QUOTE(vikma @ 2010 08 02, 13:12)
Laba diena
ot gerai sumastiai paskambint,

o tu neurologes prasiai ar seimos gydytojos?musu seimos gydytoja jau senai pasake,kad neduos siuntimo,tai jos ir nekirbinau,nes zinau kad neurologe duos
o as dabar kaip niekad esu pasiryzusi musu seimos gydytojai nervus gadinti

neisiu tycia pas jokius neurologus
isivaizduojat, nueinu vakar pas gydytoja, sakau vat noreciau susitvarkyti sanatorija, nu tai jau tokia veido israiska buvo, kad as tyliu

oij neeee sako be sansu, paklausiau del kokiu priezasciu? sako nera pinigu.........ziuriu, sypsausi, juk zinau, kad pinigu yra, jai tipo direktore neleido nieko daugiau siusti, sako vat tada ir tada vienas vaikas vaziavo, dar cia liepa vaziavo, dar vat rugpjuti vaziuos, kakoks suauges dar spali vaziuos, sakau, palaukit gydytoja, o kurioj vietoj esam mes???? juk vaikas su VCP, ar daug tokiu rajone turit? nu sako nezinau nezinau, nera pinigu ir viskas

gerai sakau, jei nera pinigu, parasykit man rastiskai, kadangi skambinausi i ligoniu kasas ir jie to reikalauja, maciau jos nuostaba, kai pasakiau, kad skambinausi ten, sako, o jus ka, tiesiogiai ten skambinote, sakau, taip

biski susimete, na zodziu reikia man ir viskas, tai sutarem, kad ji pakalbes su dirike ir man paskambins siandien arba rytoj. Ziuresim, ka dar paporins, juk rasto negali rasyti, kad nera pinigu, jei ju yra........net idomu dabar pasidare kaip cia bus. Dar tipo mestelejo, o kodel mes per ligonine nesitvarkom kaip pernai? Pasakiau, kad is darbo niekas manes neisleidzia ir ateityje visada tvarkysimes per poliklinika

Aij, jauciu kaip as ja panervinau vakar, bet man dzin

Lauksim tesinio