Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Gaudom toliau gandrus!

labas rytas 4u.gif
neirida- man atrodo kad jau gali ir siandien pradet gadinti bus paciai aiskiau ramiau. ax.gif
na va ikeliu grafikeli savo http://s49.radikal.r...e61692a16d3.jpg pakilau viena dalele, ka manot? g.gif jei jau buvo kas tai kazin ar cia kas pavyko.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trizniuke: 22 birželio 2010 - 06:57
Sveikutes 4u.gif

na mano grafikelis kazkoks si menesi neaisku, man po O visada tempeatura pakla apie 37 ir daugiau, o cia tik 36.8, kazkaip nekylu kaip priklauso g.gif user posted image
Atsakyti
labas rytas.. nugi nepaskeliavo dar man mm vakar, bet ju as ant kritines ribos, tai nu turi pagaliau gi pramusti biggrin.gif
http://www.fertility...com/home/20ea53
aistuzele viskas pas tave cia normaliai 4u.gif dar laiko pakilimui marios.. o ir siaip nebutina ta BT virs 37 smile.gif man su mazeliu tepakilo iki 36.9 kai nestuke.gif patapau
Trizniuke pagadink siandien OT. jauciu tau jau nusibos klausytis, bet panasu, jog dar O nebuvo pas tave, jog ji vyksta siandien smile.gif panasu, jog vakarykstis OPT vaiduoklis buvo ryskejimo pradzia, o ne pabaiga smile.gif
nerida tikrai gali pagadinti, nes man panasu, jog jau suolis i virsu arteja 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Vakar pabandziau susivesti savo matuotas BT i grafikeli ir va kas gavosi: http://www.fertility...com/home/2f7e7c

(pirma karta keliu, laikydamasi temutes pradzioje duotu nurodymu - tikiuosi, pavyko smile.gif)

Tai pagal grafikeli, man O buvo birzelio 19d.?
Bet jeigu gerai suprantu, realiai suprasti, kad O buvo butent ta diena pagal BT imanoma tik po poros dienu? - bet tada jau velokai ND g.gif
Atsakyti
tik man mano sio men grafikelis kazkoks labai jau keistas.. labai anksti pakrito BT ir siaip tada jau laikesi tokia pozeme.. idomu ar nera kas sutrike pas mane g.gif jei atvirai laukiu mm, kad paziureti kokio gauumo ir ilgumo bus si men, ns paskutinius pora jos visai juokingos, ka man nebudinga schmoll.gif:
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif prisiduodu ir lekiu dirbti, pasiskaitinesiu vakare. Geros dienos mirksiukas.gif
P.S.: Spardosi vis dar BT hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 22, 09:05)
tik man mano sio men grafikelis kazkoks labai jau keistas.. labai anksti pakrito BT ir siaip tada jau laikesi tokia pozeme.. idomu ar nera kas sutrike pas mane g.gif jei atvirai laukiu mm, kad paziureti kokio gauumo ir ilgumo bus si men, ns paskutinius pora jos visai juokingos, ka man nebudinga schmoll.gif:

Kiek man teko skaityti, tai BT labai jautri visokiems pokyciams: nuovargiui, itampai, stresui, o gal koks persalimas ar sloga buvo; o gal kokio alkoholio is vakaro paragavus, - skaiciau, kad visa tai labai veikia BT... tai sunku pasakyti kodel ji kartais svyruoja 4u.gif
Atsakyti
Linukas na kaip, siaip O brezia po keliu dienu, bet pamatavus kelis ciklus jau pradedi zinoti savo I ir II fazes BT, daug maz zinai, kada ir O tiketis, tai jau paskui gali O nuspeti ir nesulaukus dar O linijos wink.gif tos linijos paskui sulauki tik kaip patvirtinimo 4u.gif plius darant OT arba stebint isskyras irgi jau daug anksciau gali numanyti apie artejancia O, tai va ir darai ND.. o po nubreztos O tai teisybe, ND jau per velu..
Atsakyti
Labas rytas visoms

QUOTE(auxxe @ 2010 06 22, 10:05)

tai žiūriu visai sekasi pratempti tas dieneles ir 2fazė nebus tokia jau trumpa, kaip bijojai...

QUOTE(Pupushiukas @ 2010 06 22, 10:07)
Labas rytas,  4u.gif  prisiduodu ir lekiu dirbti, pasiskaitinesiu vakare. Geros dienos  mirksiukas.gif
P.S.: Spardosi vis dar BT  hihihi.gif

gražiai laikosi tavo temperatūra... laikau kumščius, o tu kryžiuok kojas wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
auxxe - gerai siandien pagadinsiu smile.gif bet jau savo MB sunkiai sekasi uzlausti veli gryzta tai jetus jetus.. kazin ar siandien uzlausciau doh.gif o tai dabar butu butina ane? g.gif
beje auxxe o va kad tau iskrestu tokipoksta, vat imtu ir nebeaiteitu 9 menesius mm thumbup.gif
Atsakyti
nu jo, tempiu, tik ta anksti leistis pradejsui BT viska balamutija ir tiek doh.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif
QUOTE(aistuzele @ 2010 06 22, 09:40)
na mano grafikelis kazkoks si menesi neaisku, man po O visada tempeatura pakla apie 37 ir daugiau, o cia tik 36.8, kazkaip nekylu kaip priklauso 

vat tas pats ir pas mane doh.gif nepakilo iki 37. pirmas ciklas taip g.gif bet kaskodel tai dar laikausi thumbup.gif noreciau taip ir pasilikti ax.gif
Atsakyti