Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(Trizniuke @ 2010 06 21, 16:19)
aciu uz atsakyma  4u.gif taigi supratau kas labiausiai buvo neaisku. kad jei rysketi pradeda tai ivyksta arba dar tik vyks O.  4u.gif
Papildyta:
auxxe - o tau dar tik bus O ar jau buvo kad susiruosei OT gadinti  4u.gif

Kad OT testas būtų teigiamas, t.y. rodytų artėjančią ovuliaciją, tai juostelė turi būti ryškesnė arba lygi kontrolinei. Jei juostelė tik vaiduokliuoja, tai dar nieko nereiškia. reiškia testas neigiamas ir reikia jį darytis kitą dieną.
Atsakyti
Puika matai ji nesidare vakar OT, tai jis galejo buti teigiamas vakar, todel ir neaisku as siandien jis tik pradeda teigiameti, ar jau negiameja.. todel ir pasakiau, jog galetu buti O siandien pagal BT jei rytoj aoktu ir nebesileistu, arba dar isvis tik bus ryt poryt.. viska parodys BT 4u.gif
Trizniuke as OT naujam ciklui uzsisakiau, o dabar laukiu mm, kuriu jauciu dar teks iki rytojaus palaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 21, 16:32)
Puika matai ji nesidare vakar OT, tai jis galejo buti teigiamas vakar, todel ir neaisku as siandien jis tik pradeda teigiameti, ar jau negiameja.. todel ir pasakiau, jog galetu buti O siandien pagal BT jei rytoj aoktu ir nebesileistu, arba dar isvis tik bus ryt poryt.. viska parodys BT 4u.gif
Trizniuke as OT naujam ciklui uzsisakiau, o dabar laukiu mm, kuriu jauciu dar teks iki rytojaus palaukti smile.gif

Taip, sutinku su tavim.. aš tik norėjau pasakyti, kad bet kokio OT testo brūkšniuko atsiradimo nevertintų kaip teigiamo.
Atsakyti
aciu merginos uz atsakymus dabarman jau aiskiau ir as supratau kas cia per procesai 4u.gif blush2.gif ax.gif
beje auxxe tai jau tau BT nusileido kad mm lauki? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 21, 15:11)

Linukas visaip.. vienos merginos darosi OT, kitos tik gleives stebi, kitos gimdos kakleli stebi.. vien BT yra siek tiek mazoka O nustatymui, nes gali buti neatitikimu.. as iki siol OT negadinau, bet va naujam ciklui jau uzsisakiau ir ziuresiu ka jie rodys man.

Tai va as irgi mastau, kad turbut be OT neišsiversiu g.gif
reikes juos uzsisakyti.. 4u.gif
Atsakyti
ale tikrai siandien masinis kritimas lotuliukas.gif as tai si cikla ir OT bandysiu, nes pagal BT man jau nebeaisku ar O ivyko ar dar bus. Tikiuosi kad dar tik bus. OT gadinsiu nuo treciadienio.
O del vaiduokliuku, tai as nebelabai jais tikiu, nes karta buvo , bet nieko nebuvo schmoll.gif tai manau jau kai bus normaliai vaiduoklis tada patikesiu. Dar dabar esu ta testuka pasilikus blush2.gif dar pasirodo juodasis menulis traukiasi nuo mano zenklo, tai gal jau ateis svente ir i mano kiema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 06 21, 18:23)
ale tikrai siandien masinis kritimas  lotuliukas.gif 

Sveikutės, na aš ir į kritusių būrį lotuliukas.gif http://www.babyplan.ru/profile/76099 , vis dar laukiu savo O.
Atsakyti

QUOTE(auxxe @ 2010 06 21, 10:41)
ale tikrai siandien leidimosi diena smile.gif tik va as is vienos puses dziugiuosi savo nusileidimu, nes greiciau nauja pradesiu cika, bet is kitos puses tai kas men trumpeja po 1 diena ciklo ilgis g.gif si cikla tik 12 DPO bus II faze, kai tik pradejus matuoti visad buvo po 15 DPO..

tai kad siandien jau 13 DPO pas tave, kek suprantu mm dar nepasirode, tai nebus labai trumpa II faze g.gif gal dar ir ryt nepasirodys...

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 06 21, 15:51)
Norejau dar Jusu paklausti, Jus O nustatot tik pagal BT, ar kartu ir OT darotes?
As kol kas is savaites BT stebejimu tai nieko nesuprantu  g.gif

Sveika prisijungus prie matuotoju 4u.gif
As prie BT matavimo dar naudoju OT + stebiu gleives ax.gif
Tu butinai uzsivesk grafikeliu zymejima nete (FF arba BP) - pamatysi ir paciai bus lengviau, galesi daugiau zymetis pozymiu, nieks nepasimirs, nesusimaisys, gerai matysis grafinis vaizdas...be to ir mums bus lengviau orientuotis tavojoje padetyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiandra: 21 birželio 2010 - 19:23
Kristiandra jei butu mm siandien pramuse normaliai, tai siandien diena butu patapus 1 CD ir butu skaitesi 12 DPO. bet siaip dar nepramuse, tai visgi jei ir bus sivakar kaip ir elis paskutinius men, tai pramus vakare 10 val ir bus tik tepliojimas, tai tada istemps 13 CD smile.gif tai tada jo, normaliai, tik tiek, jog budavo visad 15 DPO, mm pramusdavo tik 16 DPO ryte.. na bet man asmeniskai tai geriau 13 DPO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 21, 21:32)
Kristiandra jei butu mm siandien pramuse normaliai, tai siandien diena butu patapus 1 CD ir butu skaitesi 12 DPO. bet siaip dar nepramuse, tai visgi jei ir bus sivakar kaip ir elis paskutinius men, tai pramus vakare 10 val ir bus tik tepliojimas, tai tada istemps 13 CD smile.gif tai tada jo, normaliai, tik tiek, jog budavo visad 15 DPO, mm pramusdavo tik 16 DPO ryte.. na bet man asmeniskai tai geriau 13 DPO smile.gif

nu as ir sakau jei nepavyko tai geriau jau anksciau ateina, o ne veliau ir netampo likimo uz usu. O tai tau dabar tik teplioja? bet tai pas tave antra ciklo puse svyruja, tai 12 tai 15 dienu g.gif as kazkodel visada maniau jog turi buti 14 dienu, o va matai kaip buna g.gif
Atsakyti
neirida II faze buna 10 - 16 DPO. siaip II faze turetu buti +/- pastovi, todel man ir keista, kad patrumpejo pas mane..
Papildyta:
neirida nea, nepramuso man dar visai.. jei pagal paskutinius ciklus, tai turetu pradeti teplioti uz valandikes smile.gif siaip pilva neblogai maudzia, tai nenustebciau jei ir tikrai prades.. nors ka gali zinoti, gal iki rytojaus istemps..
Atsakyti
Laba ryteli,
prisiduodu, siandien vel krentu g.gif http://www.babyplan.ru/profile/80259
galvoju gal iandienman OT pradet g.gif eip planavau nuo rytojaus
Atsakyti