Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 06 21, 14:47)
Sveikos,  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif
Na mergytės atlekiu su gerom naujienom, nors dar pati negaliu patikėt.  doh.gif Gaaaaaavauuuuuu kelialapį.  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Nors istorija šiandien prasidėjo kaip visad. Nuėjo mama pas daktarę, dar nieks neaišku, net kortelės mano dar nerasta. Į klausimą kada ji bus rasta, gydytojelė atkirto neturinti tiek laiko jos ieškot, ieškotis eit mums pačioms. Tai jau buvo paskutinis lašas. Taip išdėjo mama ją į šuns dienas, kad patikėkit.  lotuliukas.gif Išeidama pasakė kad kreipsis į visas instancijas kur tik įmanoma kad ištirtu jos darbą, nors iš tikrųjų gal ir nebūtu. Tai patikėkit. Tik gryžo mama namo, vos už kelių minučių skambutis, kad ateitu paimt išrašo į sanatoriją.  doh.gif  lotuliukas.gif

OOOO geras tai super thumbup.gif nu jau laimingiausias zmogeliukas turbut tu snd? mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gerai kad sudejo mama tai jusu "gydytojai" viska,biski pasvil turbut subinukas,kad iskart ir kortelel atsirado lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 06 21, 14:47)
Vikma, buvau dermavonėj, tik pas puske kaime tai vadina bernavonę.  lotuliukas.gif Tiksliau pasakius tai sakramento sutvirtinimas. Neblogai būtu įlyst į bernvakarį.  hihihi.gif

taip ir noretum paziureti ka vyrai isdarineja per bernvakary lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 06 21, 14:50)
augam graziai  wub.gif poryt pas gine  4u.gif

o kaip tau jokie pykinimai nekankina kolkas? g.gif
Atsakyti
Ernestytaaa thumbup.gif nus suuper siais laikais be grasinimo ne kur schmoll.gif mano teva dar televizijom revizijom grasina poliklinikoj tai visada suveikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 06 21, 14:55)
Ernestytaaa   thumbup.gif  nus suuper siais laikais be grasinimo ne kur  schmoll.gif  mano teva dar televizijom revizijom grasina poliklinikoj tai visada suveikia  lotuliukas.gif

nu bet kodel taip turi buti doh.gif jei ne grasinsi,nekelsi balso nieko negausi.....atrodo juk visii zmones,bet kodel nezmoniskai elgiamasi doh.gif ah
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 06 21, 13:54)
OOOO geras tai super thumbup.gif nu jau laimingiausias zmogeliukas turbut tu snd? mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  gerai kad sudejo mama tai jusu "gydytojai" viska,biski pasvil turbut subinukas,kad iskart ir kortelel atsirado lotuliukas.gif
Papildyta:

taip ir noretum paziureti ka vyrai isdarineja per bernvakary lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Papildyta:

Tai jau taip, laiminga lyg ausų dabar. thumbup.gif Nes jau tikrai buvau praradus viltį, taikiausi su mintim kad apseisiu šįmet be sanatorijų. doh.gif biggrin.gif

O dėl bernvakario aišku norėčiau pažiet ką išdarinėja vyrukai. flirt.gif Šiaip didesnė mano draugų dalis yra vyrukai, tai bernvakary tikrai smagiau būtu. lotuliukas.gif tongue.gif

QUOTE(NikeZ @ 2010 06 21, 13:55)
Ernestytaaa   thumbup.gif  nus suuper siais laikais be grasinimo ne kur  schmoll.gif  mano teva dar televizijom revizijom grasina poliklinikoj tai visada suveikia  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Tai va kad be grasinimų šiais laikais nieko negausi. Reik nagais ir dantim išsiplėšt kas priklauso, košmaras kažkoks. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 06 21, 15:49)
O dėl bernvakario aišku norėčiau pažiet ką išdarinėja vyrukai.  flirt.gif Šiaip didesnė mano draugų dalis yra vyrukai, tai bernvakary tikrai smagiau būtu.  lotuliukas.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif islystum is kokio tortuko,ir sakytum siurpraizas birthday.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 06 21, 15:02)
lotuliukas.gif  islystum is kokio tortuko,ir sakytum  siurpraizas birthday.gif  flirt.gif

Oi patikėk, drasiai taip galėčiau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na va, jau paėmėm kelialapį iš ligonių kasų, beliko tik su sanatoriją ryt susiskambint. Kaip būtų faina jei jau ateinantį pirmadienį galėčiau išlėkt. rolleyes.gif

Rytoj dar išlėksiu į kaimuką paskutiniam pasispardymui, atšvęsiu Jonines ir jei jau kitą pirmadienį galėsiu lėkt į birštoniuką kokį penktadienį pargryšiu ruošt lagaminų. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Ernesta, geros naujienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 06 21, 14:54)

o kaip tau jokie pykinimai nekankina kolkas? g.gif

pykino jau praejo,stengiuosi nesigilinti juk nestumas ne liga smile.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif šššaaaalta....
Atsakyti
laba ryta 4u.gif na vyro jau nera 2 sav namie ,liko dar iki rugpjucio palaukt vidurio gal grys cool.gif kaip ramu namie kaip gerai ,paskui neika tvarkyt nereikia ,sau su maze kaip boses thumbup.gif nestuke.gif ir sanatorija sustvarkem ir i darba nulekem ir tuse sudalyvavom ,ir rytoj einam pilvinuka apziuret pas gien tai jau duos oficialia nesciosis liezuvis.gif kortele thumbup.gif
Atsakyti
Nike, tik dabar duos?? smile.gif juk turėjo pirmo apsilankymo metu išduoti ir įtraukti į nėštukių įskaitą, bent jau pas mus tokia tvarka. Kiek jau kartų tavo pilvinuką žiūrėjo ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 06 22, 12:02)
Nike, tik dabar duos?? smile.gif juk turėjo pirmo apsilankymo metu išduoti ir įtraukti į nėštukių įskaitą, bent jau pas mus tokia tvarka. Kiek jau kartų tavo pilvinuką žiūrėjo ? smile.gif

iskaiton realiai traukia nuo 12 sav ir knygele tada isduoda as buvau tad buvo berods 8 sav nzn tai sake duos veliau ,o i iskaita yrasyta jau 4u.gif o ziurejo jau pilvuli 2 kartus viska pagal normas 4u.gif
tai ka turi kortele nestukes ? bigsmile.gif gal ne be priezasties radai mane gruodinukuose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 22 birželio 2010 - 11:21