiū.
Man irgi reiketu Vilniuje

QUOTE(escada_ @ 2011 05 18, 09:42)
as taip pat noreciau, parasykite gal kas zinot kokius platintojus i az gal pigiau gautusi nei vaistinej 

Bet tai man įdomu, kodėl platintojai parduoda didesnės taros buteliuką? Mano sesė pirko per platintojus, aš - vaistinėj. Tai pas mane vuojej, kaip mėginukas [30Lt] o ji už tiek pat pirko per platintojus su siuntimu.

QUOTE(noisy-B @ 2011 05 27, 10:54)
Bet tai man įdomu, kodėl platintojai parduoda didesnės taros buteliuką? Mano sesė pirko per platintojus, aš - vaistinėj. Tai pas mane vuojej, kaip mėginukas [30Lt] o ji už tiek pat pirko per platintojus su siuntimu.
ar nebus ten koks lievesnis?

Nebus