Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(vikma @ 2010 07 21, 08:48)
Domicele hy mirksiukas.gif kaip jus gyvi?kaip deimante atostogauja?gal ka del sanatorijos susizinojai?klausyk pries kiek laiko reikia i neigalumo komisija pristatyt dokumentus,o ar reikia uzsiregistruoti is anksto,pries pora metu dave talonus,kazin kaip siais metais gal zinai,nors kiek pamenu tau ten nebereikejo eiti.mum ta ligonine viska sumaise doh.gif ,rugpjucio 3d pasibaigia neigalumas,o tik kita ketvirtadieni tera talonas pas musu gydytoja kad nunesti visus dokumentus kad formintu,ji per diena visos enciklopedijos neuzpildys...ar ten nera svarbu kad butent iki tos dienos reikia susitvarkyt dokumentus? g.gif

Deimante mano namuose su mociutem tusinasi biggrin.gif darzas uzdarytas doh.gif o siaip tai gerai gyvenam, stumiames po truputi i prieki mirksiukas.gif
Nu matai, as ne i neigaluma dokumentus nesiau, o pas psichiatre, ji viska sutvarke ir nunese rolleyes.gif man tas variantas visai tiko, o pradejau as tvarkytis kazkur pries 3 savaites, nes vistiek kol viska surenki, tai uztrunka.
Bet tu nepergyvenk, jei nespesi, vistiek paskui pinigelius gausi atbuline data, man taip gydytoja sake mirksiukas.gif

QUOTE(Mimmi @ 2010 07 21, 12:53)
Ką tik su Evel1 kalbėjau. Jos mažiukui su sveikata nekas, Graikijoje gydosi. Trumpam gryžo į LT ir vėl važiuoja tenais. Nori operaciją daryt  širdies vožtuvo sudėtingą, bet bijo labai. Tikėkimės, kad viskas gerai bus.

vajeeee verysad.gif kad tik viskas butu gerai 4u.gif

Vilte, ir mes sveikinat su tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ramunka, kaip atostogaujasi? cool.gif

Mes savaitgaliui planuojam Kaunan palekti i jubilieju, jetau kaip noriu, sakes, jau simta metu niekur nevaziavau is namu doh.gif vaziusim si karta be mazosios , kazkaip norisi biski atsipusti blush2.gif pabaliavoti biggrin.gif pirma karta ja paliksiu tevams, mama ilgai dvejojo, bijo biski viena likti, bet paskui sutiko, nu gi supranta, kad reikia mums biski pasiganyti biggrin.gif
nors ir as biski nerimauju, gal del to, kad pirma karta palieku blink.gif
Atsakyti
Sveikos, mes iš santariškių. Jau po MRT. Išvados kaip ir buvo visada aiškios, tiesiog parodė, kad labai pažeistos smegenys, kad tie liekamieji reiškiniai visam gyvenimui ir tai, ką ji dabar pasieks iki 3 metų bus jos didžiausi pasiekimai. Smegenys pažeistos dėl dusimo, nors iki galo tai nepatvirtinta, daroma prielaida, kad galėjo ir gimti su taip išsivysčiusiom smegenytem...Visada tai žinojom, tačiau tikime stebuklais, o gal... o galiausiai, visada būna ir blogiau smile.gif narkozę pernešė labai gerai, lengvai, tik prabudus pareikalavo gerti o po 10 min ir valgyti biggrin.gif nu tikras mamos vaikas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,

dar laikotės nuo karščių? Aš jau baigiu išleipt. Nervukai ima, nei mankštų įmanoma daryt nei ką. doh.gif karsta.gif

Domicelę, šaunu kad lėksi į svečius, dažniau reikėtu save taip palepint. mirksiukas.gif Pabus Deimantytė truputi ir be tavęs, reik po truputi pratint ją pabūt ir su kitais žmogiukais. mirksiukas.gif

Medute28, tikiu pasieksit dar daug iki 3m o ir po jų nemažai. mirksiukas.gif Tikrai po 3m pasiekimų ratas nesustos jei daug dirbsit ir stengsites. Sakau iš didelės patirties. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ernesta, ačiū už palaikymą, bet tiesiog yra skirtumas, kai vaikas šviesaus proto. Tavo suvokimas nebuvo pažeistas, loginis mąstymas, o mano mažoji matosi, kad ji gyvena eiliškumu, įprasta tvarka, ir jai logikos nėra ar kažkokios sekos protingos. Na tu mane supratai. Mes to nesibaidom, kiek bus, tiek užteks, juk meilė savo vaikui nėra matuojama jos gebėjimais ar proto gabumais. Mylėsim ją ne mažiau, nei ji būtų visiškai sveika, gal net labiau wink.gif
Atsakyti

Domicele> smagaus jums baliuko 4u.gif
Aš jau gal kokie penki metai neesu iš širdies "baliovojus"..Vis taksiste tenka dirbti bigsmile.gif

QUOTE(Medute28 @ 2010 07 22, 17:22)
Sveikos, mes iš santariškių. Jau po MRT. Išvados kaip ir buvo visada aiškios, tiesiog parodė, kad labai pažeistos smegenys, kad tie liekamieji reiškiniai visam gyvenimui ir tai, ką ji dabar pasieks iki 3 metų bus jos didžiausi pasiekimai. Smegenys pažeistos dėl dusimo, nors iki galo tai nepatvirtinta, daroma prielaida, kad galėjo ir gimti su taip išsivysčiusiom smegenytem...Visada tai žinojom, tačiau tikime stebuklais, o gal... o galiausiai, visada būna ir blogiau smile.gif narkozę pernešė labai gerai, lengvai, tik prabudus pareikalavo gerti o po 10 min ir valgyti biggrin.gif nu tikras mamos vaikas biggrin.gif

Smagu girdėti kad tyrimas praėjo puikia. Aišku rezultatai yra tokie kokie yra, bet juk ne vienas atvejis yra kai nuotrauka sako vieną, o vaiko rezultatai visai kita. Taip kad aukščiau nosį ir viskas bus gerai.
Ai beje o kai buvai nestuke.gif netyrė mažosios smegenėlių. Nes man tai su abiem žiūrėjo kas ir kaip ten vystosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes

ACIU mergaites uz sveikinimus user posted image

Na mes gyvenam po senovei,kenciam siaip ne taip karscius,bet maniske juos pakelia lengviau nei as g.gif

niekaip neapsisprendziam vaziuot i stovykla ar ne,kuria suorganizavo mamytes auginancios neigaliukus,sakau jei tokie karsciai,tai tikrai nekas,nes mes bunam namie tik vakare islendam i lauka,tai va sakau stovykloje lindet kambaryje irgi nekas,tai taip ir nenusprendziu vykt ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 22, 16:22)
Visada tai žinojom, tačiau tikime stebuklais, o gal...

Teisingai, suanuole, reikia tiketi, juk kai pagalvoji kiek nepaaiskinamu dalyku sioje zemeje ir daktarai tikrai ne dievai ir negali zinoti kaip bus, taip kad davai, pirmin i pasiekimus mirksiukas.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 07 22, 17:36)
Domicelę, šaunu kad lėksi į svečius, dažniau reikėtu save taip palepint.  mirksiukas.gif Pabus Deimantytė truputi ir be tavęs, reik po truputi pratint ją pabūt ir su kitais žmogiukais.  mirksiukas.gif

nu va tas pirmas kartas baisokas, kai reikia palikti vaika ne tik mamai, bet ir man, man atrodo, kad be manes niekas daugiau su ja nesusitvarkys blush2.gif aij, dar sunus gerai susitvarko, jei jis liktu namie jausciausi rami kaip belgas biggrin.gif

QUOTE(Nikota @ 2010 07 22, 21:37)
Domicele> smagaus jums baliuko  4u.gif
Aš jau gal kokie penki metai neesu iš širdies "baliovojus"..Vis taksiste tenka dirbti  bigsmile.gif

Nu va, kai busi Klp, galetumem sutrenkti koki baliuski
alc.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
mano mažei temperatūra pakilo, net nelabai suprantu nuo ko. Dabar 37.4, nukrenta po kelių minučių iki 36.8 ir vėl pakyla, gal kad karšta labai kambary...
Nikota, atskirai smegenyčių netyrė, bet vystymasis buvo normalus, nėštumas lengvas, be jokių ligų, tai ir neskyrė nieko papildomai, tuo labiau, kad mano rimčiausios ligos yra gripas mokyklos laikais ir peršalimai irgi mokyklos laikais...
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 23, 10:27)
labas rytas smile.gif
mano mažei temperatūra pakilo, net nelabai suprantu nuo ko. Dabar 37.4, nukrenta po kelių minučių iki 36.8 ir vėl pakyla, gal kad karšta labai kambary...
Nikota, atskirai smegenyčių netyrė, bet vystymasis buvo normalus, nėštumas lengvas, be jokių ligų, tai ir neskyrė nieko papildomai, tuo labiau, kad mano rimčiausios ligos yra gripas mokyklos laikais ir peršalimai irgi mokyklos laikais...

hm..... kiek zinau per echo tikrina ir smegenytes .... nes ziuriu del vandenes ir t.t tai privalejo tikrinti ,ziureti ar jos vystosi gerai .... man nors su Gabija ir nestumas idealus buvo bet tikrino g.gif uztat as rami 4u.gif

tiesa ydomu ar galima tokiu atveju na tartis kad darytu man CP nes kazkaip jei rimtai biski bijau gimdyt ir noreciau gal is anksto tartis net nzn g.gif siaip siuo metu rami ,bet ...... vistiek kirminukas griauzia baimes del gimdymo traumu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 23 liepos 2010 - 15:34
QUOTE(Domicele @ 2010 07 22, 16:09)
Mes savaitgaliui planuojam Kaunan palekti i jubilieju, jetau kaip noriu, sakes, jau simta metu niekur nevaziavau is namu  doh.gif  vaziusim si karta be mazosios , kazkaip norisi biski atsipusti  blush2.gif  pabaliavoti  biggrin.gif  pirma karta ja paliksiu tevams, mama ilgai dvejojo, bijo biski viena likti, bet paskui sutiko, nu gi supranta, kad reikia mums biski pasiganyti  biggrin.gif
nors ir as biski nerimauju, gal del to, kad pirma karta palieku  blink.gif

Rrikia reikia atsipust nuo visko mirksiukas.gif mama tavo saunuole,kad sutiko pabuti,viskas bus gerai mirksiukas.gif linkiu geeeeero atsipalaidavimo ir atsisviezinimo lotuliukas.gifo tau neatrodo kad reiktu ir mum susibegti drinks_cheers.gif paprasyciau kada vyro kad isleistu ax.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 22, 17:22)

unsure.gif nuva nekokios zinios,bet nenuleiskit ranku ir toliau dirbkit dirbkit ir dar karta dirbkit,kaip ir rasiai stebkulai buna laikas parodys kaip bus:4u:
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 07 22, 18:36)
dar laikotės nuo karščių? Aš jau baigiu išleipt. Nervukai ima, nei mankštų įmanoma daryt nei ką.  doh.gif  karsta.gif

nereikia ne pirties siom dienom prakatas bega nieko ir neveikiant lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Vilte* @ 2010 07 23, 10:20)
niekaip neapsisprendziam vaziuot i stovykla ar ne,kuria suorganizavo mamytes auginancios neigaliukus,sakau jei tokie karsciai,tai tikrai nekas,nes mes bunam namie tik vakare islendam i lauka,tai va sakau stovykloje lindet kambaryje irgi nekas,tai taip ir nenusprendziu vykt ar ne?

kaip smagu kad organizuoja stovyklele,vaziuokit prasiblaskysit,gal nurims tie karsciai,o jei koks vandens telkinis netoli bus tai atsigaivinsit,turtu manau but smagu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 23, 10:27)
labas rytas smile.gif

manajam taip irgi laikos temp,uzvakar vakare 37.6,vakar vakare 37.8,bet pabuves namie biski atvesta ir temp nukrenta,nes gryztam islauko susile,o jis lkadangi biski riebaliuku dar turi tai ir temp sukila.bet siaip manajam vakarais pastoviai 37.1-37.3 laikos,sako kad is neurologines puses,nes susineervina ir pakil temp,o ir plius svoris nemazas.anksciau i lauka bijodavau eiti,bet va sako vadinas jo tokia temp yra,nors dienom nebuna tik vakarais.
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 07 23, 16:26)
hm..... kiek zinau per echo tikrina ir smegenytes .... nes ziuriu del vandenes ir t.t tai privalejo tikrinti ,ziureti ar jos vystosi gerai .... man nors su Gabija ir nestumas idealus buvo bet tikrino  g.gif uztat as rami  4u.gif

o as kazkaip ir nelabaii pamenu ar ziurejo,bet jei ir ziurejo tai praziurejo kaip ir viska kitka.
O kaip tau sekas tuos karscius istvetrti? nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 23 liepos 2010 - 17:03
QUOTE(vikma @ 2010 07 23, 18:19)
Papildyta:

O kaip tau sekas tuos karscius istvetrti? nestuke.gif

pradziai suuuper bet dabar jau sunkiai jau 3 diena isejus i kiema silpna doh.gif be vandens ne kojos schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
mūsų šuo vakar skrydį apturėjo iš antro aukšto swoon.gif ..atvažiavo draugai, mes jį uždarėm į bagažinę, nes jis nieko svetimo namo neleidžia, tai jis sugebėjo kažkaip nuimti tą tvorelę nuo gyvūnų kur kabinasi tarp bagažinės ir salono, vyras tada uždarė jį namie, antram aukšte, stovim su drauge, kalbamės, aš dar vyrui sakau, uždaryk balkono duris, nes šuo lb išlindęs, o balkono grindų dar nėra, ir su tais žodžiais girdim bum...ir atbėga mūsų sabakiukas pas mus blink.gif , o Dieve, vos nenualpau mega_shok.gif .. krito iš 3,4 m aukščio, bet stebuklas-viskas sveika..dar pergyvenu dėl vidinio kraujavimo, bet pagal požymius jo nėra, tikiuosi, kad nieko jam nenutiko, jei ką, rytoj pas veterinarą važiuos. Bet ėda, sisioja, bėgioja, žaidžia, žodžiu viskas kaip ir visada..tai va, kokie nuotykiai pas mus karsta.gif . Šuniui parašiuto nereikia doh.gif

Dėl tyrimų, tai matuodavo tik galvytę, ar proporcingai auga, vystosi pagal laiką, jokių kitų tyrimų mažei kaip ir nedarė g.gif
Atsakyti