QUOTE(Medute28 @ 2010 07 30, 09:53)
brrr, net nupurto apie operacijas pagalvojus... bet jei reikės, darysim, kad tik mažei būtų geriau. Vakar jau kelis kartus nuo pilvo ant nugaros persivertė mažoji

bet taip įdomiai pasiverčia ant pilvo ir vienos rankos netraukia, paguli paguli ir tada jau atsiversdinėja ant nugaros, su pykčiais, paburbėjimais kol atsiverčia, o tada jau juokiasi patenkinta
oho kaip pas jusu linksma,vis stebina ,vis stipreja,
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 07 30, 13:42)
Oj medute28, patikėk. Operacijos tai

Ypač kirkšnių saugyslių tempimo, brrr. Baisiausia ji man buvo. Po jos šešias savaites teko pragulėt gibse išskėstom kojom, dievulėli aukštelninkas.

Po to kol atsilanksčiau abi kojas kiek privargom su mama, vos leidausi lankstoma nes nuo spazmų būdavo taip kad dar sustingusi koja staigiai visa susilenkdavo, o jau tada skausmelis lyg kas peiliu kelią perrėžtu. O maža buvau, nekantri dar, vaje.

Kitas dvi operacijas jau lengviau pernešiau. Operavo po vieną koją tai jau kaip nuimdavo gibsą pati niekam neleisdama padėti po truputi vis lanksčiau ir gana greitai jau tada atsistodavau ant kojų.

ot tu dievuliau kiek reikej iskest
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 07 30, 16:26)
nu ne dizainiere bet megstu stiliu ir tvarka ,net Gabijos zaislai priderinti

suderinta viskas nes vienas kambarys ir jungtas bevei su virtuve tai ...... patikek

o kai turesim nama tai oj bus man darbellio
oho net zaislai derinami
o namas gal artimiausiuose planuose?
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 07 30, 16:26)
suo sukasi jau guoli jauciu didi naktis bus
Papildyta:
o bus svente
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 07 30, 12:08)
na ka buvom echo viskas ok paglal svaites tyrimai geri ..... vitaminu ska negert kokiu pora savaiteliu juk vasara

mazylis sedejo rankos virs galvos niekaip negalejom paziuret ka slepia bet 60 % kad mergaite
tai krutai sedejo leliuks

tai 40proc kad berniukas?