Įkraunama...
Įkraunama...

Alijošius

QUOTE(garbanėlė @ 2011 04 12, 09:19)
Stosiu ir aš į jūsų būrį. Turėjom seną alijošių ir atidavėm  stupid.gif dabar pati ieškau pirkt, bet ieškau senesnio, kad iškart būtų naudingas. Pas tokį dieduką nusižiūrėjau, jei daugiau iš pažįstamų niekas nenorės pasidalint, reikės pas jį pirkt.  mirksiukas.gif

Galiu aš tau didelę šaką atiduoti, išleis greit šaknis...be to žydėjo neperseniausiai...
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 04 12, 21:36)
Galiu aš tau didelę šaką atiduoti, išleis greit šaknis...be to žydėjo neperseniausiai...

Labai ačiū, jau turiu.
Kiek užmečiau akį, nelabai radau, kad juo slogą gydytų. Mane teta primokino, kad gerai jis nuo slogos. Tai nežinau, ar čia man įsitikinimas, bet tikrai labai padėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2011 04 13, 09:13)
Labai ačiū, jau turiu.
Kiek užmečiau akį, nelabai radau, kad juo slogą gydytų. Mane teta primokino, kad gerai jis nuo slogos. Tai nežinau, ar čia man įsitikinimas, bet tikrai labai padėjo  thumbup.gif

Skanu ir naudinga alijošiaus, citrinos sultys ir medus :rolleyes:Gerai nuo slogos ax.gif Aš vis neprisiruošiu jį įsigyti (tipo vietos nėra blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 16, 12:36)
Sveiki Alavijų myletojos štai zurnaliuka bevartydama radau info apie alavijus. Bandysiu atskenuoti ir ideti smile.gif  biggrin.gif

verysad.gif neįskaitau, tik matau, kad tiek naudingos medžiagos yra... O negalima būtų kaip nors gal perfotkinti ar kaip kad viskas matytusi.... blush2.gif
Atsakyti
aha.. prieš dedant čia reikėjo radikal'e nuimti varnelę nuo foto mažinimo, o čia įdėti ne antrą, o trečią nuorodą, tokiu būdu čia atsidurtų maža foto, o paspaudus ant jos atsidarytų didelė ir visos viską perskaitytume 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,gavau dovanu labai seno ir didelio alijosiaus saka,ir susidurinau,nes ikisau i vandeni ir sakau palauksiu kol isleis saknis,bet perskaiciau,kad reikia kisti tiesiai i zeme,nu ir nebezinau,bijau supudyti vandeni laikydama,bet ar kisdama i zeme nesugadinsiu?vaizdelis toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2011 09 25, 22:26)
Sveikutes,gavau dovanu labai seno ir didelio alijosiaus saka,ir susidurinau,nes ikisau i vandeni ir sakau palauksiu kol isleis saknis,bet perskaiciau,kad reikia kisti tiesiai i zeme,nu ir nebezinau,bijau supudyti vandeni laikydama,bet ar kisdama i zeme nesugadinsiu?vaizdelis toks:
user posted image

As asmeniskai kisu i vandeni, tik dazniau reikia keisti vandenuka, ir pacia saka praskalauti kartais (jeigu saknu dar nera aisku). Man geriau kai jau matau tas isleistas sakneles rolleyes.gif
Nepretenduoju kad cia teisingai ir pagal 'teorija', bet man taip pavyko keleta 'vaiku' isauginti blush2.gif
Atsakyti
Ir vėl mano alijošius praugo visą langą, o nukeliamas žemyn nesutinka... bash.gif Todėl nieko kito nelieka kaip nupjauti kelias dideles šakas... Šis alijošius ypatingas... prieš metus žydėjo dideliu gražiu žiedu... o tai jau didelė retenybė...
Todėl kas norėtų vaistams pasigaminti, nupjautos šakos pačios pačiausios... dabar padėtos šaltai, kaip priklauso pagal gamybos technologiją... biggrin.gif
Prisegu vaizdelį, kokios tos šakos ir kas dar liko... nepraeis nė metai, kai vėl užsiaugins... labai mes mylim savo senuką, o jis mus... todėl taip stengiasi augti, kad kuo daugiau žmonių pagydytų... group.gif help.gif aciuks.gif
Atsakyti
Fonda : oho, koks didziulis alijosius! Su mano 10 cm dydzio alijosiuku net nesulyginsi. smile.gif
Atsakyti
Ech kokie groziai, na man su alijosium nesiseka. Nesuprantu ir laistai retai ir va eme mano mazas grazuoliukas ir numire verysad.gif , gal jam namie per karsta ? nu net nezinau. Lyg supuvo, bet tai laistydavau gal i men 2 kartus blush2.gif , kaip ji reikia priziureti? tai ka visai nelaistyti reikejo ...
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 12 06, 03:43)
Ir vėlmano alijošius praugo visą langą, o nukeliamas žemyn nesutinka... bash.gif Todėl nieko kito nelieka kaip nupjauti kelias dideles šakas... Šis alijošius ypatingas... prieš metus žydėjo dideliu gražiu žiedu... o tai jau didelė retenybė...
Todėl kas norėtų vaistams pasigaminti, nupjautos šakos pačios pačiausios... dabar padėtos šaltai, kaip priklauso pagal gamybos technologiją... biggrin.gif
Prisegu vaizdelį, kokios tos šakos ir kas dar liko... nepraeis nė metai, kai vėl užsiaugins... labai mes mylim savo senuką, o jis mus... todėl taip stengiasi augti, kad kuo daugiau žmonių pagydytų... group.gif  help.gif  aciuks.gif
Veiksmas Kaune, rašyti katytes@gmail.com

nerealus žiedas, nesu mačiusi... wub.gif wub.gif čia jis nuo vandens taip gražiai pražydo ar kokiom trąšom paliejote?o gal trąšom lieti negalima kad neprarastų vaistinių savybių..
ir nuo kelių metų jau galima naudoti vaistams??
maniškis irgi nemažas, bet dar jaunas 2m.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2011 12 12, 19:08)
nerealus žiedas, nesu mačiusi... wub.gif  wub.gif  čia jis nuo vandens taip gražiai pražydo ar kokiom trąšom paliejote?o gal trąšom lieti negalima kad neprarastų vaistinių savybių..
ir nuo kelių metų jau galima naudoti vaistams??
maniškis irgi nemažas, bet dar jaunas 2m.

Smagu girdėt... trąšų gyvenime nenaudojau... niekada ir niekam... darže,sode,kambary... Vaistam gal nuo 5 metų... bet šis senesnis... tarp kitko per mėnesį išgydo TBC...O ir šiaip receptų apstu...
Atsakyti