Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(Kristiandra @ 2010 06 22, 14:38)

Trizniuke - tu tikra trizniuke biggrin.gif neimk tu taip visko i sirdele, gyvenk eilini, paprasta gyvenima - nuo to, kad tu visko bijosi, labai saugosie ir kitaip save ribosi, tikrai negarantuos pastojimo...atvirksciai, atsipusk, juk vasara, kiek silumos ir gerio aplink...veik viska ka tik nori 4u.gif

na taip triznioju, nes daug klausimu pirmas ciklas tiek klausimu kyla blush2.gif tai nepykit blush2.gif as nestabdau gyvenimo kad tiek klausineju tik. laukiu kiekvienos dienos ax.gif aciu merginos kad dar pakenciate mane blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Aura is dabartines info labiau sutikciau su BP 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, rimtoms matuotojoms

Pagaliau jus radau, nes buvau netyčia nuklydusi į BT plepučių skyrelį ax.gif

Gal galite man pasakyti ar vien tik žymint temperatūra, fertility nubrėš man O? Ir kodėl dar nenubrėžė? Mano ciklas nereguliarus šiaip jau. Kartais gali būti ir 32 dienos, o kartais ir 17... unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savvy: 22 birželio 2010 - 19:02
Savvy taip FF nubrezia ir vien remiantis BT, bet tiksliau butu jei dar butu zymimos bent isskyros.. o tau, manau, jei kyli dar rytoj, tai nubres ryt O tikriausiai 11 CD
Atsakyti
Sveikos, stai ir as, laikausi kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Trizniuke @ 2010 06 22, 19:51)
na taip triznioju, nes daug klausimu pirmas ciklas tiek klausimu kyla  blush2.gif  tai nepykit  blush2.gif as nestabdau gyvenimo kad tiek klausineju tik. laukiu kiekvienos dienos ax.gif  aciu merginos kad dar pakenciate mane  blush2.gif  4u.gif

baik tu irnesakyk.gif klausinek kiek nori, juk tam cia ir esam, kad diskutuot ir viena kitai pagelbet...as del taves pergyvenu, kad nenusimintum vos kas friends.gif

Savvy, jei dar laikysies ar kilsi - tiktai bres O linija...trumpam ciklui tai gali but jau O ivykus, as uz 9-10 CD...Sekmes ir laimingos pabaigos 4u.gif siaip dar pasirodyk kada - idomu, kaip pas tave BT laikysis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 06 22, 19:52)
Sveikos, stai ir as, laikausi kol kas.

laba, laikykis, ziurek nekrisk 4u.gif o tai ta linija O tai ta raudona kur langa padalina i keturias dalis? blush2.gif o kada ja nubrezia? ir dar ar zymeti BP OT reiksmes? ar tiesiog sau pasiziureti?
Atsakyti
neirida O linija brezima 3 DPO, t.y. 3cia diena po O. o OT reiksmes tikrai reikia zymeti.. kuo dugiau zymimu duomenu, tuo geriau - gleives, OT, gimdos kaklelio padetis..
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 22, 20:13)
neirida O linija brezima 3 DPO, t.y. 3cia diena po O. o OT reiksmes tikrai reikia zymeti.. kuo dugiau zymimu duomenu, tuo geriau - gleives, OT, gimdos kaklelio padetis..

Del OT ar gleiviu suprantu, bet is kur gimdos kaklelio padeti zinoti? Neisi gi pas gine kasdien? Ar jus kazkokiu savu budu turit? 4u.gif
Gal ir kvailas klausimas, - bet neisivaizduoju kaip kitaip ji patikrinti doh.gif
As sitoje srityje naujoke...
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 22, 20:13)

Aciu, sito tikrai nezinojau. Kazkas sake jog jei zymesi OT rezultatus tai tada programa labiau i tai ziures taiir susibalamutijau blush2.gif o vat su gimdos kaklelio padetimi taiir as nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
na gimdos kakleli galite pacios pasitikrinti.. nete reikia pasiskaityti info, tuoj imesiu linka.. bet siaip ten reikia igudimo, pasibandineti pora ciklu.. bet ir be tos gimdos padieties FF pilnai pakanka info jei zymimos bent gleives arba OT smile.gif
http://www3.vdu.lt/life/pv/Mgimd.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auxxe: 22 birželio 2010 - 21:06
labas rytelis. 4u.gif na mano vel pakritimas... http://s05.radikal.r...2091a1564de.jpg
Atsakyti