Įkraunama...
Įkraunama...

Alijošius

kažkada aš galvojau, kad alijošius yra tik toks kaip mūsų mamos augino laugh.gif . nė nemaniau, kad tokių gražių būna rolleyes.gif . Nors pas mano mamytę tie tradiciniai, net nežinau koks jų ten pavadinimas tai dideliiii šakoti ohmy.gif , labai gerai auga.
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 02 23, 22:17)
kažkada aš galvojau, kad alijošius yra tik toks kaip mūsų mamos augino laugh.gif . nė nemaniau, kad tokių gražių būna  rolleyes.gif  . Nors pas mano mamytę tie tradiciniai, net nežinau koks jų ten pavadinimas tai dideliiii šakoti  ohmy.gif  , labai gerai auga.

kad tik nesumeluot, bet atrodo tas tradicinis vadinasi aloe vera. Beje, vienas pazistamas jo sultimis issigyde nuo vezio. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 02 24, 19:07)
kad tik nesumeluot, bet atrodo tas tradicinis vadinasi aloe vera. Beje, vienas pazistamas jo sultimis issigyde nuo vezio.  rolleyes.gif

Aš jau auginu aloe vera apiė 6 metus taigi įšaugo iki 1metro bet ar židės tai net nežinau,aš nauduoju savo alijošio lapelius t.i. jo sultį plaukams skalauti ir gyditi peršalimus ,lašinu sulti į nosį ,dar veida valau ,taigi turiu vaistą namuosę thumbup.gif ,bet kai pamačiau čia nuotraukas tai ten židi ir labai gražiai ,idomu ką reikia daryt kad ir pas mane židėtu ,gal kokus trašus spec.reikia pirkti,padekit,ačiu mirksiukas.gif i
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 02 24, 18:07)
kad tik nesumeluot, bet atrodo tas tradicinis vadinasi aloe vera. Beje, vienas pazistamas jo sultimis issigyde nuo vezio.  rolleyes.gif

Ne. Tu klysti. Aloe Vera yra kitokie. Jų lapai daug didesni, platesni ir pats augalas daug didesnis už šitą vaistinį, kurį augino mūsų močiutės. Kas dėl vaistinių savybių sutinkų drinks_cheers.gif . Tai vaistas nuo daugelio ligų. mirksiukas.gif
Papildyta:
Aloe Vera iš pažiūros netgi kažkiek panašus į agavą... Ir vaistinės savybės aloe Vera yra kir kas geresnės už mūsų tradicinio. Tik va pavadinimo aš jo tikslaus nežinau.
Papildyta:
Na va radau internete, man pasirodė panašiausias šitas Aloe barbadensis ( kadangi nuotrauka labai didelė, kai įkeli į forumą, tai įdejau nuorodą ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtružė: 16 kovo 2006 - 12:42
QUOTE(Vėtružė @ 2006 03 16, 13:53)
Ne. Tu klysti. Aloe Vera yra kitokie. Jų lapai daug didesni, platesni ir pats augalas daug didesnis už šitą vaistinį, kurį augino mūsų močiutės. Kas dėl vaistinių savybių sutinkų drinks_cheers.gif . Tai vaistas nuo daugelio ligų.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Aloe Vera iš pažiūros netgi kažkiek panašus į agavą... Ir vaistinės savybės aloe Vera yra kir kas geresnės už mūsų tradicinio. Tik va pavadinimo aš jo tikslaus nežinau.
Papildyta:
Na va radau internete, man pasirodė panašiausias šitas Aloe barbadensis ( kadangi nuotrauka labai didelė, kai įkeli į forumą, tai įdejau nuorodą ax.gif

Labai gražus tavo alijošius ir labai panašus į maniškį,net vaikučių turi,taigi maniškis yra Aloe barbadensis,ačiu už informaciją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2006 03 17, 10:27)
Labai gražus tavo alijošius ir labai panašus į maniškį,net vaikučių turi,taigi maniškis yra Aloe barbadensis,ačiu už informaciją thumbup.gif

Šitas ne mano, o iš interneto biggrin.gif , bet panašasu dydžio yra pas mano mamą du. Pas mane nėra vietos tokiems dičkiams... unsure.gif
Papildyta:
Kai būsiu pas mamą nufotkinsiu mamos alijošius. Nieko įpatingai jinai jų neprižiūri, bet jau auga jie pas ją tai nerealiai.
Atsakyti
Šiaip tai alijošiai tikrai labai nereiklųs, kartais atrodo, kad jie auga geriau tada, kai mažiau kreipi į juos dėmesio. Bet tei labai geras vaistas
Atsakyti
Šiaip aš nesu labai didelė alijošių gerbėja, bet, kadangi mama atnešė vieną vaikiuką tipo vaistams, gaila buvo išmesti ir pasilikau. Per žiemą jis man taip subujojo ir vaikų prileido, o dabar išviso toks gražus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , negaliu atsidžiaugti.
Tiesa, girdėjau, kad vaistams alijošių galima naudoti ne jaunesnį, kaip 2 metų ir patartina jo nelaikyti miegamąjame. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2006 04 26, 12:23)
Šiaip aš nesu labai didelė alijošių gerbėja, bet, kadangi mama atnešė vieną vaikiuką tipo vaistams, gaila buvo išmesti ir pasilikau. Per žiemą jis man taip subujojo ir vaikų prileido, o dabar išviso toks gražus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , negaliu atsidžiaugti.
Tiesa, girdėjau, kad vaistams alijošių galima naudoti ne jaunesnį, kaip 2 metų ir patartina jo nelaikyti miegamąjame. g.gif  g.gif

Sveikos,jau senokai pas jūs buvau ax.gif mano alijošiui kažkas atsitiko,nes pasidare kažkoks nelinksmas,net lapelius nuleido,okalta turbut esu tik aš del to,nes išnėšiau ji į vaikų kambarį,ten daugiau erdves jam ir saulute netaip kepina negu miegamajamę,pažiuresima kas bus gal dar ir tem apsipras g.gif mirksiukas.gif ,man idomu o kodel negalima laikit miegamajame g.gif
Atsakyti
AS vakar turguje pirkau tik uz 25 lt didziuli kruma alijoshiu.
Gaila, tik kad plonos shakeles.

Gal kas zinote, kokiu naudingu sveikatai receptu?
Atsakyti
QUOTE(Tsile @ 2006 06 23, 10:05)
AS vakar turguje pirkau tik uz 25 lt didziuli kruma alijoshiu.
Gaila, tik kad plonos shakeles.

Gal kas zinote, kokiu naudingu sveikatai receptu?

Nueikit į šį tinklalapį

http://www.e-vaistin...ntysis-alavijas
Atsakyti
QUOTE(dulkyte @ 2006 10 18, 15:31)

Dekui labai 4u.gif
Jau vilti buvau praradus kazka suzinoti, daugiau!
Dekui labai labai 4u.gif
Atsakyti