Nesiginčysiu

QUOTE(Medute28 @ 2010 06 22, 18:08)

Todel, Nike, Tu daryk , kaip pati jauti, mes visaip tave palaikysim

QUOTE(kruopa perline @ 2010 06 22, 19:42)

Todel, Nike, Tu daryk , kaip pati jauti, mes visaip tave palaikysim

labas lietingas rytas

Labas rytas
Nu toks oras jau uzk......
Salta kaip rudeni

Nu toks oras jau uzk......

laba ryta
na va buvau pas gine viskas ok tyrimai geri ,dugnas pagal norma
matavo ,echo nedare ,tipo pagal menesines gimdyt 24 ,bet pagal tai kad jos pas mane kas 26 dienas ,tai kitaip tipo 21 d,na neesme cia
kucios bus geros 
tik reikia issiaiskinti ,kaip ten su dekretu ,nes as iki 11.25 namie su Gabija ,o nuo spalio 15 i dekreta ,ydomu kaip kas ten kur
reikia su sodra susisiekti

tik reikia issiaiskinti ,kaip ten su dekretu ,nes as iki 11.25 namie su Gabija ,o nuo spalio 15 i dekreta ,ydomu kaip kas ten kur

QUOTE(NikeZ @ 2010 06 23, 11:46)
laba ryta
matavo ,echo nedare ,tipo pagal menesines gimdyt 24 ,bet pagal tai kad jos pas mane kas 26 dienas ,tai kitaip tipo 21 d,na neesme cia
kucios bus geros 
reikia su sodra susisiekti 

Geru ir linksmu Joniniu

QUOTE(izabele111 @ 2010 06 23, 12:27)

Laba diena
Papildyta:
Niu va kaip saunu,tai jau nestuke su dokumentais?
jo labai linksmai sutiksit pasibaigancius metus 
gal kam nors vaikam yra buves vitamino d trukumas?,snd suzinojau kad pas manaji taip yra,vos nenukritau,kai pasake skaicius pas jo yra 11.02,o kur norma nuo 50-80
skambinaus gydytojai i kauna,kuri paskyre sy tyrima,bet ji atsotoges,ner ko paklaust ka bedaryt,dar tos sventes ipuola
o va kai prisiskaiciau kai vit d trukumas yra organizme tai isviso baisu paliko
todel va pas jo kojytes deformuojas,todel va imunitetas 0,todel va su sirdele nekaip
karoc sakau,o mes vit d naudot negalejom del inkstu,nes kalcio ir fosforo perteklius buvo
as neisivaizduoju taip kaip reiks ji pakelti,t.y vitamina d....
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 06 23, 11:46)
kucios bus geros 

gal kam nors vaikam yra buves vitamino d trukumas?,snd suzinojau kad pas manaji taip yra,vos nenukritau,kai pasake skaicius pas jo yra 11.02,o kur norma nuo 50-80

QUOTE(vikma @ 2010 06 23, 13:24)
Laba diena
Papildyta:
jo labai linksmai sutiksit pasibaigancius metus 
skambinaus gydytojai i kauna,kuri paskyre sy tyrima,bet ji atsotoges,ner ko paklaust ka bedaryt,dar tos sventes ipuola
o va kai prisiskaiciau kai vit d trukumas yra organizme tai isviso baisu paliko
todel va pas jo kojytes deformuojas,todel va imunitetas 0,todel va su sirdele nekaip
karoc sakau,o mes vit d naudot negalejom del inkstu,nes kalcio ir fosforo perteklius buvo
as neisivaizduoju taip kaip reiks ji pakelti,t.y vitamina d....

Papildyta:

jo jau as oficiali ,jau tada buvo kortele paruosta bet pamirso duot

QUOTE(NikeZ @ 2010 06 23, 14:28)
neisivaizduoju ka bereiks daryt,ka pasakys gydytoja,bet kaip dabar reikia per ta ilgaji savaitgali isgyventi,man sirdis tabaluoja.........jei galeciau eiciau snd pat vit d ir nusipirkciau ir duociau.bet....