Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių namučiai

Oj medute28, patikėk. Operacijos tai blink.gif Ypač kirkšnių saugyslių tempimo, brrr. Baisiausia ji man buvo. Po jos šešias savaites teko pragulėt gibse išskėstom kojom, dievulėli aukštelninkas. doh.gif Po to kol atsilanksčiau abi kojas kiek privargom su mama, vos leidausi lankstoma nes nuo spazmų būdavo taip kad dar sustingusi koja staigiai visa susilenkdavo, o jau tada skausmelis lyg kas peiliu kelią perrėžtu. O maža buvau, nekantri dar, vaje. doh.gif Kitas dvi operacijas jau lengviau pernešiau. Operavo po vieną koją tai jau kaip nuimdavo gibsą pati niekam neleisdama padėti po truputi vis lanksčiau ir gana greitai jau tada atsistodavau ant kojų. smile.gif

Audratum manau vaikštynė tikrai nepakenktu. mirksiukas.gif O dėl kojos gal tikrai padėtu ortopediniai batai, bent man su jais mažiau vertė pėda. Nors patarčiau irgi pasitart su daktarais dėl operacijos, nes bent mano atveju, jei ne pėdos kauliuko operacija būčiau atsisėdus visam laikui vežimėlin. unsure.gif

NikeZ, smagu kad geri tyrimėliai. thumbup.gif thumbup.gif

Nu ką, ruošiuos po truputi į tūsą. biggrin.gif Penktą atlėks draugas pasiimt, oj kaip laukiu, taip pasiilgau savo dramistuku. wub.gif wub.gif Tik baisoka pagalvoti kaip ryt reikės anksti atsikelt po visko ir tiesiai iš draugų tept slideles į stotį. Dar kelionė į kaima, vajej, tikiuos bus like bent kiek jegelių. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 30 liepos 2010 - 12:47
matai Enestyteee apie operacija dar anksti kalbeti ortopediniai batai is pradziu, o paskiui bus matyti mazas jis dar pas mane. del vaikstynes vis neapsisprendziu labai noreciau ortopedines. musu stuburiukas silpnas bijau, kad su paprasta vaikstyne kasnors neiskryptu. smagu del taves Nikez sveikateles jums du viename.
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 07 29, 21:51)
dizainas man svarbu  blush2.gif net vaiko lovytes spalva pagal kambary  lotuliukas.gif

Laba diena mergelikes mirksiukas.gif
o tu Nikez gal is prigimties dizainere?turbut namie visur viskas suderinta? smile.gif
Atsakyti
aciu merginos 4u.gif

suo sukasi jau guoli jauciu didi naktis bus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2010 07 30, 16:23)
Laba diena mergelikes mirksiukas.gif
o tu Nikez gal is prigimties dizainere?turbut namie visur viskas suderinta? smile.gif

nu ne dizainiere bet megstu stiliu ir tvarka ,net Gabijos zaislai priderinti lotuliukas.gif suderinta viskas nes vienas kambarys ir jungtas bevei su virtuve tai ...... patikek lotuliukas.gif doh.gif
o kai turesim nama tai oj bus man darbellio thumbup.gif

Ernesta mums kazkada pamenu ortopedas irgi minejo apie raisciu tempimo operacijas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 30 liepos 2010 - 15:28
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 30, 09:53)
brrr, net nupurto apie operacijas pagalvojus... bet jei reikės, darysim, kad tik mažei būtų geriau.  Vakar jau kelis kartus nuo pilvo ant nugaros persivertė mažoji biggrin.gif bet taip įdomiai pasiverčia ant pilvo ir vienos rankos netraukia, paguli paguli ir tada jau atsiversdinėja ant nugaros, su pykčiais, paburbėjimais kol atsiverčia, o tada jau juokiasi patenkinta biggrin.gif

oho kaip pas jusu linksma,vis stebina ,vis stipreja, thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 07 30, 13:42)
Oj medute28, patikėk. Operacijos tai  blink.gif Ypač kirkšnių saugyslių tempimo, brrr. Baisiausia ji man buvo. Po jos šešias savaites teko pragulėt gibse išskėstom kojom, dievulėli aukštelninkas.  doh.gif Po to kol atsilanksčiau abi kojas kiek privargom su mama, vos leidausi lankstoma nes nuo spazmų būdavo taip kad dar sustingusi koja staigiai visa susilenkdavo, o jau tada skausmelis lyg kas peiliu kelią perrėžtu.  O maža buvau, nekantri dar, vaje.  doh.gif Kitas dvi operacijas jau lengviau pernešiau. Operavo po vieną koją tai jau kaip nuimdavo gibsą pati niekam neleisdama padėti po truputi vis lanksčiau ir gana greitai jau tada atsistodavau ant kojų.  smile.gif

doh.gif ot tu dievuliau kiek reikej iskest verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 07 30, 16:26)
nu ne dizainiere bet megstu stiliu ir tvarka ,net Gabijos zaislai priderinti lotuliukas.gif  suderinta viskas nes vienas kambarys ir jungtas bevei su virtuve tai ...... patikek  lotuliukas.gif  doh.gif
o kai turesim nama tai oj bus man darbellio  thumbup.gif

oho net zaislai derinami thumbup.gif
o namas gal artimiausiuose planuose?
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 07 30, 16:26)
suo sukasi jau guoli jauciu didi naktis bus  unsure.gif
Papildyta:

o bus svente smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 07 30, 12:08)
na ka buvom echo viskas ok paglal svaites tyrimai geri ..... vitaminu ska negert kokiu pora savaiteliu juk vasara smile.gif mazylis sedejo rankos virs galvos niekaip negalejom paziuret ka slepia bet 60 % kad mergaite  wub.gif

tai krutai sedejo leliuks smile.gif tai 40proc kad berniukas? smile.gif
Atsakyti
oho net zaislai derinami thumbup.gif
o namas gal artimiausiuose planuose?
jo nama planuojam pavasary pradet rudeny paruosiamieji kazkokdkie darbai as nzn net  lotuliukas.gif
Papildyta:

o bus svente smile.gif
biskibijau doh.gif Papildyta:

tai krutai sedejo leliuks smile.gif tai 40proc kad berniukas? smile.gif
na jo 40 % kad bernas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 30 liepos 2010 - 16:07
Labas rytas smile.gif
Atsakyti
7 suniukai ,veliau su smukmenom 4u.gif
Atsakyti
Labuka,

pirmadienį važiuoju spinduliukam, taigi , atsisveikinu savaitei, savaitgaly grįšiu smile.gif

Gražios ir ramios savaitėlės visiems, iki 4u.gif

QUOTE(NikeZ @ 2010 07 31, 12:20)
7 suniukai ,veliau su smukmenom  4u.gif

vau, gausi šeimyna wub.gif
Atsakyti
user posted image
neramumas nuo 24 h baisus nezinojo nei kur eit nei ka daryt ,tai va nubego lipnus skystis bet ne vandenys 1 h .... tada 4.30 saremiai ir pirmas suniukas biski priduses bet viskas ok 4u.gif antras suniukas po kokiu 15 min ,labai gaila bet galiniu kojyciu turbut sanariukai nekokie ir vandenukas zalsvas buvo,po savaites pas veterinara ir jei neatstatoma deja likimas nekoks ,tada trecias ir ketvirtas ,pertrauka iki 8 tada penktas ,nepastebimai 6 ....... tiesa visi gime placentoje reikejo praplest nes kale nespejo ir kaip nekeista beveik visi kojytem i prieky ,nu as zinojau kad taip buna tai nepasimeciau padejau jai visus juos istraukt ax.gif na o matau kad pilvuke uzciuopiu dar viena kankinosi gal valanda saremiai nereguliarus ,na zinoma jau ir Gabija atsikelus buvo nespejau fiziskai aplakstyt abi mergas savo ,atejo tevas i pagalba ir kambary atskirai nupo suniuku pagimde laaaabai zaliuose vandenyse ,bet sveikas net nepriduses viskas ok tik maziukas ,na paskutinis :)hm..... gal viska papasakojau .... na ispudziu neispasakosiu biggrin.gif
Atsakyti
Nike šuniukai wub.gif , kad visi sveiki augtų 4u.gif ir, kad mama turėtų pienuko visiems 4u.gif
Tu jau akušerė su patirtimi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 31, 20:27)
Nike šuniukai  wub.gif , kad visi sveiki augtų  4u.gif  ir, kad mama turėtų pienuko visiems  4u.gif
Tu jau akušerė su patirtimi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei ka kreipkites pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti