Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(auxxe @ 2010 06 24, 14:30)
neirida O bres tau uz 2dienu. O bres kaip vakar buvusia  4u.gif O skaitysis buvusi jei BT nenusileis zemiau 36.4 kazkas dar bent 2 dienas.. na as cia FF pazaidziau su tavo BT, tai toki brezia riba tarp I ir II fazes.. nu bet daugiau ir nebesileisi ir taip smile.gif ND uztaikyti, dabar jau atsipusk ir lauk pora sav 4u.gif nors jei netingint, dar ND galima atlikti uztvirtinimui wink.gif

Na taip, geriausias budas suzinoti, kada bres - eksperimentuoti drinks_cheers.gif Visgi, pasirodo FF brezia, BP turbut nebreztu, nes labai jau auksti suoliai pirmoje fazeje unsure.gif
Atsakyti
aciu mergytes friends.gif vadinasi dabar jau laukimas beliko, o ND mes ir taip darom ax.gif manau siandien pertrauka, o ryt uztvirtinimui blush2.gif
Atsakyti
neirida niu ne, ryt jau per veu manau bus.. ND dar siandien reikalingi jei yra galimybe.. jei jau ne, tai ir taip uztaikyti gerai 4u.gif
Tahoe FF remiasi ir OT, todel po OT pliuso manaau labiau remiasi pries pat jau O buvusiomis zemesnemis BT ir brezia skirtuma tarp ju, manau nelabai kreipia demesio i mm metu ar tai iskart po mm buvusius suolius.. bent jau as ne syki tai pastebejusi esu
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 24, 13:41)
neirida niu ne, ryt jau per veu manau bus.. ND dar siandien reikalingi jei yra galimybe.. jei jau ne, tai ir taip uztaikyti gerai 4u.gif
Tahoe FF remiasi ir OT, todel po OT pliuso manaau labiau remiasi pries pat jau O buvusiomis zemesnemis BT ir brezia skirtuma tarp ju, manau nelabai kreipia demesio i mm metu ar tai iskart po mm buvusius suolius.. bent jau as ne syki tai pastebejusi esu

sakai g.gif nu tada reiks MB ir siandien versti biggrin.gif o tai gal tada nezymeti OT rezultatu g.gif nu tadum siuo reikalu pasizaisiu veliau kai jau nubres linija mirksiukas.gif
Atsakyti
neirida kaip suprasti nezymeti?? tai butina zymeti, tuo labiau, jei juos darai smile.gif o ir siaip pagal BT as ir taip pasakyciau, jog O buvo vakar, ypac jei ir toliau kilsi. taigi versk SB ir paskui jau liks laukimas 4u.gif
Papildyta:
as ir jau vakar gavau OT. bandysiu pirmakart su jais.. uz 5 dienu jau prasides O gaudymas..
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 24, 14:01)
neirida kaip suprasti nezymeti?? tai butina zymeti, tuo labiau, jei juos darai smile.gif o ir siaip pagal BT as ir taip pasakyciau, jog O buvo vakar, ypac jei ir toliau kilsi. taigi versk SB ir paskui jau liks laukimas  4u.gif
Papildyta:
as ir jau vakar gavau OT. bandysiu pirmakart su jais.. uz 5 dienu jau prasides O gaudymas..

ok versim blush2.gif ax.gif jei taip tai dabar lauksiu tu issvajotuju II wub.gif et kiek galima, jau tuoj ismoksiu viska pagal ka galima nustatyti O, vaisingas, nevaisingas dienas doh.gif o manaiu kad viskas bus daug paprasciau, ras dva ir yra blush2.gif o va gavos kaip gavos blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif ar galetumete man truputi padeti blush2.gif jei BT viena diena buna 37.2 kita diena 36,5 tai cia gali buti tas pakritimas, ar jau reiskia kad galiu greit susirgt, nors pagal ideja susirgt tureciau dar tik po 2 savaiciu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Kaip ilgasis savaitgalis. Orai tai baisu doh.gif

Maniskis grafikelis, nesusipratimas, pilva paskaudena kaip pries mmm, gal daugiau suduria tai kariame dai desiniame sone, vienu zodziu, stai jis user posted image
Atsakyti
sveikos mergickos,na pasirodau.pagal pilvo skausmus vakarykscius manau kad apturejau 0 ,tik prabudus pradejo maust pilva ir iskart mb nuciupau. http://www.babyplan.ru/profile/65639
Atsakyti
angeloangel sunku ka pasakyti is 2ju BT. jei m tik po 2 sav, tai ca man panasu i tai, jog O vyksta g.gif
aistuzele nu superinis pakritimas bigsmile.gif
ksise aha, panasu, jog O apturejai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 25, 09:45)
angeloangel sunku ka pasakyti is 2ju BT. jei m tik po 2 sav, tai ca man panasu i tai, jog O vyksta g.gif
aistuzele nu superinis pakritimas  bigsmile.gif
ksise aha, panasu, jog O apturejai  4u.gif

drinks_cheers.gif Viska ta pati buciau parasius biggrin.gif

Tahoe, laikykis, mergyt, blogumai turetu praeit console.gif
vis apie tave pagalvoju...kaip tos bacilos doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, as irgi jau prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/80259
Jauciu kad jau kopiu i antra ciklo faze. Vakar MB mane biski supykde su futbolu tai su ND nieko nesigavo blush2.gif o syrit taip saldziai miegojau ir taip sunku i darba buvo keltis doh.gif
Atsakyti