Įkraunama...
Įkraunama...

Gera juvelyrinių dirbinių taisykla

Neseniai nunešiau patasyti auksinę grandinėlę į taisyklą prie buvuios "Buities", dabar Vytauto pr. 32. Likau labai patenkinta ir kaina buvo nedidelė. Tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(juliux @ 2007 10 23, 22:59)
Neseniai nunešiau patasyti auksinę grandinėlę į taisyklą prie buvuios "Buities", dabar Vytauto pr. 32. Likau labai patenkinta ir kaina buvo nedidelė. Tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif .

o cia vilniuje ar kaune prie to buities?, blin galetu kur nors dainavoje buti kokia taisiklele grandineliu. biski tolokai mani tuos savanorius. gal kas zinote kaune kur nors dainavos rajone taisiklele smile.gif
Atsakyti
O gal kas zinote, kur butu galima parduoti dirbinius? Kas galetu pasiulyti normalia, realia kaina? Turiu niekam nereikalingu daiktu, sakau parduot gal g.gif
Atsakyti
Vilniuje galiu rekomenduoti taisykla,kur randasi Rotundo gatveje.Isbandyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2006 11 18, 11:16)
O gal žinote, kiek kainuoja ant pagminto aukso dirbinio uždėti prabą?  g.gif

QUOTE(Vyšniukė @ 2007 01 15, 11:51)

Is kur zinai kaina g.gif Prabos kaina priklauso nuo dirbinio svorio. Gali buti ir keli litai.
Atsakyti
I Rotunda nunesem perdaryti savo sliubinius,laukiu nesulaukiu kaip ten bus,ciupinejau kitus ziedus,labai gerai ir dailiai padaryti.
Atsakyti
geras juvelyras yra Lvovo g. Juvelyrikos oazej, nedaug plesia, o darbas be priekaistu thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas galite detaliau parasyti kur tiksliai Rotundo g-veje g.gif Arba kur tiksliai Lvovo g-veje g.gif ( Juvelyrikos oaze..cia taip tas salonas vadinasi.. blush2.gif ) ..man reikia auskara pataisyti..nuluzo kojele verysad.gif
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poskis: 26 lapkričio 2008 - 14:09
QUOTE(otta @ 2008 11 12, 23:36)
I Rotunda nunesem perdaryti savo sliubinius,laukiu nesulaukiu kaip ten bus,ciupinejau kitus ziedus,labai gerai ir dailiai padaryti.

o kaip kainos normalios?
Atsakyti
QUOTE(Poskis @ 2008 11 26, 15:07)
Gal kas galite detaliau parasyti kur tiksliai Rotundo g-veje g.gif  Arba kur tiksliai Lvovo g-veje g.gif ( Juvelyrikos oaze..cia taip tas salonas vadinasi.. blush2.gif ) ..man reikia auskara pataisyti..nuluzo kojele verysad.gif
Aciukas 4u.gif

Lvovo g. Juvelyrikos oaze yra kitoj pusej gatves pries ZEPTER salona, reikia jei autobusus vaziuosi, islipti Lvovo stoteleje ir siek tiek paeiti atgal, ten didele raudona iskaba bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2008 10 22, 18:52)
Vilniuje galiu rekomenduoti taisykla,kur randasi Rotundo gatveje.Isbandyta thumbup.gif

Reiks nunešti ten mirksiukas.gif Esu prisižadėjęs žmonai sutaisyt sužadėtuvių žiedelį. Jau greit bus pora metų, kaip nešu taisyt blush2.gif
Atsakyti
Sveiki visi. Tiesa pasakiu esu naujoke, Siandien tik prisiregistravau i si puslapi.
Bet va domina toks klausimas. Pameciau viena auskara jis baltas su raudonu auksu. ir noriu toki pat padaryti. Kur man kreiptis vilniuje. kokia gera zinote dibtuve? g.gif
Atsakyti