Įkraunama...
Įkraunama...

Alijošius

QUOTE(Angele69 @ 2010 12 28, 16:30)
Labas,
Nesu gyvenime maciusi zydincio alijosiaus koks grazus ziedas. blink.gif

Įdedu pakartotinai, nes jau buvau ištrynusi...žydėjo apie 2 mėnesius...
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 01 10, 16:21)
Įdedu pakartotinai, nes jau buvau ištrynusi...žydėjo apie 2 mėnesius...

Neištrinkite tokios retenybės ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O gal zinot, keliu metu turi buti alijosius, kad ji butu galima naudoti vaistams? g.gif
Ir dar.. Kokio amziaus buna aliosiukas, kai pradeda papildomus daigelius leisti?
Atsakyti
Pas tėvus šią žiemą sušalo apie 10m alijošius verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galėsite man padėti smile.gif
Nuomojamės butą, o kartu ir alijošių biggrin.gif Kai išsinuomojom alijošius buvo idealios išvaizdos, o dabar lapų galai pagelto, sudžiuvo ir susiraitė, o šalia stiebo ant lapų atsirado tamsių dėmelių, aš manau, kad ten pelėsis, nes kai tirpo sniegas nuo penkiaaukščio namo stogo vanduo bėgo ir pas mus į butą palei langus ir tose vietose apsigyvęno pelėsis, gal jis tuo pačiu apniko ir alijošių?

jis panašus į šį: http://s57.radikal.r...66e973b5349.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo innngrida: 14 vasario 2011 - 15:54
QUOTE(innngrida @ 2011 02 14, 16:53)
Sveikos, gal galėsite man padėti smile.gif

Tamsios dėmės pas mane ant alijošiaus lapų atsirado prilašėjus sultims nuo nulaužto aukščiau lapo. O nematant tikrosios padėties sunku ką ir pasakyt...
O va aš atbėgau pasiguost: maniškis nusižudė cry.gif
Nukrito nuo palangės verysad.gif Lapų nė pusės neliko verysad.gif
Ėmiau žiūrėt kame reikalas - pasirodo šaknų nerasta doh.gif blink.gif Nupuvę doh.gif
Ir kaip aš nepastebėjau verysad.gif Lapukai kuo gražiausi... Ne veltui sako, kad jis kantrus. Matyt perlaisčiau ar medžiaga, iš kurios padarytas vazonas, nepatiko verysad.gif Nemažas pas mane jis buvo, bet dar į krūmą neperaugęs. Pernai persodinau. Žodžiu, juodojo kaspino diena šiandien pas mane verysad.gif
Kaip manot, ar dar yra šansų jam prisikelt - papuvusią šaknų vietą apipjausčiau ir pabarsčiau trintu angliuku. Gal kai apdžius pamerkt į vandenį, kad šaknytusi?
Žodžiu cry.gif
Atsakyti
pasnekute: uzjauciu tave del alijosiuko.. console.gif Gaila tik, kad patarti nieko negaliu, nes pati dar zalia zalia su tais alijosiais esu. Zinau tik tiek, kad juos labai saikingai laistyti reikia. Ypac ziema..
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 02 16, 16:47)
Tamsios dėmės pas mane ant alijošiaus lapų atsirado prilašėjus sultims nuo nulaužto aukščiau lapo.  O nematant tikrosios padėties sunku ką ir pasakyt...
O va aš atbėgau pasiguost: maniškis nusižudė  cry.gif
Nukrito nuo palangės  verysad.gif Lapų nė pusės neliko  verysad.gif
Ėmiau žiūrėt kame reikalas - pasirodo šaknų nerasta  doh.gif  blink.gif  Nupuvę doh.gif
Ir kaip aš nepastebėjau  verysad.gif Lapukai kuo gražiausi... Ne veltui sako, kad jis kantrus. Matyt perlaisčiau ar medžiaga, iš kurios padarytas vazonas, nepatiko verysad.gif  Nemažas pas mane jis buvo, bet dar į krūmą neperaugęs. Pernai persodinau. Žodžiu, juodojo kaspino diena šiandien pas mane  verysad.gif
Kaip manot, ar dar yra šansų jam prisikelt - papuvusią šaknų vietą apipjausčiau ir pabarsčiau trintu angliuku. Gal kai apdžius pamerkt į vandenį, kad šaknytusi?
Žodžiu  cry.gif

Greičiausiai perlaistei... blush2.gif Gali ir vieta nepatikti schmoll.gif Bet nenusimink mega_shok.gif cray.gif Gali tą patį augaliuką, jei kruopščiai puvėkus išvalei, toliau pasodinti į naują (būtinai!!!) žemę ir VAZONĄangel.gif Arba gali nulaužti šakelę, vieną, kelias), palaikyti kambario temperatūroje dvi dienas, kad apdžiūtų lūžio vieta, ir taip pat naujai pasodinti... jei mažas auginukas, geriau dar uždengti stiklainiu... lieti tiek, kad būtų drėgna, bet ne šlapia žemė. Tikrai prigis ir augs, nes alijošiai labai nelepūs... 4u.gif Pasaugočiau ir nestatyčiau į tą pačią vietą...
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 02 16, 17:47)

Ėmiau žiūrėt kame reikalas - pasirodo šaknų nerasta  doh.gif  blink.gif  Nupuvę doh.gif

Labai gaila unsure.gif Mama šiemet taip pat vandeniu "pamylėjo" alijošių, kuris jau buvo virš 10 m. - taip pat supuvo doh.gif
Atsakyti
Sveiki Alavijų myletojos štai zurnaliuka bevartydama radau info apie alavijus. Bandysiu atskenuoti ir ideti smile.gif biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
Papildyta:
Tik labai smulkios neryskios raides bet temos ten matosi Riebios poretos odos tonikas, veidio kauke ... Jai neiskaitot parasykit konkreciau kokios temos reikia pacituosiu rastu is zurnalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 16, 14:36)
Sveiki Alavijų myletojos štai zurnaliuka bevartydama radau info apie alavijus. Bandysiu atskenuoti ir ideti smile.gif  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Plačiai atmerkiau akis ir perskaičiau smile.gif
Atsakyti
Stosiu ir aš į jūsų būrį. Turėjom seną alijošių ir atidavėm stupid.gif dabar pati ieškau pirkt, bet ieškau senesnio, kad iškart būtų naudingas. Pas tokį dieduką nusižiūrėjau, jei daugiau iš pažįstamų niekas nenorės pasidalint, reikės pas jį pirkt. mirksiukas.gif
Atsakyti