labas rytelis,na oas siek tiek pakilau http://www.babyplan.ru/profile/80259 bet kazkoks zigzaginis mano grafikelis

Trizniuke, manau, ant dienu tau turi buti O, jei turi OT bandyk gadint
Neirida ca dar nezigzaginis, maniskio praeita cikla nematei
O as toliau varau tiesiaja, bet temperatura nekyla, siandien vel 36.8, bet pilva pamaudzia lyg pries mmm, nors dar kaip ir anksti, nes savuju mmm turiu sulaukti antradieni.

Neirida ca dar nezigzaginis, maniskio praeita cikla nematei

O as toliau varau tiesiaja, bet temperatura nekyla, siandien vel 36.8, bet pilva pamaudzia lyg pries mmm, nors dar kaip ir anksti, nes savuju mmm turiu sulaukti antradieni.
aistuzele -
nekrisk
neirida - mano ir zigzagiuoja, bet va tavo pakilo

neirida - mano ir zigzagiuoja, bet va tavo pakilo

Labas rytas
gal kas čia iš mūsų zigzaguoja
Trizniuke aš ir manau, kad dar O nesulaukei. Ir toliau gadink OT
Neirida čia tikrai dar nezigzaginis
gal kas čia iš mūsų zigzaguoja

Trizniuke aš ir manau, kad dar O nesulaukei. Ir toliau gadink OT

Neirida čia tikrai dar nezigzaginis

QUOTE(aistuzele @ 2010 06 23, 08:24)
o tu tikrai tiesiai varai šį ciklą paskutines dienas

oho
tikrai
tai as kai suprantu pas mane dabar tuetu kilti tempa ane?

tai as kai suprantu pas mane dabar tuetu kilti tempa ane?

QUOTE(neirida @ 2010 06 23, 07:31)
jei kilsi, tai O, skaitysis kaip 14 CD, bet kiek suprantu OT negiamas, tai galimas variantas, kad ryt leisies, tai O dar taves laukia ant dienu

o zinot kad jonines gretinamos su gandrinemis? Nes joniniu naktis labai trumpa, ii skuba
pamirsta saugotis, o po 9 men gandrai gryzta ir atnesa rysulelius 
OT pazymejau kaip neigiama nes manau jog siandien tuetu buti ryskesnis. Kai jau tureiu keliu dienu OT tada palyginiu ir jei ka pakoreaguosiu. Bet manau kad O turetu siandien arba ryt but

OT pazymejau kaip neigiama nes manau jog siandien tuetu buti ryskesnis. Kai jau tureiu keliu dienu OT tada palyginiu ir jei ka pakoreaguosiu. Bet manau kad O turetu siandien arba ryt but
sveikos matuotojos,na vel gryztu laukdama 0 http://www.babyplan.ru/profile/65639
Labas rytas, pabaiga aiski