Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(*Puika* @ 2010 06 23, 11:24)
Kaip Tu laikaisi? Kaip pilvuko gyventojas? Labai kankina?  rolleyes.gif

Šiandien truputį geriau. Bet šiaip net ir naktim pykina doh.gif Ir visa laiką rūgštu burnoj, net nžn ar čia normalu. Nors atostogų planai stipriai pasikeitė, bet vistiek išeinu. Labai laiku man čia jos, nes darbe sėdėt tiesiog negaliu, pailsėsiu ramiai. Ginė biuletenį siūlė... Bet nenoriu aš jo pateikti darbe biggrin.gif Laukiu kito vizito po atostogų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 23, 06:12)
Dar kurį laiką tyliai paseksiu jus. Vis tiek prisirišau, už kiekvieną jūsų kumštukus laikau ir beriu virusiuką

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

gaudau ir as virusiuka wub.gif
Atsakyti
ale tik gaudykit,mielosios,tas bacilas
2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
ale,ko jos nekimba,nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 06 23, 10:47)
2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

GAUDAU GAUDAU, KAI PRISIRINKSIU KITAM CIKLUI, TAI UZKIBS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 23, 11:38)
Šiandien  truputį geriau. Bet šiaip net ir naktim pykina  doh.gif  Ir visa laiką rūgštu burnoj, net nžn ar čia normalu. Nors atostogų planai stipriai pasikeitė, bet vistiek išeinu. Labai laiku man čia jos, nes darbe sėdėt tiesiog negaliu, pailsėsiu ramiai. Ginė biuletenį  siūlė... Bet nenoriu aš jo pateikti darbe  biggrin.gif Laukiu kito vizito po atostogų  wub.gif

Manau atostogos tikrai padės truputi pailsėti.. 4u.gif

oj, mes čia tiek bacilų tuoj prisigaudysim,kad trynukais varysim biggrin.gif
Atsakyti
kokie mieli vyrusiukai wub.gif o man ar liko ? gaudau ir as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 06 23, 09:44)
irute1984 tau butinai reikia sulaukti II, nors viena juk privalo  nestuke.gif  !!

Na is manes irgi nereikia daug tiketis, nes regis mm parslenka, nes jau pilva pradejo mausti tai baisiai ax.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 06 23, 10:12)
Dar kurį laiką tyliai paseksiu jus. Vis tiek prisirišau, už kiekvieną jūsų kumštukus laikau ir beriu virusiuką

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Gaudau viena greiciausiai naujam ciklui gal jis man bus sekmingas smile.gif nes is sito jau nera ko tiketis tongue.gif

Imu ir sita smile.gif gal bent vienas susirgdins nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

As irgi dar viena ciumpu! ax.gif is ryto laikiausi labai gerai, o dabar liudna pasidare.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 06 23, 06:47)

oi gaudau ir sita taip pat as wub.gif kad tik kuris atkeliautu pas mane ax.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 06 23, 07:33)
As irgi dar viena ciumpu!  ax.gif is ryto laikiausi labai gerai, o dabar liudna pasidare....  verysad.gif

oi pupushiuk laikykis, na naujas ciklas ir linkiu sekmingo sekmingo 4u.gif 4u.gif 4u.gif laime nusisypsoti turi kiekvienaj is musu. 4u.gif
Atsakyti
Gaudykit mergaites rausvucius viruselius
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 06 23, 12:43)

Imu dar ir sita, manau nepamaisys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 06 23, 08:43)

oi as ir noriu, nepamaisys kuo daugiau tuo geriau. na jau dabar turi tikrai kazkas ivykti 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti