Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių namučiai

Laba diena 4u.gif

Sveikinam Mimmi su tortadieniu happybday.gif

user posted image

QUOTE(vikma @ 2010 07 16, 12:24)
jam kaip gavos zarnyno grybelis istisai viduriavo

O kaip jis ta grybeli pasigavo?nuo ko jam jis? unsure.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 07 17, 18:52)
Štai ir aš.

Sveika sugryzus bigsmile.gif matau padirbejei sanatorijoj is peties biggrin.gif

QUOTE(NikeZ @ 2010 07 17, 20:58)
pati sedet maudyniu kedutej nenori ,gulint baisu ,tai reikia uz peciu laikyt o ji tipo lekia taskosi sokineja ,pasilenku ssunku man nerealiai  doh.gif oi ta manos stirna kad taip dirbtu rankom kaip dirba kojom ,viskas bustu gerai ber deja  doh.gif ranku "beveik nera " doh.gif

Idek ja i rata tie kur tik ant kaklo buna thumbup.gif ir nereikes laikyt isvis smile.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu, Mimmi!!! happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif

user posted image

Teip mergynos, sanatorijoj prasinešiau kiek tik galėjau, iš paskutiniųjų. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nuosprendis buvo vieningas, bulius ir tas mažiau užsispyres už mane. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dabar rezgu mintį kaip baigsis atostogos ir vėl pradėsim su drama ruoštis pasirodymams, reikės suorganizuot pasirodymą sanatorijoj. Būna ten kad savaitgaliais kažkas atvažiuoja pakoncertuot, tai sumislijau kodėl gi mes negalėtume pavaidint. Būtu jegelė. thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Medute 28, kokia šaunuolė Austėja. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 18 liepos 2010 - 13:10
Ačiū mergaitės, vaišinkitės 4u.gif
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimmi: 18 liepos 2010 - 14:44
su gimtadieniu MIMI.

Nėra žmogaus pasaulyje,
Kuris savo gyvenimo kelyje nepatirtų nusivilimo kartėlio.
Nėra žmogaus, nemačiusio skausmo ir sielvarto.
O vis dėl to yra laimingų..
Lai laimingi būna tie,
Kurie savo širdyje sugeba užgniaužti skausmą,
Nepalūžta prieš sunkius gyvenimo išbandymus.
Su gimtadieniu!
Būk laiminga, visada šypsokis!

happybday.gif happybday.gif friends.gif
Atsakyti
MIMI su tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mergaiciukes mirksiukas.gif
Su Tavo diena Mimmi 4u.gif sveikateles tau linkiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 07 17, 18:52)
Šiaip nerealiai ir šįmet patiko birštoniuke, dieve kaip šiandien liūdna buvo išvažiuot.

nu man atrodo kad tu nesenai isvaziavai,o jau va ir pargryzus smile.gif nu bet tas laikas begas tai ka as zinau,kaip reikia sustabdyt lotuliukas.gif ax.gif super kad tau ten viskas superiskai sekes thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 18, 11:30)
Laba visoms smile.gif
Ernesta, šauniai tu ten prasinešei biggrin.gif
mes važiuojam vakarais į Trakus, tai mažoji nerealiai patenkinta pliuškenasi vandeny, turim ratą tokį su kelnaitėm, tai jai labai patinka, atsigula, galvą laiko ir guli ant pilvo, smakras ant rato krašto, ir kartais rankutėm dar lyg paplaukioja, kojytės tik ištiestos, retai papliuškina jomis, bet svarbu nugara dirba ir nenori ji būti sukritus į krūvą, tik kartais į kamuoliuką iš įpratimo traukiasi, bet taip tai guli išsitempusi visa ir galvą laiko smile.gif  va kiek džiaugsmo turime vandeny, nors tiesą pasakius, bijojau, kad ji nenorės maudytis, bet kai ištraukiam iš vandens, tai vaikas tokioj euforijoj būna, kad sėdi visa sustingusi, šildosi pas mane ant kelių o akytės tokios laimingos..taip gera tai matyti  wub.gif
o dabar paskutiniai jos paišdykavimai-vežime būtinai jai reikia pasiekti buomelį ir su rankutėmis prisitraukti smile.gif o mašinoj važiuojant žaislą kibina, ko pirmai nedarydavo smile.gif
va kaip mes gyvenam  rolleyes.gif

kaip smagu kad jum vanduo tinka ir patinka thumbup.gif o kodel sakai kad bijojai kad gali nenoret maudytis? g.gif manasis va nenori draugaut suvandeniu...o kaip butu super ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
QUOTE(vikma @ 2010 07 16, 22:05)
kazkada darzo gydytoja pasake kad jis gali greitu laiku buti priklausomas nuo lovos,negi tai jau prasideda

eik tu sau, net netikėk tokiom prognozėm, nes pradės durnos mintys lįst galvon. Sakyk, kad viskas bus gerai, tada taip ir bus, laikykitės. Kaip tavo mažiui šiandien, jau gal geriau?

QUOTE(Medute28 @ 2010 07 18, 11:30)
o dabar paskutiniai jos paišdykavimai-vežime būtinai jai reikia pasiekti buomelį ir su rankutėmis prisitraukti smile.gif o mašinoj važiuojant žaislą kibina, ko pirmai nedarydavo smile.gif
va kaip mes gyvenam  rolleyes.gif

nu va, kaip šaunu, po žingzniuką, kad ir mažą, bet judat priekin, šaunuolė tavo mažė 4u.gif

O mes puikiai praleidom savaitgalį, buvom pas draugę sode, ten ežeras netoli, žodžiu, mano vaikai dar euforijoj ir šiandien, laukia kol vėl važiuosim.

Ernestyta, sveika sugrįžus mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Mimi, su gimtadieniu 4u.gif

Laba visoms smile.gif

GREK, ir mums labai džiugu, kad vėl judėti ėmėme, va ir vartytis pradėjo, jau moka ant pilvo persiverst wub.gif bet dar nesigauna atsiverst ant nugaros biggrin.gif tai padedam.

Šiandien kažkokia nenormali diena, su maže apsnūdusios abi, tai va numigom kelias valandėles blink.gif grįžusios iš miesto. Mažoji pirštą čiulpia, eisim valgyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
MIMMI SU TORTADIENIUuser posted image
Beje su tavim ir mano vidurinelis gimes blush2.gif ....jau tapo pilnameciu vaikinuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 07 19, 19:15)
Beje su tavim ir mano vidurinelis gimes blush2.gif ....jau tapo pilnameciu vaikinuku thumbup.gif

Izabele tai ir jusu suneli su gimtadieniuku ,sveikinimai tapius tikru vyru:4u: mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2010 07 19, 15:27)
eik tu sau, net netikėk tokiom prognozėm, nes pradės durnos mintys lįst galvon. Sakyk, kad viskas bus gerai, tada taip ir bus, laikykitės. Kaip tavo mažiui šiandien, jau gal geriau?

jau nebelnda mintys,nes pradejo geriau vaiksciot,matyt buvp nusilpes ir sunkiau zingsniav,tik snd temp vel 37.5,o kur ieskot priezastes doh.gif fear.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

MImmi pavieluotai su tortadieniu 4u.gif

Andreja su nauju suoliu i prieki 4u.gif

Vikma neklausyk nesamoniu, zmones megsta patarineti, mama man tokiu naujienu "parveze" o jie net vaiko diagnozes nezino, o komentarais svaidosi blink.gif doh.gif

O mes irgi turime kuom pasidziaugti, Oliveris tauskaliukas pasidare wub.gif nuo ryto iki vakaro nenutyla, guguoja ir pasakoja kazka wub.gif Ir dar judeti savarankiskai ismoko, nezinau net kaip tai pavadinti neropoja, bet iriasi rankomis i prieki sededamas ant subines, kojas suklysaves i sonus. Zinau ,kad negerai , bandau rodyti kaip ropoti, bet jis pagavo savo buda ir laimingas , kad gali visa kambari "apeiti" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linele.m @ 2010 07 20, 13:25)
Vikma neklausyk nesamoniu, zmones megsta patarineti, mama man tokiu naujienu "parveze" o jie net vaiko diagnozes nezino, o komentarais svaidosi  blink.gif  doh.gif

o jums is sanatorijos cia naujienu parveze? g.gif pvz kokiu veju bepasake? ax.gif
nu zinai kaip buna,kai pasako kai suslapiu skuduru it gavus,kelias dienas poto reikia kol atsipaipalioji ir vel gyveni toliau iki sekancios nesamoningos zinios doh.gif cia juk visiem taip buna.....
Papildyta:
QUOTE(linele.m @ 2010 07 20, 13:25)
O mes irgi turime kuom pasidziaugti, Oliveris tauskaliukas pasidare  wub.gif nuo ryto iki vakaro nenutyla, guguoja ir pasakoja kazka  wub.gif Ir dar judeti savarankiskai ismoko, nezinau net kaip tai pavadinti neropoja, bet iriasi rankomis i prieki sededamas ant subines, kojas suklysaves i sonus. Zinau ,kad negerai , bandau rodyti kaip ropoti, bet jis pagavo savo buda ir laimingas , kad gali visa kambari "apeiti"  wub.gif

Nu tavo Oliveris koks saunuolis,cia uz naujus pasiekimus 4u.gif o gal po sanatorijos jis toks aktyvistas paliko ir tausket pradejo,ir judeti?
Atsakyti