Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

aciu, jau isigijau smile.gif
Atsakyti
Sveikos driclorininkes biggrin.gif,

as sita geri atradau pries kokius 4 metus (o gal ir seniau), tuomet dar LT ji sunku buvo gauti, tai drauge is UK parveze.
Prakaituodavai kaip velns doh.gif ar vasara +30, ar ziema -30, pas mane pazastys tiek prakaituodavo, kad bliuskos budavo slapios iki liemens doh.gif neperdedu unsure.gif i diena turedavau keisti min 4 bliuskas, jei noredavau nors kiek padoriai jaustis.

Kai atrasau Driclor stebukla - mano gyvenimas pasikeite tikraja ta zodzio prasme bigsmile.gif nebeprakaituoju (nebent po sportu ar labai karsta vasaros diena)! Pradzioj naudojau kokia savaite kiekviena vakara, poto maciau, kad prakaitavimas mazeja, tai reciau tepiau - po karta i savaite. Ir taip vis retyn ir retyn. Ir dabar jau gal koki karta per pusmeti tik panaudoju ji ir tiek bigsmile.gif

Tikrai geras dalykelis!

Sekmes ji naudojancioms mirksiukas.gif

Atsakyti
as taip pat noreciau, parasykite gal kas zinot kokius platintojus i az gal pigiau gautusi nei vaistinej doh.gif
Atsakyti
Merginos, o bandėt naudoti Driclor kitoms kūno vietoms, apart pažasčių? Ar veikia, ar nebūna, kad griaužia irgi ir t.t. ? wink.gif
Aš Driclor jau kokie 3 metai naudoju, su pertraukom, negaliu atsidžiaugt. O ypač tuo, kad ne kasdien tepti reikia.
Atsakyti
ar galima ji naudoti žindančiai mamai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zolata @ 2011 05 18, 14:16)
ar galima ji naudoti žindančiai mamai? ax.gif

Aš kol žindžiau nenaudojau schmoll.gif

Pirkčiau naują Driclor Kaune, užtektų ir mažesnio kiekio.
Atsakyti
O gal kas nors bandete sias priemones?

http://www_antiperspirantai_lt/
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Pasiziurejau, kad maniskio galiojimas senokai baigesi doh.gif brukstelkit Kauno platintojos i az, prasau smile.gif
Atsakyti
Pirkčiau ir aš tą stebuklingą priemonę Šiauliuose, galiu ir siųstis. Į a.ž. Ačiū.
Atsakyti
Man irgi reiketu Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2011 05 18, 09:42)
as taip pat noreciau, parasykite gal kas zinot kokius platintojus i az gal pigiau gautusi nei vaistinej  doh.gif

Bet tai man įdomu, kodėl platintojai parduoda didesnės taros buteliuką? Mano sesė pirko per platintojus, aš - vaistinėj. Tai pas mane vuojej, kaip mėginukas [30Lt] o ji už tiek pat pirko per platintojus su siuntimu. g.gif ar nebus ten koks lievesnis?
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 05 27, 10:54)
Bet tai man įdomu, kodėl platintojai parduoda didesnės taros buteliuką? Mano sesė pirko per platintojus, aš - vaistinėj. Tai pas mane vuojej, kaip mėginukas [30Lt] o ji už tiek pat pirko per platintojus su siuntimu.  g.gif  ar nebus ten koks lievesnis?

Nebus wink.gif Tiesiog gerookai brangesnis doh.gif
Atsakyti