Įkraunama...
Įkraunama...

Alijošius

O žiedas kevpėjo?Kažkuo į brugmansijos žiedą panašus. g.gif Nu labai įspūdingas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 12 13, 08:42)
O žiedas kevpėjo?Kažkuo į brugmansijos žiedą panašus. g.gif Nu labai įspūdingas. wub.gif

Na pakvėpint nepasiekiau.... biggrin.gif lapei vynuogės buvo per aukštai... bet kad lipčius varvėjo, tai jau taip notworthy.gif oro_buckis.gif Tai vaistams nenori??? g.gif Pasigoglink receptų... užkils noras biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit kas nors pasakyti kas nutiko... seno alijošiaus vaikas augo normaliai, viskas gerai.. ir staiga pradejo viduje pūti... tiesiog lapai patys pavirto koše... iš išorės atrodo normaliai, bet jei palieti, tai viduje minkšta... ir stiebas pavandenijęs ir suminkštėjęs... galvojau kad tik pusė jo supuvo, bet atrodo pamažu ir sveika buvusi dalis pradeda pūti... taip man gaila... buvo močiutės palikimo dalis sad.gif

kaip jums atrodo, kas čia galėjo nutikti ir kaip nuo šios problemos apsisaugoti ateityje? Ar čia turi įtakos žemė??

Galvoju, gal nuskinti porą sveikesnių likusių lapelių ir į vandenį pamerkti, gal šaknis kokias išleistų ir pasisodinti.... ar taip galima dauginti??? nesu to dariusi anksčiau...

Labai būsiu dėkinga už patarimus 4u.gif

Gal kas nors galite pasidalinti alijošiaus šaka Kaune, tinkamą įsodinimui arba padovanoti kad ir mažą alijošiuką?? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 24 gruodžio 2011 - 01:09
QUOTE(dianita @ 2011 12 24, 01:05)
Merginos, gal galit kas nors pasakyti kas nutiko... seno alijošiaus vaikas augo normaliai, viskas gerai.. ir staiga pradejo viduje pūti... tiesiog lapai patys pavirto koše... iš išorės atrodo normaliai, bet jei palieti, tai viduje minkšta... ir stiebas

Pagalvociau kad nupuvo, nuo perdaug vandens, bet pas mane situacija identiska, mors zeme sausa buvo, o alijosiukas tiesiog "supuvo"
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 12 24, 03:05)

Per daug laistėte ir pradėjo pūti , temperatūra tikriausiai nebuvo aukšta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 12 24, 15:15)
Per daug laistėte ir pradėjo pūti , temperatūra tikriausiai nebuvo aukšta rolleyes.gif

aciu... o kaip daznai reikia laistyti? ir dar klausimelis - viena saka lyg ir normali yra (auganti nuo koto)... o kita visa suminkstejusi... gal man vertetu ta gera saka nupjauti ir palaikyti vandenyje, o po to isodinti?
Ar jus perkate kokia specialia zeme alijosiui (molinga, etc.) ar paprasta? g.gif

Atsakyti
Ar nulauzus sena alijosiaus saka ji prigytu? Ar i zeme is karto, ar i vandeni?
Atsakyti
sveikos smile.gif nusipirkau jau paaugusi aloe vera barbadensis, tik nzn kokio jis amziaus.. gal galite paskyti, kaip nustatyti jo metus? ir siaip, kiek cm per metus isauga sios rusies alijosiai? g.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba, gal kas zinot kur kaune isigyti aloe vera barbadensis miller? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2012 07 12, 08:54)
Laba, gal kas zinot kur kaune isigyti aloe vera barbadensis miller?  smile.gif

Man atrodo, kad pas mane toks yra (arba labai panasus) g.gif Jei ka raykite nes kaiptik yra atzaleliu smile.gif
Atsakyti
Laba diena alijosiu myletojos,pamaciau jusu temute,paskaiciau ir ikeliu savojo alijosiaus zieda,nezinau rusies is kaimynes gautas daigas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 17 liepos 2012 - 19:56
Pasidalinsiu ir aš savo grožiu. Alijošiui maždaug 5 o gal 6 metai g.gif Šiemet pavasarį nuostabiai žydėjo wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti