Sveikos!

Pastebejau pas dauguma problemos su stuburu. Na va, as pati turiu iskrypusi stubura.. as suzinojau budama 17metu, kai kreipiausi pas chirurga. Na ir ka jis man pasake, jog istiesinti nebepavyks, jau kaip yra taip ir liks visa likusi gyvenima. Tuo metu kenciau skausmus, bet man dave siuntima i masazus ir proceduras, patykekit manim, nuo ju man pagerejo. Ir ligi siol man nei skauda nei ka. Bet...negaliu daug vaikscioti, negaliu sunkiu darbu dirbti, net plaudama grindis jauciu skausma, bet aisku jis po kurio laiko praeina. Negaliu ilga laika sedeti. Nu vat tokios tokeles. Tik va as esu laaabai kuda!

o mane tas labai erzina.. dar tas tarpas tarp koju. Ka man daryti? gal ka patartumete? as pati valgau daug, po truputy bet daznai. Man nebuna jokiu galvos svaigimu ar pykinimu, as jokiu dietu niekada neesu laikiusi. Tik kaip priaugti ta svori?? As siuo metu sveriu..nepatykesit, bet 47kg.!!

o ugis mano 165. Megstu sportuoti. Kiti stebisi is kur pas mane tiek daug jegu, nes as pati mazyte, o pajegiu panesti ir sunkius kibirus, esu ir malkas skaldzius, ir pan. Tik va tas kudumas..