QUOTE(Medute28 @ 2010 07 28, 15:50)
pas mus lyja
Laukiu nesulaukiu kada pilnatis baigsis, nes jau iš proto išsikrausčiau ir grįžti nesišviečia į jį dar
pas musu tai dusnybe,turbut irgi kai prakiurs dangus kai maza nepasirodys....
zinau ka reiskia ta pilnatis

bet mano protas kolkas da neissikrauste
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2010 07 28, 07:53)
oijjj manoji kaip vandens bijo, tai sakes

kai reikia maudytis, tai buna egzekucija nereali,
aha manasis irgi buvo susipykes su vandeniu

nu dabar jau siek tiek geriau,pradejo paktikti begantis vanduo is ciaupo,bando kisti pirstukus

anksciau melynas nuo klykimo budavo kol ismaudom,ypac kai link galvos arteju,viena nebepajegi buvau maudyt,nes jis begdavo nuo manes vonioj,tai visko buvo,ir spagatu ir gumbu vonioj

bet tik idomu tai kai mazas buvo iki kokiu metuku,tai jokios reakcijos i vandeni nebuvo,taprasme neverkdavo,as net viena naujagimi maudydavau,ivonias i baiseinus poto vaiksciodavom,visi stebejos jo ramumu vandeny,galvyte kaip pilkiukas tik iskeles buvo,nu opoto tai kazkas apsiverte aukstin kojom,na galvojam gal pradejo vandens bijoti kai nusiplyke su karstu vandeniu
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 07 27, 22:13)
tiesa man

durnizmas ,sugalvojau pakeist baldus ,na kambariuo rekonstrukcija darysiu

vel nori mazyliui nupirkt kabanti lopsiuka kaip Gabija turejo .... Gabijai nauja lova ,na ne lovyte o jau lova

pirmas vyro klausimas kiek tai kainuos

bet nuraminau

jau po 2 menesiu laiko gryzta mano vyras rugpjucio 8
as irgi miegamajam biski rekonstrukcija darysiu,irgi uzsakiau lovyte nauja vaikui,laukiu nesulaukiu,tikiuosi kad su nauja lovyte bus ir miegas geresnis

o kokia tu Gabijai pirksi?
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 27, 23:22)
Kiriusa, va tau viską ir papasakjoo merginos

mano mažoji ir tinginė baisinga, bet kai taip karšta, neliečiu aš jos, nes ji kaip lapelis suvytusi, bet kai jau vėsiau, vakare, tai ir vaikštynėn sodinu, tai jau buvo keli kartai, kad atsistoja susilenkusi ir eina rėkdama, kol galva atsiremia į sieną

vaizdas nerealus

vartosi kaip blynas jau, tik vis dar sunku nuo pilvo ant nugaros atsiversti, rankos neklauso nors tu ką, bet jai taip patinka, jei jau pati persivertė, tai ir guli, tyli

mėgina sėstis, vis riečiasi, kabinasi rankutėmis ir mėgina sėstis, tai mūsų ilgalaikių mankštų rezultatas, nors jau du mėnesiai rimtos mankštos negavusi, bet, matyt raumeniukai vis tiek vystosi ir turi atmintį

maudytis mėgsta, kas antrą vakarą tėtis ją pliuškena vonioj

kai važiuojam prie kokios balos, tai irgi vaikas euforijoje būna

na va, gavau siuntinuką iš vonios, einu pakuoti lovytėn
va kaip saunu,greit nudziugins ir atsisedimu

o tetis saunuolis