auksinis velniukas taiso tai gal ir gerai, bet ima daug. bent kai as nunesiau zieda sumazint, tai paziurejo ir pasake, akmuo brangus-30lt uz rizika. o nunesiau i netoliese esancia juvelyrine dirbtuve, einant link pesciuju tilto, tai vyriokas paziurejo, pakomentavi kad "rimtas akmuo tupi" ir tik 12lt paeme. o darbas liuks padarytas. nuo siol tik ten tvarkausi viska.
Sveikutės, yra Akropoly mazytė juvelyrinė parduotuvė, prie Ermitazo, ten pagal uzsakymą darė pakabukus man, na patiko, šauniai vyrukai dirba.O ziedus su akutėm aplamai nepataria mazint, nes nesilaiko akutės.
kur yra gera juvelyrine kaune? nu as ne vietine,tai gerai butu,kad adreisuka kas parasytu....sese turi zieda su kazkokiais 3 juvelyriniais akmenim, bet vienas iskrito ir nerandam,tai tektu pas juvelyra nest ir idet kazka....
QUOTE(nikute @ 2006 11 18, 11:16)
40 Lt
Šiaip gražiai daro Kaune savanoriu prospekte,netoli žaliakalnio turgaus,toje pačioje pusėje.Ten kartu ir lombardas.Dariausi bismarko grandinėle labai gražiai padarė ir žiedus vestuvinius taip pat kokybiškai .Beto jie ir remontu užsiima..Prieš juos buvau susirades šiaip juvelyre tai kokybė verkt norisi
man patinka taisyklele RIMI siaures miestely.. ten sidabro/aukso parduotuvelej isikure.. na tai ten ir taisemes papuosalus ir gaminomes.. gan kruopstus ir gerai dirbantis meistras..
Sveiki,
gal kas zinote kokiu geru antikvariniu vieteliu Vilniuje, kur galima butu rasti senovines, bet geros kokybes juvelyrikos ir pan. Arba gal kokiu online puslapiu geru yra?
Aciu.
gal kas zinote kokiu geru antikvariniu vieteliu Vilniuje, kur galima butu rasti senovines, bet geros kokybes juvelyrikos ir pan. Arba gal kokiu online puslapiu geru yra?
Aciu.
Sveiki,
gal zinote kokiu geru juvelyru Vilniuje. Noriu pagaminti sasagas.
Buciau labai dekinga!
gal zinote kokiu geru juvelyru Vilniuje. Noriu pagaminti sasagas.
Buciau labai dekinga!
o gal zinot kur panevezyje gerai daro aukso dirbinius? ir kiek kainuotu ziedelio padarymas?
Sveiki,
gal zinot kur kaune nelabai brangiai gamina grandineles ant rankos?
buvau bazej tai uzejau i kazkokia 'kamurke' paklausiau ar 1m vaikui kokia apyranke turi tai galvojau kad koki kibira vandens supils ant galvos: kas per nesamones, tokio amziaus vaikui auksa pirkt
nu zodziu, pasijutau vos ne kaip degtines bonka 1m sunui pirkdama...
gal zinot kur kaune nelabai brangiai gamina grandineles ant rankos?
buvau bazej tai uzejau i kazkokia 'kamurke' paklausiau ar 1m vaikui kokia apyranke turi tai galvojau kad koki kibira vandens supils ant galvos: kas per nesamones, tokio amziaus vaikui auksa pirkt
nu zodziu, pasijutau vos ne kaip degtines bonka 1m sunui pirkdama...
Sveikutės. Gal kas galit pasidalinti patirtimi apie Klaipėdos auksakalius, žinau tik vieną vietą Kūlių vartuose, bet pavyzdžiai ten tokie caro maro laikų
. O perdaryt tikrai yra ką.
QUOTE(Noa @ 2006 01 06, 15:27)
O Kaune? Turiu dvi nutrūkusias grandinėles, tai rankinuke nešiojuosi jau turbūt metus
Anksčiau buvo tokie vėplos laisvės alėjoj, labai prastai taisydavo, prastu auksu lituodavo - vėl nutrūkdavo tuojau pat, nu bet vis tiek... O dabar nė tų neberandu 
as grandineles nesiau i Ozeskienes g. esancias dirbtuves, ten salia aukso parduotuves, likau patenkinta darbu.