Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(Ingutevi @ 2010 06 23, 12:43)
Gaudykit mergaites rausvucius viruselius
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

oi ir as jamu 4u.gif
na o as pasidariau OT, tai visgi vakar buvo teigiamas, tai dabar laukiu pakilimo
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 06 23, 12:43)
Gaudykit mergaites rausvucius viruselius
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

gaudau, o dar ruzavus wub.gif
Atsakyti
Na ka atkeliavo mm ax.gif dabar pilvuk skauda doh.gif ne koks gausis man sian paparcio ziedo ieskojimas lotuliukas.gif plius dar lyja
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2010 06 23, 15:03)
Na ka atkeliavo mm  ax.gif dabar pilvuk skauda doh.gif ne koks gausis man sian paparcio ziedo ieskojimas  lotuliukas.gif plius dar lyja

ach,kad jas kur ,neliudek labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2010 06 23, 14:03)
Na ka atkeliavo mm  ax.gif dabar pilvuk skauda doh.gif ne koks gausis man sian paparcio ziedo ieskojimas  lotuliukas.gif plius dar lyja

4u.gif 4u.gif 4u.gif ech...
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2010 06 23, 15:03)

priklauso:
4u.gif kad neliūdėtum;
4u.gif kad kitą ciklą pavyktų
4u.gif ir tiesiog šiaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2010 06 23, 14:03)

na pasakyk tom nelabosiom kad paskutini karta jas priemei, dabar tegupasirodo po 9men 4u.gif tegu kitas ciklas laimingas buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas panelytes 4u.gif

ixchel, labai linkiu, kad tie tepliojimai pasibaigtu galutinai ir galetu dziaugtis nestumu. BT tikrai gera pas tave mirksiukas.gif
QUOTE(Ingutevi @ 2010 06 23, 10:03)
Mano lineika rodo 11 ir 3, o pagal vakarykštį echo - 12 savaičių  wub.gif

thumbup.gif super, kad viskas gerai, bukit sveiki wub.gif imu tavo virusiuka smile.gif
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 06 23, 10:19)
Labas - nelabas rytas  verysad.gif

4u.gif Sekmingo naujojo ciklo tau.

QUOTE(Chenelle @ 2010 06 23, 11:12)
Dar kurį laiką tyliai paseksiu jus. Vis tiek prisirišau, už kiekvieną jūsų kumštukus laikau ir beriu virusiuką
user posted imageuser posted image

Gaudau ir tavo virusiuka, per daug nebus smile.gif o tu laikykis, veliau turetu buti geriau wub.gif

Bitute, ciumpu ir tavo viruseli wub.gif

Irute, 4u.gif kaip gaila...na ka dabar viso
s viltys i naujaji cikla.
Atsakyti
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 06 23, 04:33)
As irgi dar viena ciumpu!  ax.gif is ryto laikiausi labai gerai, o dabar liudna pasidare....  verysad.gif

gaudykit mergytes virusiukus si nemesi, nes kto men pabaigoj gryzta mano vyras tai jau visus is karto griebsiu. siandien man dziugi diena, drauge pagimde suneli, po 15 metu pertraukos!
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2010 06 23, 16:13)
siandien man dziugi diena, drauge pagimde suneli, po 15 metu pertraukos!

Sveikinimai dideliausi thumbup.gif wub.gif mano sese gimdys liepos pabaigoj UK - vyksiu padet gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes..
pradejusioms naujus ciklus 4u.gif 4u.gif tikiuos visi siusti virusiukai prikibs pagaliau prie musu ax.gif
o as pagaliau si cikla jau turiu normalias mm ir i mm panasias, o ne kaip paskutinius 2 kartus tik kazkoki tepliojima, tasiu gleives ir pan.. tai tikiuos jog pagaliau normalizuosis jau viskas..
Atsakyti
na mergynos ciumpu virusiukus iskestom rankom,reiktu jau paciupt kazkaip bent viena
Atsakyti