Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(vmm32 @ 2010 06 18, 20:40)
mes pernai kai vaziavom tai del misraus raidos sutrikimo.o siemet tai tipo su tokia nepriklauso.

LAbuka 4u.gif

nesamone kazkokia, mes dabar gryzom is sanatorijos, o diagnoze, misrus raidos sutrikimas ir DS (f83; ir q90), taip kad tikrai priklauso 4u.gif As dar kaune ligoniu kasose klausiau, kaip del kitu metu ar galesim vaziuot, (nes poliklinikoj prigazdino, kad nebeduos kelialapio kitiems metams, ale nepagydoma liga ir ner cia ko vazinet doh.gif ) tai ligoniu kasos man pasake, jei tokia diagnoze bus- tai zinoma galesim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyteee @ 2010 06 18, 23:06)
LAbuka 4u.gif
nesamone kazkokia, mes dabar gryzom is sanatorijos, o diagnoze, misrus raidos sutrikimas ir DS (f83; ir q90), taip kad tikrai priklauso 4u.gif  As dar kaune ligoniu kasose klausiau, kaip del kitu metu ar galesim vaziuot, (nes poliklinikoj prigazdino, kad nebeduos kelialapio kitiems metams, ale nepagydoma liga ir ner cia ko vazinet  doh.gif ) tai ligoniu kasos man pasake, jei tokia diagnoze bus- tai zinoma galesim thumbup.gif

as irgi ligoniu kasose buvau,pas kazkoki ten virsininka ejau ,stambus toks ,pamirsau pavarde.sako turi buti liga o raidos sutrikima stai ne ligo o ds pasekme.del to nepriklauso. doh.gif sako jei gydytoja rasys tai kai patikrins tai gales tuos 2 tuks kuriuos tipo skiria sanatorijai pati gydytoja sumoketi g.gif nezinau jau nieko. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 06 18, 21:03)
nu geras doh.gif  mes siais irgi su tokia turetume vaziuoti g.gif

kaip nepriklauso su f83 ,kazkuri mamyte tik nepamenu kur minejo kad priima siemet tik ne visos sanatorijos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 19 birželio 2010 - 10:33
QUOTE(vmm32 @ 2010 06 19, 09:32)
as irgi ligoniu kasose buvau,pas kazkoki ten virsininka ejau ,stambus toks ,pamirsau pavarde.sako turi buti liga o raidos sutrikima stai ne ligo o ds pasekme.del to nepriklauso. doh.gif sako jei gydytoja rasys tai kai patikrins tai gales tuos 2 tuks kuriuos tipo skiria sanatorijai pati gydytoja sumoketi g.gif nezinau jau nieko. blink.gif

vienu zodziu ner tvarkos ir teisybes doh.gif
Atsakyti
kad kiekvienas žmogus skaitydamas tą [atį įstatymą vis supranta kitaip nuo čia ir prasideda problemos.
Atsakyti
laba ryta 4u.gif kaip ramuuuu ,net keista biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif mes šnd ilgai miegojom, nes vakar visą dieną mieste buvom, o ir mažoji ko tai naktimis nelabai ramiai miega-prabunda apie 1-2 val ir ima verkti, netinka nei supimai, nei pavertimai ant šono..tikiuosi, kad dėl dantukų.. va pasitvarkyti reikia, ir mėginsiu kristi į alpinariumo tvarkymą, nes jau dalis sutvarkyta, o kita dalis akis bado biggrin.gif
Visoms geros dienos smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 06 20, 13:07)
Laba diena  4u.gif

LABAS 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jau pargastroliavau namučiu. Oi kaip smagiai atšventėm puskytės bernavonę, atsipalaidavau nuo visų nervukų. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Daba rytoj pailsėsiu namie ir antradienį vėl turbūt į trasą. smile.gif

Na įdomu kokios rytoj žinios dėl sanatorijos bus, ar vėl nieko aiškaus, vėl lieps laukt. doh.gif Jei vėl ką nors myks, kaip siūsiu gydytoją toli toli, kasžin ar beatras kelią atgal. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 06 20, 16:23)
Sveikos  4u.gif

Jau pargastroliavau namučiu. Oi kaip smagiai atšventėm puskytės bernavonę, atsipalaidavau nuo visų nervukų. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Daba rytoj pailsėsiu namie ir antradienį vėl turbūt į trasą.  smile.gif

Na įdomu kokios rytoj žinios dėl sanatorijos bus, ar vėl nieko aiškaus, vėl lieps laukt.  doh.gif Jei vėl ką nors myks, kaip siūsiu gydytoją toli toli, kasžin ar beatras kelią atgal.  rolleyes.gif

lotuliukas.gif pagasdink skundais kokiais ,pasakyk kreipsies i ligoniu kasas cool.gif geriau nesipyk grieztai bet graziai pagasdink thumbup.gif tegu yraso priezsaty del ko nenori tau duot sanatorijos ir t.t i pacia med knygele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 20 birželio 2010 - 15:49
QUOTE(NikeZ @ 2010 06 20, 15:41)
lotuliukas.gif pagasdink skundais kokiais ,pasakyk kreipsies i ligoniu kasas  cool.gif geriau nesipyk grieztai bet graziai pagasdink  thumbup.gif tegu yraso priezsaty del ko nenori tau duot sanatorijos ir t.t i pacia med knygele  4u.gif

Aha, reiks taip pagasdint gražiai truputėlį. biggrin.gif Ir tikrai, jeigu reiks, eisiu į pačias ligonių kasas. Beto priminsiu jos žodelius užpraeito penktadienio. Juk tada kažkaip čiulbėjo kad aš šį mėnesį pirma kreipiausi dėl kelialapio, pati pripažino kad porą jų turi. Tai kaip dabar viska suprasti? g.gif Gal susiparino mergaitė kad jau tada nepuoliau jai kišt pinigų? Taip aš ją ryt pinigais užkišiu kad net pasprings. biggrin.gif
Atsakyti